yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 oturmus bi dolu normal akilli insan yuksek zekanin nasi yonlendirilmesi gerektigini tartisiyor :D yav hadi bi cogunuz az biraz akilli insanlarsiniz allaskina 4 islemden sikilip turev mi cozerdiniz assdf. gider sira altindan kitap okurdunuz akliniz fazladan okul dusi seylere ererdi ve bununla arti degerleriniz olurdu di mi normal insanlarla onlarin yaptigi isleri cok daha kisa surede anlayip yaparaktan. cok sacma yani elalem yavas ogrenirken bizim kizimiz ne yapar eyvah eyvah onun cok daha ileri derslerle mesgul olmasi gerekir bisiler yapmaliyiz!!!11 demek--. gerci 160iq da biraz fazla fazla olabilir. hani sonuc kendi ilk dedigime cikiyor gene :D komik yane edit2: boyle zeka icerikli konular da penis icerikli konulara cok benziyor. her mesaj yazanin benimki daha buyuk mesajini bi sekilde ifade etmesi gibi. kendi yazdigimi okuyunca iyice temellendi bu tespitim hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 merhaba açıkçası kendi tecrübelerimden devam etmek gerekirse normal okula gitmesi çok mantıksız zira üzüm üzüme baka baka kararır ve körlerle yata yata şaşı kalkmak bi yana hastalık da kapabiliyorsunuz. babamlar beni fakir oldukları için normal okula yolladılar, 5 yaşında 3 katlı integral çözebilen ben mat2'yi dördüncüye alıp yine geçemeyecek duruma gelmiş bulundum. açıkçası katılmıyorum yani ben bu duruma, özel ve üstün zekalı bi okula gönderilmeli kardeşimiz. ha ama devlete gitse ne olur, kötü mü olur, mat2'yi veremez belki ama yine sivrilir, kendimden biliyorum, her türlü farkı koyar yani, kendim de koydum çünkü. mat2 istisna oldu, kendim mütevazi bi insan olduğumdan dandik bi devlet okuluna gittim, ama sivrilebiliyorum yani. ibre 160 anlayacağın, ayrıca vuvuzelam gümüşten, şimdi geldim ben işten. afrika çocuğuyum, 22 santim doğuştan. teşekkür ederim buraya kadar okudysanız hakkaten çok boşmuşsunuz. gidin gitar falan öğrenin. boş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ufakken iq muzu ölçen yoktukianasını satim okusun bu diye yazdırdılar bir okula.elimize flut verdiler uskuarada gideriken çaldık.özürlü özürlü cocuklarla aynı sınıfı paylaştık iq mu kaldı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/High_IQ_society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 1. sınıfta bu çocuk çok zeki 4. sınıfa alalım demişlerdi bana. ben de yürüyün gidin lan 4. sınıfın karıları kart demiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 iq'sunu nasil olcmusler merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bence turk egitim sistemine emanet edin, 4+4+4 lerle filan cahil kalir ama cok daha mutlu bir hayat yasar basarili olmasada, zengin bir kocada buldumu uni bile okumasina gerek yok (ki zengin koca bulacak zekasida var iste, cillop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Goering said: iq'sunu nasil olcmusler merak ettim büyük ihtimalle şu testten yaptırmışlardır http://i.imgur.com/INVdV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 cevap 5 mi lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 helal dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bu iq ölçme işi kadar saçma birşey yok bence. yok aynı şekillermiş de tamamlıyormuş da eksik saat dönme yönüymüş de.. bir de müzikal zeka ile normal zeka aynı şeyler değil sanırım. çünkü flüt falan çalarken hiç nota öğrenemedim ben. deftere bakmadan çalıyordum gayet ve bu yüzden öğrenmek istemedim. öğrenmek çok sıkıcıydı. zeki falan da değilim kesinlikle. öğretmenin aferim müzik kulağın iyi diyince aptal olmaktan kurtulunup zeki olunsa ben olurdum. yani seçenekler sunun. karşılaştırarak o seçsin. sizin kimsenin hayatında söz sahibi olmaya hakkınız yok. sadece sanatsal aktivitelerini eksik etmeyin ve imkan sunun, gerisine o karar versin. edit: ayrıca iqsu yüksek çıkanı direk nasaya yollamak nedir ya? belki çocuk resim yapmak istiyor? deha lafını duyuyoruz hemen pat "einstein". sonra çocuk garip kişilikli ortalama üstü para kazanan baran oluyor. kimse de demiyor aga bu baran kimdir diye? halbuki cevabı basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ren'e katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 testte dusuk alanlar da gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 tr mensa biraz vavıktı diye hatırlıyorum. onun yerine daha lokal sırf ty ye özel çoçuklar içidne branşı olan bir topluluk vardı sanki 2-3 sene önce devamlı kanallarda geziyorlardı. birde o kadar ufak sınıfları varmı sakarya mı izmitte mi ne vakti zamnnında 3 sene kapanıp tekrar açılan bir üstün zekalılar okulu vardı. aklıma sabahın 6 küsüründe eve yeni gelmişken bunlar geld. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Giovanni said: cevap 5 mi lan :) eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mortis said: onun yerine karar verip bu kız yüksek iqlü biz bunu NE yapalım, NASAya koyalım diemessin NE ne ya? nayt elf diye okudum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bence öyle bir velet kız yok, AI bu arkadaşı yeni yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 eq da önemli. bir de eski bir konuya ithafen said: VAY IQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 doga kolejinin boyle durumlar icin bir okulu var http://ustun.dogakoleji.com/Basvuru.asp bir bakin isterseniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 luniz doğa koleji diyince aklıma geldi benim yeğenime falan da böyle test yapıp burslu bi yere göndermişlerdi. çocuğun annesi falan öğretmen, araştırmıştır herhalde. http://uskudar.dogakoleji.k12.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ren senin dedigin normal okul abi, bu acarkentte benim soyledigimde robotik gibi dersler falan var.. :D professor X in mekani yani eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 oha sdfds. yazın görüşmüştük biz en son iq test burs murs nükleer fizik(oha) muhabbeti geçmişti. paralı okulmuş şimdi baktım. kampüs mampüs hede varmış. neyse alternatif olsun böyle elit okullarını da burslu düşüebilirler belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 latince nin yaninda eski yunanca ogretiliyormus.. pes.. bizim zamanimizda yoktuki boyle okullar gideydik.. not: sair burda ustun zekali olduguna vurgu yapmaya calismaktadir, ancak yetememektedir sdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 valla ben olsam futbolcu yapardim...turkiyede akilli topcu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar