mani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Yeni bir İdris Naim Şahin bombası. ahaha adam AKP sıralarında 1. liğe oynuyor gaflar, potlar, saçmalamalar konusunda. said: İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Erzurum Aşkale’de, deniz bisikletiyle onarıma giden 5 TEDAŞ görevlisine mezar olan buzlu gölette inceleme yaptı. Aşkale Kaymakamı Asalet Karabulut işçilerin 2 yerden göle girme çalışmalarına görevlilerin izin vermediğini, son geldikleri noktada deniz bisikletiyle göldeki buzu kırarak ilerlemeye çalıştıklarını anlattı. Belediye başkanı Ahmet Yaptırmış da deniz bisikletinin kendilerine ait havuzda kullanıldığını ve işçiler tarafından gölete getirildiğini söyledi. Aşkale’den sonra Pasinler’e geçen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e kaymakamlık önünde 60 yaşındaki Mustafa Boğaçayır “Sayın bakanım, senin geldiğine çok sevindim” dedi. Şahin’in cevabı, “Yok ya. Nerden bileyim sevindiğini? Hadi bir takla at ya da oyna bir göreyim. Çal bakayım davulcu” oldu. Boğaçayır, sevincini göstermek için davul zurna eşliğinde oynamaya başladı. Şahin de ‘Kürt’ün kızı’ oyununu oynayan Boğaçayır’ı alkışlayarak izledi. Şahin, Horasanlı Türkiye Bıyık Şampiyonu Hacı Kırbaç ile de hatıra fotoğrafı çektirdi. video burda http://videonuz.ensonhaber.com/izle/bakan-sahin-den-sasirtan-hareket bu da bonus olsun Polis Marşı fail http://www.youtube.com/watch?v=mMjzKwZxlzU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 seçmeninin bakanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bakan ayrı mal oynayan ayrı mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 adam başşak geçiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Ne bombası yahu, dehşet içinde okudum ben olayı. Kemal Sunal filmlerin abartıyla sosyal eleştiri yapardı, şimdi neden sosyal eleştiri temalı komediler gelmediği belli, gerçekliğin ötesini düşünmekte zorlanıyorum ben. http://web-images.chacha.com/images/ridiculous-tombstones-thumbnail-mar-15-2012-2-150x100.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 resmen edepsizlik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ilkokul giriş terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 neyine kızdınız anlamadım soytarılık yap manasında dediğini sanmıyorum çal oyna manasında demiştir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 haydi beyler eller havaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Ardeth said: neyine kızdınız anlamadım soytarılık yap manasında dediğini sanmıyorum çal oyna manasında demiştir muhtemelen aga adam ölen görevliler için incelemeye gittiği yerde yapıyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Adam kendi gelişine sevinen birinin çalıp , oynamasını bekliyor.Utanmasa etek öptürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ya kimler bakan oldu su ulkeye hale bak arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Oha onu fark etmemişim fazla hızlı okumuşum. Edepsizlik etmiş gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sırtına bineyim gezdir beni de diyebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 angut adam. oynayan adamdan bahsediyorum tabi ki. yoksa bakanimiza laf edicek degilim heralde. bakanimiz oyna diyene kadar beklemis resmen terbiyesiz adam. bakanimissss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 chplilere "bu adamin gercekten gitmesini istiyorsaniz elestirmeyi kesin, basbakanda bin pisman bakan yaptigina ama siz elestirdikce inada biniyor is, gonderecegi halde tutuyor" demislerdi ozru kabahatinden buyuk derlerya o iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ahaha çok iyi bir stratejiymiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 abi nedense asiri bir sucluluk duygusuyla asiri guldum videoya yani boyle bir sacmalik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 AHAHHAHHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 biran önce görevden alınmalı.bukadar fail yumağı olunurmu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 senden ala soytarı mı var diyememiş mi eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Güzel oynayamamış, keşke bakan gösterseymiş bi iki figür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 NolaxThensbane said: senden ala soytarı mı var diyememiş mi elemanSonra da terör örgütü üyeliğinden içeri alınaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 EKÖNÖMÖ EYÖYÖ GÖDÖYÖR İLERÖ DÖMOKRÖSÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 mahmud_mahmudov said: NolaxThensbane said: senden ala soytarı mı var diyememiş mi elemanSonra da terör örgütü üyeliğinden içeri alınaydı. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar