Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 2.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 22.04.2012 - 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

tırsmayın bu kadar yahu, tarihinin en kotu sıkıntılı sezonunu geciren bir Fenerbahce var karsınızda, yıldızlar satılmış sow dısında duzgun transfer yapılmamış, 2. olsak bana uyar on eleme ile CL ye gidilir vs, ha belki de yasak gelir hic gidilmez.

ha ama burdan sampiyonlugu verirseniz daha da tamponu kaportayı toplayamazsınız GS olarak, anlıyorum o yuzden stresinizi agresifliginizi :)

ünal aysal gencligi kan aglar valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Burdan şampiyonluk verirseniz tampon dağılır diyosunuz iyi hoş da, bi dönüp yakın tarihinize bakın sfgsdgs

2 kez son maçta şampiyonluk verdiniz ya AHAHAH. Hadi biri yetemediniz de, diğerinde bide hem yetemediniz, hem şampiyonuz zannedip sahaya girdiniz, timsah yürüyüşü yapıp dalga geçmeye çalıştınız, önce meşalaler yaktınız en son o ateşi söndürmek için 2 tane itfaiye aracı vardı sahada sdgsdgsdgs

Siz bile tamponu toplamış gibi geziyosunuz bu 2 faciadan sonra, bileğinin hakkıyla 34 haftayı şampiyon tamamlayıp da, sırf sizi kurtarmak için getirilen bi sistemde şampiyonluğu verirsek niye toplamayalım tamponu sfgsdgsd

Şunu yapan adamların tamponu düzelmişse bizim tamponda çizik olmaz playoff sonrası.

http://galeri.uludagsozluk.com/51/timsah-yuruyusu-yapan-fenerbahceliler_99078.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Burdan şampiyonluk verirseniz tampon dağılır diyosunuz iyi hoş da, bi dönüp yakın tarihinize bakın sfgsdgs

2 kez son maçta şampiyonluk verdiniz ya AHAHAH. Hadi biri yetemediniz de, diğerinde bide hem yetemediniz, hem şampiyonuz zannedip sahaya girdiniz, timsah yürüyüşü yapıp dalga geçmeye çalıştınız, önce meşalaler yaktınız en son o ateşi söndürmek için 2 tane itfaiye aracı vardı sahada sdgsdgsdgs

Siz bile tamponu toplamış gibi geziyosunuz bu 2 faciadan sonra, bileğinin hakkıyla 34 haftayı şampiyon tamamlayıp da, sırf sizi kurtarmak için getirilen bi sistemde şampiyonluğu verirsek niye toplamayalım tamponu sfgsdgsd

Şunu yapan adamların tamponu düzelmişse bizim tamponda çizik olmaz playoff sonrası.

http://galeri.uludagsozluk.com/51/timsah-yuruyusu-yapan-fenerbahceliler_99078.jpg

lol tampon kaporta bu kadar alınmayın abicim, her sene kaportanızı da tamponunuzuda pert edip yolluyoruz, bir nesil genc aslan galibiyet yuzu goremeden buyudu kadıkoyde.

ondan sonra da yok timsah, yok son dakka.
Sosyal ağlarda paylaş

8 puan olursa fark

fener gidip beşiktaşa trabzona da puan bırakır bence bi çöküş olur.son maç şampiyon olamadık ama galatasaraya yine koyduk maçı olur herturlu

4 maçta 8 puanı kapatıp şampiyonluk imkansız olur

ben bu yuzden fenerin baya motive cıkıcagını düşünüyorum arenaya.zor maç olucak

baya inanmış olucaklar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...