GEd Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konu vardı böyle ama yeni bir konu açmak istedim ^^ Kesin bir tv alıcam ama alışveriş merkezine girince kararsız kalıyorum. 3D istemiyorum . Önemli 3 nokta var 1) Playstationda verimli olsun 2) Netten bişi indirdiğimde beni yormadan direk tvden izleyebileyim 3) İnternete baglanabiliyormuş tvler sanırım ? Böylece stream izleme oluyormuş falan. buda olursa çok şık olur. Az once bakıyordum mesela 800 hz 400 hz falan diyor. HZ artıkça fiyat artıyordu vesaire. Ne almam gerekir kıssadan hisse ? Samsung istiyorum açıkcası ama 1000 euro bütçe. Çok çok iyi bir samsunga yetmez herhalde. 42 veya 46 lık olsun falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 panasonic'in 46lık plazmasından aldık bir kaç ay önce hemen karşımızda oturan amcamda lg nin son çıkan o led cine bilmemne 3 boyutlu şeyinden var 46" yine üst katta 40" samsung led var arkadaşta sonuç olarak maçları bizde izliyoruz. üstteki arkadaş yakın zamanda tvsini sallayıp pana plazma alacak. burada zamanında 2 tane konu açmıştım ama sanırım pek bilen olmadığından adam gibi cevaplar gelmemişti, plazma mı kaldı vs. diyen vardı 1 ay falan araştırıp sonucunda bunu almaya karar vermiştim, şimdi diyorum ki keşke 50liğini alsaymışım o zaman 4 4lük karar vermiş olurdum neoplazmalarda birebir aynı modelin 3d olanı ve olmayanı var ki zaten 3d kullanılmayan bir şey olduğu için herkese 3dsiz versiyonunu tavsiye ederim. renkler süper zaten doğal renk muhabbeti var plazmanın, tepkime süresi yok gibi bir şey bu da oyunlar vs. için harika, yeni nesiller ledlere göre abartı elektrik tüketimi de yapmıyor. her açıdan iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Bu plasma led ve lcd arasında ki fark nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bugün gittim electro wye adamlar sony her türlü ezer diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 samsung'a yeter. direkt samsung al, adamlar teknolojiyi domine etti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bugün dartye gittim adamlar samsung her türlü ezer diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Panasonic Plasmalar baya iyi hele ki VT serisi tüm tvler içinde en iyisi piyasadaki diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 abi su saatten sonra plazma almayın isterseniz. elde kalan son plazmaları ucuzdan cıkarıyorlar. led alın, paranız yetmiyosa lcd alın. ama plazma almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Samsung smart tvye bakıyordum sözlükte şöyle bir yorum gördüm e said: hakkında "internete bağlanan televizyon" diyenlere inanmamanız gerekir. internet adresini yazıp girebileceğiniz bir yer yok..google falan yok.. girebileceğiniz 2-3 site var, o kadar... www eksisozluk yazayım gezeyim olayı yok yani..girebileceğiniz sitelerden biri olan facebook tam bir rezalet. her zamanki facebook gibi değil. en son haberi gösteriyor, önceleri yok. resimlerinizi göremiyorsunuz. profillere bakamıyorsunuz. Ne kadar doğru bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 toggie said: abi su saatten sonra plazma almayın isterseniz. elde kalan son plazmaları ucuzdan cıkarıyorlar. led alın, paranız yetmiyosa lcd alın. ama plazma almayın.elektronik hakkında tavsiyeleri spotçu rıfat abiden almayın rica ediyorum