küheylan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Bu ne maçı şimdi? Türkiye Kupası Finali mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 khala said: Hakan gelion mu lan maça? Kısmet bu işler, sen nerde olucaksın maçtan önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Maçta Doğu üst göbekte, maçtan önce Tahtasaray'dayız 20 kişi. Sinanlarda (Bullet) geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Maçtan önce içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Kanka tahtasarayda +1 kisilik bile yer yokmus. 650 kisilik rezervasyon varmis. 1-2 gibi geceriz oraya ayarlayabiliceksen damla sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 oha ali sami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 gs alırsa geriye kalan maçları gazozuna oynarız.kimse yanlış anlamasın ama hakemden bi kıyım bekliyorum ben.fb alabilir maçı.tff hiç mi hiç güven vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Esnaf said: kimse yanlış anlamasın ama hakemden bi kıyım bekliyorum ben.fb alabilir maçı.tff hiç mi hiç güven vermiyor şunun olma ihtimali var gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 mac oncesi kareografisi patlarsa cok komedi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mac oncesi Behzat Amirimin meyhanesindeyiz ordan eve gecicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 temiz bir kıyım olsun bu akşam.. evimize 3 puanla dönelim.. Ahlak bekçilerine karşı güzel bir tokat olsun bu.. öyle bekçi olunmaz böyle olunur tadında bir kıyım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Yani "Size mi kaldı ahlak bekçiliği beyler..?" tarzında bir kıyım arzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Esnaf said: gs alırsa geriye kalan maçları gazozuna oynarız.kimse yanlış anlamasın ama hakemden bi kıyım bekliyorum ben.fb alabilir maçı.tff hiç mi hiç güven vermiyor +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 @Eternal O zaman evinize boynu bükük gidişinizi izlemek çok güzel olacak, ligin kötü örnekleri sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Bu akşam Teşekkürler Fırat Aydınus.. yazmaya gelicez buraya merak etmeyiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 aquila said: fener gene bi heyecan baslar gecen mac gibi, orda atti atti, atamadi biz atariz, biz de atamazsak berabere, biz atamaz onlar sonra atarsa fener kazanir, obur turlu biz kazaniriz, baska turlu berabere. 3 ihtimalli maç aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 rm barçayı yendiyse 7-0 alırız bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 haha şuna denk geldim baya güldüm ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Esnaf said: gs alırsa geriye kalan maçları gazozuna oynarız.kimse yanlış anlamasın ama hakemden bi kıyım bekliyorum ben.fb alabilir maçı.tff hiç mi hiç güven vermiyor Cidden yalnız. Televizyondan kanalı parası için lig kurallarını, maç saatlerini, cezaları değiştiren adamlardan her şeyi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 BEKLİYORUZ AĞIR TOKATLICAZ hakeme malzeme vermezsek kıyım yapamaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 cavanagh said: haha şuna denk geldim baya güldüm ya ahaha efsaneymiş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Ben de şu "bu maçı alırız" postlarını hiç anlamıyorum. Herkesin hangi takımı tuttuğunu bilemem ki? Kim kazanır? Tamam Pzero Red Fade gibi çok bilinen taraftar patileri biliyorum da diğerleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bence bu maçı alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Alırlar bence de maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Bence bu maçta Bjk hakkımızı yiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar