kek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 açsam şu an çalıştığım iş yerine. kaç para veriyor bu tür şeyler? Hani kayda değer bi miktar değilse açmaya gerek yok diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 kek said: açsam şu an çalıştığım iş yerine. kaç para veriyor bu tür şeyler? Hani kayda değer bi miktar değilse açmaya gerek yok diye düşünüyorum. Tacize paha biçmek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mobbing ne? Bir de rahatsızlık veren bişi anladığım kadarı ile ama açayım mı falan diye sorduğuna göre çok da sıkıntı yaratmamış sadece para için açacaksın açacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Durum şöyle ki: Mobbing şirketimizde uzun süre boyunca devam eden bir gelenek. Bir takım lideri tarafından bütün çalışanlara yapılmaktadır. Şirkete olan (şahsa değil) iyi niyetimizden dolayı bu güne kadar herhangi bir işlem yapılmadı. Fakat bu günlerde 2 çalışanımız işten ayrılma isteğini belirtti. aynı şekilde ben de ayrılmayı düşünüyorum. Fakat bu mobbing durumlarını başından beri farkında olan işverenlerimizin bu durum karşında hiç bir şey yapmaması aşırı derecede sinir edici bir durum oluşturdu açıkçası. Ve çıkmadan önce bu hatalarını başkalarına yapamaması için mobbing davasını araştırmaya başladım. İlk mesajda miktarı sormamın nedeni 600-700 lira gibi bi tazminat bedeli doğuyorsa bu sebepten mahkemelerde uğraştığıma değmez. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Selam, 2-3 kişi birleştiğinizde iyi rakamlar(5-10bin falan) talep edebilme şansınız var. Manevi tazminat olayındaki sınır konusunda avukatlar daha net rakam telaffuz edebilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Absolut said: Mobbing ne? Bir de rahatsızlık veren bişi anladığım kadarı ile ama açayım mı falan diye sorduğuna göre çok da sıkıntı yaratmamış sadece para için açacaksın açacaksan. dasaa daha iyi açıklar ama kısaca, şirket içi gruplasip bir kişiyi sürekli haraslama. normalde geniş ölçekli şirketlerde buna yönelik yaptırımlar oluyor mobberlara yönelik yaptırımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Bone sende bir Mobber misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 tüm çalışanlar birleşin öyle açın davayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Seele said: Bone sende bir Mobber misin? mobum ben. oldurunce roket atar düşüyor loot olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 AHAHAHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 tazminat davaları olayında bi kanun vardı sanırım bizim hukuk sisteminde. böyle amerikan sisteminde olduğu gibi ömür boyu götünü yayıp yaşatacak şekilde tazminat alamıyordun. belli sınırları var sanırım. gerçi sınır olmasa bile bizim mahkemelerin okulda ölen çocuk için ailesine " zaten yaşasaydı size masraf olacaktı tazminat sizin neyinize" diye cevap verdiğini düşünürsek bence sen avukat masrafıyla batarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ne davası ya http://wpc.556e.edgecastcdn.net/80556E/img.site/PH6hzmQeE3wE9b_1_m.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/36/He_Was_a_Quiet_Man_film_poster.jpg/220px-He_Was_a_Quiet_Man_film_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 mobbing için bir tane istifa dilekçesi yazıp cebine koyacakasın sonra full atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 risk budur diyorsan istifa ediyorum imza bir tek tarih yazmayacak götürüp koyacan vuracan müdrün masaya kağıdı sen takıl diyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RYzkgFdR2zI ipleri kendi eline alma zamanın gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mobbing dolayısıyla açılacak manevi tazminat davasında mahkemeden alınacak cevap, hadi len dir. İddialar kabul edilse dahi türk hukukunda tazminatın zengileştirmemesi esas alındığı için alınacak bedel en iyi şartlarda birkaç bin liradır. Asıl önemli kısım mobbing'e maruz kalan şahsın haklı sebep ile iş akdini feshedip normal şartlarda kendi arzu ile işten ayrılması sonucunda hak kazanamayacağı kıdem tazminatı gibi tazminatlara hak kazanmasıdır. Somut olay ve op'nin kafası göz önüne alındığında bu kafayla iş yerine üste parar veirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 o zaman mobbingi şirket yerine direk şahsa hakaret davası olarak açarsam daha mı etkili olur diyoruz bu konuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 önce git ik ya dilekçe ver,, bir kopyasını mutlaka kendine al ve üstüne alındı/görüldü veya evrak kayıt no gibi bir kayıt al.Bu şahıs, bu bu yolla, beni rahatsız ediyor bu durumun önlenmesi için gereğinin yapılması vs tarzında bir yazı döşe ondan sonrası kolay ama sen şirkete başvurmadan basıp giderde ama bana mobbing yaptılar dersen avcunu yalarsın. sen yazıyı ver cevabı alınca bana mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 müşteri haraslayınca da tazminat açabiliyormuyuz sdfssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Selam, Video süpermiş! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 video çok iyi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar