Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 2.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 22.04.2012 - 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

ooo maşallah kadıköyde kazanamıyosanıza getirildiyse laf, buralara yazık olacak demektir yine. ben koyayım da herşeyi bitsin gitsin tek mesajda 10 sayfa sürmesin.
resim koymaya üşendim şimdi:
uefa, süper kupa; şampiyonlar ligi çeyrek final
6-0;7-0
keita zaaa; lugano zaaa
bülent korkmaz + hagi; emre belözoğlu
türkiye kupası zaaa; kadıköy zaaa
bi de bayrak dikmek var galiba kalan gelmiyo aklıma başka bişey.

neyse artık sidik yarıştırmanıza gerek yok, ben yaptım yerinize. inşallah güzel maç olur abi bjk-gs inanılmaz bayıktı.
ha bi de gs yener lan işallah
Sosyal ağlarda paylaş

Deplasman takımları önce gol yememeye bakıyor genelde. Daum yıllarca durdurup vuruyordu. Biz aslında tam tersi deli gibi saldırırsak ilk yarıdaki maç gibi erken koparabiliriz. Çünkü ilk yarıda maçta Aykut önce durdurmayı hedeflerken karşısında çok beklemediği bir GS vardı.
Belli olmaz tabii, ama bizi içeride yenmek zor olur. Yenilirsek bence şampiyonluk sıkıntıya girer. Beraberlik veya galibiyette büyük ihtimal biter...
Sosyal ağlarda paylaş

tnkt said:

valequenta said:

nesi coluk cocuk?

10 senedir yaptiklarinin sonucunu oduyor Fenerbahce iste.

karma.

ok.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/72923_341487445912924_137712972957040_935549_1699039835_n.jpg

aha adam kendini faillamis. iste bunu diyorum ben de. 10 senedir yaptigi pisliklerin cezasini oduyor. eyvallah kardes.
Sosyal ağlarda paylaş

Merak ediyorum, acaba Real Madrid ve Barcelona taraftarları da birbirine 'Ooo voleybolda nasıl koyduk, triatlonda şöyle çaktık' muhabbeti yapıyor mudur? Eyvallah, futbol harici branşlara da yatırım yapılması güzel, başarılarıyla övünülmesi doğal. Fakat işin kökü, temeli futbol; burada yazanlar için de, sokaktaki milyonlar için de durum bu. Gidip alakasız branşlardaki başarılarla 22'ye 3 geyiği yapmak bana kalırsa çocukça. GS'li yapsa da, FB'li yapsa da hiç farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

tnkt said:

valequenta said:

nesi coluk cocuk?

10 senedir yaptiklarinin sonucunu oduyor Fenerbahce iste.

karma.

ok.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/72923_341487445912924_137712972957040_935549_1699039835_n.jpg

aha adam kendini faillamis. iste bunu diyorum ben de. 10 senedir yaptigi pisliklerin cezasini oduyor. eyvallah kardes.

AHAAHHAHAA
Bunu yeni gördüm, Valequenta sağlam saçmalamış ama yine de altta kalmamak için kastıkça kasıyor
Tüm branşlara önem vermek, başarılı olmak pislik olmuş vah vah vah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...