reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 http://www.haberturk.com/yasam/haber/735023-oyali-sizlere-omur http://im.haberturk.com/2012/04/18/735023_htufak.jpg?1334728519 RIP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 İlkler unutulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 haber yazarken "dün" kelimesini kullanamazmışız. bunun sebebini hep merak ettim, çaresizlikten "önceki gün" yazıp durmuş garibanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Oha çok üzüldüm :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 go go koyun çevirme hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Xenocide said: haber yazarken "dün" kelimesini kullanamazmışız. bunun sebebini hep merak ettim, çaresizlikten "önceki gün" yazıp durmuş garibanlar. Vaaaay ilk kez duyuyorum , niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 clone kebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 HAHAHAHA koyunun ismindeki espriyi yeni anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 İŞTE O YALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 copry said: Xenocide said: haber yazarken "dün" kelimesini kullanamazmışız. bunun sebebini hep merak ettim, çaresizlikten "önceki gün" yazıp durmuş garibanlar. Vaaaay ilk kez duyuyorum , niye ki? /sıkış mode on dün kelimesinin içinde "söyleyen kişinin varlığını hissettiren bir hava var" yani sen dün kelimesini kullanarak bir şey anlattığında senin orada bulunduğuna ve olmasa bile cümle içindeki varlığına gem vuran bir algı ortaya çıkıyor. "önceki gün" ile cümle kurarken ise, anlatanın veya başkasının varlığından soyutlanmış bir his ortaya çıkıyor. sonuç olarak haber aktarma eylemine daha objektif bir ruh hali katmış oluyorsun /sıkış mode off haberle ilgili de; klonlanmış hayvanların yaşam süresi çok uzun olmuyor diye okumuştum. r.i.p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 lan bi an başlığı sükran ovalı öldü sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ivanov said: copry said: Xenocide said: haber yazarken "dün" kelimesini kullanamazmışız. bunun sebebini hep merak ettim, çaresizlikten "önceki gün" yazıp durmuş garibanlar. Vaaaay ilk kez duyuyorum , niye ki? /sıkış mode on dün kelimesinin içinde "söyleyen kişinin varlığını hissettiren bir hava var" yani sen dün kelimesini kullanarak bir şey anlattığında senin orada bulunduğuna ve olmasa bile cümle içindeki varlığına gem vuran bir algı ortaya çıkıyor. "önceki gün" ile cümle kurarken ise, anlatanın veya başkasının varlığından soyutlanmış bir his ortaya çıkıyor. sonuç olarak haber aktarma eylemine daha objektif bir ruh hali katmış oluyorsun /sıkış mode off haberle ilgili de; klonlanmış hayvanların yaşam süresi çok uzun olmuyor diye okumuştum. r.i.p. valla fena sıkmadın, olabilir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar