Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ırkçılık serbest

Llama

Öne çıkan mesajlar

PZero said:

-melo ile rieranın birbirne giriyor kafa göz patlıyor 1 maç ceza veriliyor beşiktaş maçına yetişiyorlar .

şimdi kimse cıkıp bu ligde adalet var demesin . belliki sezon başında play off 4 büyük bırakılcak ordanda fb gs rakabetine döncek bu iş . diğer takımlarda fügüran olacak . hepsi tek tek işledi .

http://spor.milliyet.com.tr/fenerbahceliler-melo-riera-kavgasina-el-atti/spor/spordetay/20.04.2012/1530626/default.htm
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Yargi ne derse desin biliyoruz ki o yargi kimleri serbest birakti bugune kadar.

ne gerek var di mi o zaman yargıya biz kendimiz yargılayalım...

sonuçta o yargıya bağlı herkes veridği karar da bağlayıcı ne karar verilirse o uygulanacak. yani ben tanımıyorum bu mahkeme kararı deme lüksü olan tanımasın da görelim...

anlamadığım şey ülkemde manşet davaların hepsinde yargısız inaz yapılması yargılananların srf yargılandığı için direkt suçlu kabul edilmesi... basın bunu bu şekilde insanlara empoze ediyor ülkemin tüm yetoları da ham ham bunu yutuyor. suçu kanıtlanana kadar herkes suçsuzdur beyler bir kafanıza yerleştirin şunu.

ceza yargısında esas atılı suçun iddia makamınca akılda şüphe bırakmayacak deliller ile ispatlanmasıdır. Ama bizde nedense özellikle manşet davalarda suç yükleniyor ardından sanık suçlu olamdığını ispat etmek zorunda bırakılıyor. çünkü zaten medyada ve basında servis edilen belgelerle sanıkları kafadan suçlu ilan ediyor... yetolarda dakikada bunu yiyor... biraz uyanık olmak lazım ama nerde. önüne koyulanı yemeye alışkın olunca insan böyle oluyor. yazık.

NOT: dikkat çekmek istiyorum ben o suçlu bu suçsuz demiyorum ama Aziz Yıldırım ile ilgili mevcut bir yargılama yapılmış da bitmiş de insanlar suçlu ilan edilmiş gibi konuşulmasının saçmalğına parmak basmak istiyorum. konu dağıldı neyse...
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

sene 2012 hala mahkeme kararı acıklanmadan suclu ilan eden mantıksızlar var heh.

Deliller ortada, tanıklar ortada, kayıtlar ortada, fotoğraflar ortada, açığa çıkan yalanlar (bilet var denen poşetteki saçılmış para fotoğrafları, i.akın mevzusu vb) ortada, "yaa biz o şifreyle başka bişi diyoduk" tarzı savunmalar ortada.

adalet sisteminden önce akıl ve mantık sahibi bir insan rahatça bu sonuca ulaşabilir zegna. yoksa 15 yaşında kıza tecavüz eden adama beraat veren mahkeme kararını da gördü bu ülke son bir iki ay içinde. şu anda fenerin masum olmadığına ortadaki bunca delili gören herkes biraz akıl ve mantıkla ulaşabilir.

ha, bu işin tek suçlusu fener mi, bugüne kadar çok mu temizdik, bu operasyon hakkaten şike bitirmek için mi yoksa azizi alaşağı etmek için mi yapıldı, fener suçlu da tek suçlu fener mi? ts bjk hatta suçlamada ismi geçmese de belki gs bişiler karıştırdı mı (eğer karıştırıp o hale düştüyse zaten cezasını allahından bulmuş) falan, bunlar ayrı konular, onlarda her türlü tartışılır. ama kusra bakmayın, fenerin şike yaptığı kabak gibi ortada, hala "mahkeme kararı belli değil" demek üstüne olur da bi temiz kararı çıkarsa bak temiz dediler demek ki temiziz demek polyannacılığın da ötesinde mantıksız olur.

Yıl 2012, hala tüm kanıtlar kabak gibi ortadayken mantığını kullanarak sonuca ulaşmak yerine mahkeme kararı bekleyelim diyen var diyelim o zaman? fener "hukuken suçsuz" bulunacak olsa bile suçu ortada. suçsuz çıkarsa en fazla "iyi kurtardılar el altından dalavereyle" denir.

Ha bir de;

- Madem FB suçsuz olduğuna inanıyor, neden "küme düşürme maddesini kaldırın" diye aylarca baskı kurdu, suçsuzsa zaten ona işlemeyecek?

- Madem delilleri gören federasyon fener'in masum olduğuna inanıyor, neden aylardır UEFA ile feneri düşürmemek için pazarlık halinde?

- Madem Aziz Yıldırım masum, neden savunmasında bunu kanıtlayacak bilgi sunmak yerine "bakın diğer takımlar zamanında ne yapmış" diye örnekler veriyor?

- Madem FB suçsuz o halde neden yayıncı kuruluş aylardır küme düşürmesiz taktikler zorluyor?

- Madem FB'de suç unsuru yok, neden "kurban kesmek için" şifreli konuşma ihtiyacı hissetmişler? Çok mu casus filmi izlemiş fb yönetimi? Kim yer kurban kesmek için şifre uydurulduğunu?

Fanatizminizi anlıyorum, ama lütfen biraz mantık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...