Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 9600M GS ekran kartlı laptopta oynanmıyor oyun ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 gt 635m ekran kartı var şu an -100 fps yedim oyun kanser oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 CapN said: Benım makına yandı yanıcak yokmu bu işin bır cozumu suan laptopta sogutucu var alta 2 ayrı sogutucu daha taktım. Gene yanıyor tek çözüm bu, ben bu aleti çalıştırmadan diablo 3 oynayamiyorum, battlefield 3 en yüksek ayarlarda çalıştıran laptop bu d3 'de öyle bir ısınıyorki el deymiyor, ben bu küçük aletle olayı çözdüm, böyle ufak durduğuna bakmayın acaip serinletiyor, bununla çok rahat oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kaç rpm o ya ne kadar etkiliki benimde laptop baya sağlam ama diabloda kanser oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 tinu said: CapN said: Benım makına yandı yanıcak yokmu bu işin bır cozumu suan laptopta sogutucu var alta 2 ayrı sogutucu daha taktım. Gene yanıyor tek çözüm bu, ben bu aleti çalıştırmadan diablo 3 oynayamiyorum, battlefield 3 en yüksek ayarlarda çalıştıran laptop bu d3 'de öyle bir ısınıyorki el deymiyor, ben bu küçük aletle olayı çözdüm, böyle ufak durduğuna bakmayın acaip serinletiyor, bununla çok rahat oynuyorum. Bırebır aynı durumdayım altta sogutucu yandada vantılator aynı pozısyonda oynuyorum baska turlu zaten olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Ben de geçen gün gittim aldım bi vantilator yanında duruyor laptobun, altta da coolermater pad. Yıllardır ilk defa diabloda ısı orunu yaşadım. Onda da ilk zamanlarda yoktu, son patch sonrası başladı bu olay. Yazılımsal olarak bir sorun var net olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Benim kartı da şu sıra gereğinden fazla ısıtıyor, Nvidia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 abi FPS değerim 0 oynamaıyorum patchten itibaren pekte girmiyorum aynı laptopla wowa giriyorum ultra 105fps geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ingame fps göstergesi buglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Performansta dustu 80% en az ama frame frame gidiyor su an hersey low sound kapali butun ayarlar min falan cildirdim adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 sürekli connection lost yazısı gelmeye başladı nedeni nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bugun ki patchden sonra mavi ekran alan varmi hic ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Play e basıyorum oyun 20-30 saniye bekleyip öyle açılıyor (virüs/spyware yok) bilen varmı neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 durup dururken "ı, ğ" falan kullanamaz oldum ya chatte. saçma sapan karakterler çıkıyor. "shift+alt" da işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 aynı sorun bende de var, giriş dilleri arasında geçiş yapmama rağmen yemiyor. wow'da da yapıyordu aynı şeyi, ama onda tr - eng -tr şeklinde bikaç kere değiştirince düzeliyordu, diablo'da yemiyor :( bişey değil, saçma sapan karakterler çıkmasın diye yazmaya kasarken, normal yazışmalarımda da sanki ingilizce klavye kullanır gibi yazmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 arkadaslar benim rmah , gbp idi. ticket ile euroya çevirttirdim bugun europ ya cevirdik hayırlı olsun maili geldi ah'a girince ordaki simge hala gbp ve tıklayınca rmah a geçemiyorum bi süre sonra time out oluyor var mı daha önce böyle bi sorun yaşayan diyeceğim de zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 - Clearing Cookies/Cache Whilst within your web browser (IE, Firefox, Chrome, etc.) 1. Push (CTRL + SHIFT + DEL) together and this will bring up your history tab. 2. Tick the boxes 'Cookies' & 'Cache' 3. Untick everything else 4. Click the 'Clear Now' button Once you have done this, go to https://eu.battle.net/account/management/ and at the top right you should have 'Balance:', click on this and then try clicking 'Other Currencies' or 'Refresh Balance' Try logging back into your regional Auction House once more and just double checking all your in-game settings are correct within Options > Account. Once you change the currency within the options menu, log out of the game completely and attempt relogging once more, when you relog you should then be able to select and use the desired currency. If further issues continue, attempt a password refresh as this has been known to perform a client side refresh on all attached games within the battle.net. https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 £ € ya donusmuyor ikinci seçenek olarak £u ortadan kaldırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Selam arkadaşlar,yeni patchi indirmeye çalışıyorum ama oyun 150 kb le indirmeye baslıyor sonra 10 saniye içinde download 0 a kadar iniyor ve orada kalıyor.Bazende yamayı indirmeye bile başlamıyor öyle takıldı kaldı .Nod virus programı we windows güvenlik duvarını kapatıyorum ama birşey değişmiyor.Diablo 3 silip baştan yükledim gene olmadı.Önceki yamalarda böyle bir sorunum olmamıştı ne yapabilirim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bekleyince bitmiyor mu patch download? ilerlemese bile bekle sen yinede. bu işe yaramazsa task managerdan agent.exe yi kapatmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Malesef devam etmiyor bekleyince de .Sizin dediğinizi yapıyım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Oyuna giriyorum bi süre sonra ekran kartından hata verip oyunu kapatıyor.Son sürümü yukledim ekran kartının ama yine fayda etmedi.Oyun bi donuyor masa ustune dönüyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bugün sorun yaşayan var mı oyunu açmaya çalışırken? initializing diyor ve takılıyor orada. dün gece girmiştim sorunsuz. edit: üstünden biraz süre geçince initialize etmeyi becermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yok gayet akıcı oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 şu saniyelik takılmaları nasıl giderebiliriz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar