Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç kesme makinesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
40-50 TL civarında saç kesme makinesi arıyorum. Sinbo'nun bu fiyat aralığında bikaç tane var ama kimisi diyor 3-4 yıl sorunsuz kullandım, kimi diyor iki haftada bozuldu yenisini de göndermediler. Şöyle bişey buldum http://www.hepsiburada.com/Liste/arzum-stilo-ar-521-sarjli-sac-kesme-makinesi/productDetails.aspx?productId=sgar521a&categoryId=26012161. Yorumlarda uzun saçı traş ederken zorlanıyor bi de saçları içerde biriktiriyor falan denmiş. Philips, Braun'a da falan baktım ama sırf üçe vurulacak saç için 70-80 lira verilmez. Visionic falan diye markalar var ama hiç duymadığım ve aşırı ucuz olduğu için kıllandırdı beni. Siz ne diyonuz?
Mesaj tarihi:
sinbonun var 15-20 lira

bozulursa at yenisini alırsın bendeki pili bitikken 1 ay şarj etmeyince öldü yenisini aldım mesela

sosyete berberinde bile kullanıyorlar dsfsd
Mesaj tarihi:
sırf üçe vurulcak saç için 70-80 değmez diyorsun da, 10 sene, 15 sene kullancaksan 70-80 gayet değer bence.
10-20 milyonluk diye, 1 yılda bir bozulan aleti almaya değmez.
ha sadece 1-2 yıl kullanırım sonra atarım diyorsan alınabilir tabii o ayrı.

askeriyeye gitmezsen berber (ya da "erkek kuaförleri") de baya pahalı zaten.
"ya abi vur gitsin, makineyle 1'e vur 2'ye vur, çabuk olsun" diyorsun, 1 saat kesiyor, sonra da 30-50 lira arası bişi alıyor :P
Mesaj tarihi:
Bone said:

sırf üçe vurulcak saç için 70-80 değmez diyorsun da, 10 sene, 15 sene kullancaksan 70-80 gayet değer bence.
10-20 milyonluk diye, 1 yılda bir bozulan aleti almaya değmez.
ha sadece 1-2 yıl kullanırım sonra atarım diyorsan alınabilir tabii o ayrı.

askeriyeye gitmezsen berber (ya da "erkek kuaförleri") de baya pahalı zaten.
"ya abi vur gitsin, makineyle 1'e vur 2'ye vur, çabuk olsun" diyorsun, 1 saat kesiyor, sonra da 30-50 lira arası bişi alıyor :P

nerde kestiriyosunuz abi saçları 30-50 ne
Mesaj tarihi:
moser'in şu modeli nasıldır peki http://www.hepsiburada.com/Liste/moser-profesyonel-sac-kesme-makinasi-dei-1400-0050/productDetails.aspx?productId=sgks3248&categoryId=26012161
Bi de içinden sadece 1 numara tarak çıkıyor denmiş. Diğer taraklar nerden alınır ki?
  • 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...