Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bütün bina çatırdıyor ya camlardan biri açılsa içeri giren hava ile diğer bütün cam kapı patlıcak valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kafama bayrak sopası düştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 İtalyadan bildiriyorum hava güneşli ve çok güzel çıkıp dışarda çalışcam biraz sdcsdfszd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Allahın sopası yokki demezler artık :P Absolut bana mı sordun Seğmenlermi orası diye hayır Ahlatlıbel Anayasa Mahkemesinin orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 sana sormuş bana sormamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 senko said: ankara birlik mahallesi çernobilden hallice şu an. Oradaydım biraz önce, cidden kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 saat 18.00 Bursa-Yenikapı seferini , Mudanya iskelede bekliyorum , pek bilgi yok burada , cepten giriyorum şimdi , ne diyorlar akşam o saate kadar normale döner mi ? Sefer yapılır mı sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 aynı saatte ankara izmir istanbulda olması garip. turkiye level 2 gözüküyor http://www.estofex.org/ said: A level 2 was issued for W Turkey for severe wind gusts, excessive convective precipitation and tornadoes and to a lesser extent for large hail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ankara manzaralı mekan toz manzaralı oldu. N'oluyor? Vuşş vuşş sesler geliyor camdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ankarada heycanlı bir olaya tanıklık eden şehirlilerin aklı çıkacak gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 lan bina yüksek ev sallanıyor abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Benim camdan islik geliyor da cati fena takir tukur korkunc :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Akşama kadar böyleymiş sonra yağmur abanacakmış. Araç yıkamacılar yaşadı valla bütün arabalar çamur olacak toz üzeri yağmurdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Altı üstü bir rüzgar yahu, abartmayın :) Ankarada hava biraz renk değiştirdi, her yere toz, kum yağıyor. Camlar, çatılar uçtu uçacak. Öyle abartılacak bir durumumuz yok çok şükür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yarın da böyle devam eder mi ki, uçakla yolculuk edicem, istanbul üstünden geçicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Absolut said: Akşama kadar böyleymiş sonra yağmur abanacakmış. Araç yıkamacılar yaşadı valla bütün arabalar çamur olacak toz üzeri yağmurdan. Off dinse bari 5 gibi de İDO kalksa. Neyse beklicez resmi bilgi gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Abi bildiğin kum fıtınası var ankarada bütün her yer kıpkırmızı oldu of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 vaperon said: hamsilipilav said: vaperon said: Az önce feci bir rüzgar dalgasıyla havadan toz bulutu geldi bildiğin. Noluyo istanbulda? Abi metrobuse bindik sogutlucesmeden git gide artti ruzgar ve duraklarda agaclar devrilmis falan kopruye bi geldik deniz corbaya donmus motorlar durmus koprude millet kacisiyor falan metrobus saga sola sallana sallana devrilcekti valla cami patladi falan geberioduk Öeeeeh adam canını zor kurtarmış O.o Yuh. Tam köprü üstü metrobüs kırık cam ve fırtına... E senin de nasıl bir şansın var karadenizli kardeşim? hacı bize bir şey olmadı muhabbet ede ede gidiyorduk da köprüde motorunun yanında orta yerde çömmüş bekleyen kuryeler fenaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Kesin uzaylılar geliyor o yüzden radarları kör edecek fırtına yaptılar. Hava bi açılcak havada ampul gibi dev uzay gemilerinden bize tükmük savaşı yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Amma Ankaralı pati varmış :) Ahlatlıbelde hava toz esinti aynı ancak daha bir aydınlık deminki kadar koyu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben muhabiriniz hamit elsabah bu da kameramanım cevat kelle http://i7.photobucket.com/albums/y253/byjoker/464391_10150683524677987_671692986_9526123_1050919659_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Evden çıkarken penceremi açık bırakmıştım, tüm ev toz kokuyori berbat olmuş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 evden çıkarken bende bilgisayarı açık bırakmıştım. windows'tan içeri şimdi toz dola... ıyy nasıl espri kaçın! kaçın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Absolut said: Kesin uzaylılar geliyor o yüzden radarları kör edecek fırtına yaptılar. Hava bi açılcak havada ampul gibi dev uzay gemilerinden bize tükmük savaşı yapacaklar. bence amerika toz fırtınası yarattı şuan bir yerleri ele geçiriyor. ankaralılar dikkat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Abbbooov kaçın la kaçııınn Joker said: evden çıkarken bende bilgisayarı açık bırakmıştım. windows'tan içeri şimdi toz dola... ıyy nasıl espri kaçın! kaçın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar