Gangren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 The_Delucian said: 5 karakteride 13 lemeden bırakmam sanırım, o yuzden 30 dakka hikaye :P Baya uzun sürer o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Neyse duzeldi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ben daha önce indirmistim patchlesem olur mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Çok iyi oldu bu. Bilgisayardan şüphelerim vardı, şimdi durumun ne olduğunu görebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ben de, annual passe imzayı çaktık ama ya oynayamazsam diyordum. oyun çıktığında daha optimize olur büyük ihtimalle, ama bi deneyelim betada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ondskan said: Çok iyi oldu bu. Bilgisayardan şüphelerim vardı, şimdi durumun ne olduğunu görebilirim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Total kaç gb indiriyor bu arada ? 1mbitle yüzyıl sürecek herhalde indir indir bitiremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 3.51 gb diyor installerda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 13 mbit var ama baya yavaş indiriyor yani net hızıyla alakasız sdfs.hele open beta iyice pörtleyebilir dün indirdik rahatız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 120ms varmış şu anda serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 stress test amaçlıymış zaten ,muhtemelen pek sağlıklı olmayacak da maksat görelim ,classlara bakalım vs asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bende yüklüydü beta. 1 gün oynamıştım grast'ın hesaptan. iyiki silmemişim ondan sonra. eve gidince 2-3 karaktere daha bakayım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ben Diablo III Beta enGB Setup dosyasını indirip download a başladım hız 4 katına çıktı. Bir bakın belki US setup dosyası ile indirirken amerika serverlarına bağlanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 keşke login ekranına d2 lod giriş müziğini koysalarmış ya çok seviyodum mistik bi havası vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 http://i.imgur.com/L81th.png çok hızlı indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 us i 800kb ortalama hızla indirdi bende ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ben de us serverdan çekiyorum ve çekebilceğim maksimum hızda iniyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Betaya bakarak PC'nizi değerlendirmek hata olur. Betada üst düzey pclerde bile sıkıntı yaşanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ben hangi serverdan çektiğimi bile bilmiyorum şu an ama 50-100 arası indiriyorum. neyse gece yarısına kadar iner heralde. i5 ve gt540M mediumda rahat oynatır mı sizce? hadi low olsun bizim olsun o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 medium mu benim 5770 ile hedefim high sdfs.shadow ztn kapatıyorum her oyunda gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 aa ben, bendede 5770 var ve her oyunda shadowu kapatırım sdfs battlenet'in şu mobile alert kısmı tr için çalışıyor mu bu arada? ekledim numaramı ama gelen giden olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 aynı chapterı mı oynuoruz yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Act 1'in sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 act mıydı chapter mıydı bilmiom da o skeleton king miydi onu öldürünce bitio, yine aynı yerde mi bitecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 saat kaçta başlıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar