imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 şimdi çocukların hakkınıda yemeyelim. ses düzeni, tonlar, yayın kaydı da rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 üstümü basımı yırttım, browser coktu kapatamadm 30 snye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Hadi Adnan menderes lisesi cikisina gidiyoruz. Veliler lise cikisi cocuklara dayak atti diye haber oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Adnan Menderes A.L. puani dusmus diyorlar bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 hiç fena değil gayette güzel çalmışlar yukardaki şakirtlere 100 basar Mithatpaşa kız teknik Mimar sinan anadolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 sanırım 2. olmuşlar ama gayet başarılı Özel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 DarKRideR said: agalar, bunlar da liseli http://www.youtube.com/watch?v=QFjtAMX-5aE&feature=related bunlarda, ... abi... şu imkanısız bu şarkıyı çalabilen 2 adam vardı, biri marty biri jason becker, artık jason'da çalamadığına göre sadece marty var. playback fln yapıyorlardır bunlar sdf o yaşta concerto çalio piçler ya bi tanesinde pgm var zaten sinirlerim kalktı yeminlen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bu gırıldı... ben gidiyom o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 o videodan ses gelmiyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bana da sadece sol taraftan geliyo ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Ahah bizim liseymiş. AMAL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bu saatte uykumu getirdiler yeminlen ne abi bunlar? bunları sahneye çıkmadan önce dinleyen birileri olmamış mı? kimse mi tokat atmamış bunlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 açıp pokeimam izledim kendime gelmek için akıllara zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ahahaha çok harika ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 deady said: hiç fena değil gayette güzel çalmışlar yukardaki şakirtlere 100 basar Mithatpaşa kız teknik Mimar sinan anadolu ilki mi güzel lol bizdeki de kulak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 CthuLhu said: deady said: hiç fena değil gayette güzel çalmışlar yukardaki şakirtlere 100 basar Mithatpaşa kız teknik Mimar sinan anadolu ilki mi güzel lol bizdeki de kulak kadın şarkı söylemeye başlıyana kadar güzel sayılabilirdi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 poke kız giderliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bu ülkede umut var yine de 1-2 videodan sonra buna karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 şirket call centerı çalışanlarına yaptırılan karaoke den daha kötü şeyler de duymak mümkünmüş sağolsun vodafone :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://www.izlesene.com/kanal/vfreezone/video_6039269 yazıcak bişiyde bulamadım bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Neden özellikle sesi çok çıkan enstrümanlara fail adamları veriyolarki ya. Gitarcı silkmiş atmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 abi gene o korkunc yarısma mı ya resmen en kotyuler biş araya gelmiş bide abi sunu anamıyorum eger inglizce bilmiyosan inglizce sarkı soleme abi revoro rotongo zımbıc diye inglizce kelimeler yok canavar gibi turkce sarkılar sole rock solemek istiyosan ne biliyim bulutsuzluk ozlemi sole mogollar sole yeni bişi diyosan teoman sole yavuz cetin sole felan pentagram sole ne bilem ama gotunden kelime uydurup inglizce soleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mehmed Tez çok iyi çaldı çocuklar çok güzel çaldı demiş http://www.hafifmuzik.org/haber/juri-kagidinda-yazmayanlar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 -Deno- said: http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=6872 şunun kadar efsane değil tabi, http://www.youtube.com/watch?v=CSTOjVqxXRg Kusura bakma ama imzana karşı geliyorum.İbretlik,biri öldürsün şunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Buda benim metalhead ergen kardeşim (kırmızılı) ve liseli grubu. Genç Nota 2012'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar