yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Aluriel said: yildirimokur said: tarzı arabesk-rap gibi bi şey dafuq? da-fuck mıdır nedir bilmiyorum ? takılın siz, müzik dinliyorum, gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Bone said: sagopa kajmer 30 yıl yaptığı şarkıları altalta dizse bile şu şarkının binde biri etmez: http://www.youtube.com/watch?v=E2VCwBzGdPM gitsin jazzın ayağını öpsün o. oha naptin abi sen :/ buna belden aşağı vurmak denir. :) değil 30, 130 olmasi lazım onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Abi icra ettiği müziğin babası zaten blues değil mi neyi eleştiriyor bu salak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 mokoko said: http://www.youtube.com/watch?v=kLufklo6N34&feature=related müzük dediğin bu aga gerçek zencilik bu değil dur bakayım... evet, bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Yalnız videonun devamı daha bombaymış lan adam direk kreş terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ardeth bana varlığını ispat et, gel burda ispat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Bu gece çok mutluydum, lütfen daha fazla sagopa vidiyosu koymayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 hayatında sagopa dinlememiş insanlar gelip burda sagopayı kötülemesin, onun müziğini dinlemeyen üzerine düşünmeyen kimse sagopanın kişiliğinin derinliklerini anlayamaz ölümüne sagopaxXx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3ySbnoIyIc4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 saeros bu mesajını bütün kız arkadaşlarına atıyorum şu an. ilk olarak da manken olan sevgilinden başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 manken sevgilimle sagopa sayesinde tanıştık zaten sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 nasıl lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sene 2009, 3 sene öncesi yani. sagopa izmire geliyo dediler hemen biletleri aldık tabi gerisini uyduramicam abi dizi izleyip uyumayı planlıyodum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 lan içine kapanık bi herif normalde, kendi içinde gayet tutarlı ama işte insan içine çıkınca saçmalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 yavuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 yavuz içine mi kapanık değil ama o da saçmalıyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 şaka lan şaka hep saçmalıyo yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 yavuz dışına kapanık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Theridone said: sagopa agir sacmalamis ama müzikal bilgi ve altyapi olarak bi cogumuza tur bindirir beyler. Muzikal bilgi ve altyapi? Jazz ve blues'a cahilce yardiran ama rap'in de jazz'dan geldigini bilmeyen sözde muzisyen, produktor, testis produktoru. Hangi altyapi ve muzikal bilgiden bahsediyoruz acep? :) Kizilcik sopasiyla dalasim var buna, bu apaci rapcilerin tureme sebebi bu herif zaten. WTF buarada? Yumurta kutulari burda da hortlamis. Sehir efsanesi o yau ahahah, hic bi etkisi yok odaya :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bluesa laf ediyor saçma sapan gitar falan diyorlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 30 kat falan koycaksın yumurta kutusunu 1 kat koyarsan yaramaz tabi bişeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Bella said: bluesa laf ediyor saçma sapan gitar falan diyorlar ahah şuna baksana, gayet saçma sapan yani http://www.youtube.com/watch?v=u2Gwp9qkoAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar