Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 2.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 22.04.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gs alırsa geriye kalan maçları gazozuna oynarız.kimse yanlış anlamasın ama hakemden bi kıyım bekliyorum ben.fb alabilir maçı.tff hiç mi hiç güven vermiyor
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

kimse yanlış anlamasın ama hakemden bi kıyım bekliyorum ben.fb alabilir maçı.tff hiç mi hiç güven vermiyor

şunun olma ihtimali var gerçekten.
Mesaj tarihi:
temiz bir kıyım olsun bu akşam.. evimize 3 puanla dönelim..
Ahlak bekçilerine karşı güzel bir tokat olsun bu..
öyle bekçi olunmaz böyle olunur tadında bir kıyım istiyorum.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

gs alırsa geriye kalan maçları gazozuna oynarız.kimse yanlış anlamasın ama hakemden bi kıyım bekliyorum ben.fb alabilir maçı.tff hiç mi hiç güven vermiyor

+1
Mesaj tarihi:
aquila said:

fener gene bi heyecan baslar gecen mac gibi, orda atti atti, atamadi biz atariz, biz de atamazsak berabere, biz atamaz onlar sonra atarsa fener kazanir, obur turlu biz kazaniriz, baska turlu berabere.

3 ihtimalli maç aslında
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

Cidden yalnız. Televizyondan kanalı parası için lig kurallarını, maç saatlerini, cezaları değiştiren adamlardan her şeyi beklerim.
Mesaj tarihi:
Ben de şu "bu maçı alırız" postlarını hiç anlamıyorum. Herkesin hangi takımı tuttuğunu bilemem ki? Kim kazanır?

Tamam Pzero Red Fade gibi çok bilinen taraftar patileri biliyorum da diğerleri?
  • Yeni Oluştur...