http://m.engadget.com/default/classic/article.do?artUrl=http://www.engadget.com/2012/01/11/panasonic-unveils-infinite-black-ultra-panel-plasmas-for-2012-e/&subCategory=&icid=eng__art&type=&postPage= http://m.engadget.com/default/classic/article.do?artUrl=http://www.engadget.com/2012/03/06/samsung-details-pricing-and-availability-for-its-2012-smart-tv-l/&subCategory=&icid=eng__art&type=&postPage= plasmalar ledlerden ucuz değil ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 toggie'nin dediği talihsiz olmuş sanki. diğer markalar için belki geçerli olabilir fakat Panasonic neoplasmalar çok iyiler. Heleki dediğim gibi VT30 ve VT50 modelleri led tvlerden daha üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Biraz nette baktım panasonic plasma hakkında hep olumlu yazılmış. Ama plasma tvlerin devri bitiyor olayı da bir gerçek ? Tam model adı nedir panasoniclerin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 spotcu rifat kimdir tanmiyorum. kendi fikrim ve tavsiyem led tercih edilmesinden yana. sonucta modelden modele kalite ve fiyat tabi ki degisecektir. fiyata gore kiyas yapmak cok mantikli degil. plazma teknolojisinin omrunun yakin zamanda tamamen tukenecegini tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 GEd said: Biraz nette baktım panasonic plasma hakkında hep olumlu yazılmış. Ama plasma tvlerin devri bitiyor olayı da bir gerçek ? Tam model adı nedir panasoniclerin ? misal http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p50vt30e-3d-full-hd-127cm-neoplazma-tv,1920x1080,-5mil:1,-600-hz,4xhdmi,-dlna,tx-p50vt30e/productdetails.aspx?I_ID=54635 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 toggie said: abi su saatten sonra plazma almayın isterseniz. elde kalan son plazmaları ucuzdan cıkarıyorlar. led alın, paranız yetmiyosa lcd alın. ama plazma almayın. devir led devri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 toggie said: spotcu rifat kimdir tanmiyorum. kendi fikrim ve tavsiyem led tercih edilmesinden yana. sonucta modelden modele kalite ve fiyat tabi ki degisecektir. fiyata gore kiyas yapmak cok mantikli degil. plazma teknolojisinin omrunun yakin zamanda tamamen tukenecegini tahmin ediyorum.hava tahmini mi abi bu? plazma net olarak daha iyi şu an. ömrü tükeniyor da bana mı tükeniyor? ikisini yan yana da yoksan, üst üste de koysan gerek siyahlar gerek renkler, tepki süresi ve görüntü teknolojisi olarak çok daha üstün plasma tvler. ayrıyeten çok klişe olacak ama plasma tv teknolojisi lcd'den çok daha yeni bir teknoloji, bugün led sandıklarınızın led backlit lcd olduğu gerçeğini göz önüne alırsak özellikle. üretim kolaylığı ve patent genişliği bakımından ledlerin piyasaya hakim olmuş olması ve teknoloji marketlerinde dinamik kontrastı köklenmiş şekilde sergilenmeleri daha iyi olduğunu göstermiyor. ledlerin plazmalardan üstün olduğu sadece iki yer var, biri elektrik tüketimi -ki arada eskisi gibi uçuk farklar yok-, diğeri de kullanım ömrü -ki bugün yeni nesil neoplasmaların ömrü ortalama üstü kullanımda bile en aşağı 15yıl mı neydi, 15 yıl sonra atarsın zaten televizyonu-. led'in başka hiç bir mantıklı tercih sebebi yok. ama plazma eski teknoloji vs. diye bir genel laf var dillerde dolaşan, bizim milletin ağzına sakız oldu mu kurtuluşu yok ve -özellikle yaşı ilerlemiş- insanlarımız sabit fikrinden geri adım atmıyor. misal amcam plazma almam da almam diye tutturdu gitti en iyi denilen led tv yi aldı ama bizim kadar memnun değil, bunun en büyük nedeni de plazma tv 480p ve 720p digiturk/dsmart yayınında çok başarılı sonuç vermesi ama led'in tabiri caizse bu konuda rezalet olması. tahminle falan olmuyor öyle, veya kulaktan dolma bilgiyle. ve evet uzun süre araştırıp öğrendikten sonra birileri gelip bence öyle yeaa diyince insan sinirleniyor biraz, üslup sert olduysa kusra bakma o yüzden. plazma tv nin ömrünün tükenmesi ancak ve ancak üretim maliyetlerinden dolayı gerçekleşebilir, fakat ben şu an bir şey alacaksam mevcut en iyisini almak isterim. daha sonra ömrü tükense -ki yok öyle bir şey- update mi çıkmayacak televizyonlar bir anda kendini mi kapatacak? ben onu anlamadım, tam rıfat abi tarzı laflar bunlar. sanki tv almıyoruz da plasma tv sektörüne yatırım yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p50gw30e-full-hd-127cm-neoplazma-tv,-1920x1080,-5mil:1,-600-hz,-4xhdmi,-dlna,-tx-p50gw30e/productdetails.aspx?I_ID=54636 way to go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 DoruK said: hava tahmini mi abi bu? http://ih3.redbubble.net/image.10198131.8796/sticker,375x360.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ben plazma tv olayını millete anlatmaya çalışmaktan çok önce vazgeçmiştim gerçi, yine hastalığım tuttu bonec wotu döşedim niyeyse :p insanlara led yerine plazma almasını söylemek %90 attan inip eşeğe bin abi demekle aynı etkiyi yaratıyor nedense, o yüzden insanlar sen ne dersen de gidip led alıyor. bu da plasma panel sektör lideri pana/pioneer'ın pazarlama başarısızlığı mı lcd panel sektör lideri samsung'un başarısı mı irdelenmesi gereken bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Şu elektrik harcaması dışında bende pek fark göremedim. Birde sanırım panasonicler için benim aradığım fiyat aralığında ekstra wlan dongle almak gerekiyor. Samsung ve panasonic dışındakiler nasıldır ? Toshiba 46WL863G http://www.amazon.de/gp/product/B004V70E54/ref=cm_cd_asin_lnk Kafalama girip bişiler alıcam bu gidişle herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 daha 2 hafta oldu samsung 40D5500 aldım gayet memnunum. xboxla kullanıyorum. ethernetten nete bağladım. laptopuma indiriyorum videoyu, altyazısıyla stream ediyor TVye. ben bayaaa memnunum şahsen. update ile şahane bir görüntüye ulaşıyor. önerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Arçelik'ime bağladım HDD'den 10-bit olmayan altyazılı anime mkv'lerini rahatça izleyebiliyorum. Şu model: http://www.arcelik.com.tr/lcd-tv-106-ekran-TV-106-525-FHD-100-HZ-S-LCD-TV-LCD-Televizyon.html Görüntü kalitesi de iyi, eksik tek bir yanı yok bence. İçinde uydu alıcıdan h264 oynatıcıya kadar herşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Led TV yeni çıktı diye daha iyidir demek çok şaçma bu arada. Plasma iyidir. Led dediğin zaten ışıklandırması farklı lcd. Lcd hatta ledden daha iyi bence, led öyle bozma lcd gibi bir şey. hada iyi performans verir gibi ama yamalı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Teknoloji dediğin olayda sallamayacaksın abi, insanların elinin altında internet varken yapmayacaksın bunu. Biri plasma LED'den yeni der, biri LED dediğin LCD'nin yandan yemişi der. Nasıl sallıyorsunuz ya oha diyorum artık. Her teknolojinin kendine göre artı ve eksileri var ben şunu aldım benimki en iyisidir diye teknoloji fanboyluğuna gerek yok. Götünüzden sallamayın rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Arçelik yok burda^^ yurtdışında yaşıyorum. Mediamarkta dalıp satıcıyla kısa bir konuşma sonrasına bir tvye abanıcam gibi gozukuyor. Su internet olayını tam anlamadım ama, denilene göre smart tvlerde app yukleme falan varmıs oyle browser açıp stream sitesi(hd) acayım izleyeyim yokmuş sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar