Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 berbondac said: i bet error 69 will be next ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Yeni hata hayırlı olsun. Whisper alamıyorum ve gönderemiyorum; ayrıca party yapamıyorum. http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4551696758?page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Yav patch yaptı sonra updating blizzard launcher kısmında kaldı , bekliyorum 15 dakkadır,kapadım actım hala aynı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ürün Özellikleri: Intel® Core 2 Duo IşlemciT6600 - Işlemci hızı 2.20 GHz, 2MB L2 cache, 800 MHz FSB - Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g OrijinalWindows® 7 Home Basic 3 GB DDR2 667 MHz Bellek 320 GB SATA Harddisk 15.6" WXGA (1366x768) HD Ekran 1 GB Nvidia Geforce G310M Ekran Kartı (512 MB Ayrılmış Bellek) 1.3MP Web Camera DVD ± RW DUAL PCI-e Mini Card Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD) 3X USB 2.0 port şöyle bir laptopta d3 oynanırmı sıkıntısız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 işlemci biraz daha hızlı olsa daha iyi olur. işlemciye çok yükleniyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Peki donanımdan anlıyosan 1000 liraya bir desktop önerisi yapabilirmisin PM den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 yok abi anlamam o kadar. donanımda başlığı vardı bütçeni yaz sen bi liste çıkarırlar sana orada. hatta kendin de yapabilirsin sitelerde var öyle aparatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 end game pc var bende fps 200-20 arası ne idüğü belirsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 işyerindeki laptopta koydum oyunu bakalım nolcak diye launcher failed to update tools diyor. var mı başına gelen? direk evdeki pc'den klasör olarak harici hdd ile getirdim laptopa oyunu. belki ondan mıdır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 İş yerinde webfilter falan varsa battle.net i otomatik filterlayan ondan olabilir. Bi browserdan kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 nası yapabilirim browserdan kontrol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 .... http://eu.battle.net/en/ adresine girmeyi deneyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 abi siteye giriyo tabii ki. battle.net'i browserdan kontrol et diyince ben de oyun serverı olan battlenet i dedin sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Diabloda bende aynı sorun var ondan dedim. Battle.net adresine browserdan giremiyorum firewall yüzünden, aynı şekilde launcher falan da battle.net e bağlanamadığı için oyun açılmıyor. Laptopa telefondan internet bağlayınca sorun olmuyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 rubberbanding yüzünden çıldırıciim. saçma sapan zamanlarda spike yiyip geberiyorum, kapattım diabloyu bastion oynamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 iş çıkışına sonra bi ara denedim çalıştı girdim oyuna. ama makina yetemedi. halbuki çok da sağlam görüken bi laptop vermişlerdi geçen hafta yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 error 31073 nedir ya bide bu çıktı ah ye item koyamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Oyun tarihinin en fail oyunu oldu sanırım d3 :) çıktığından beri forumları takip ediyorum hergün yeni bir error ve sorun topakları açılıyordu. dün oyunu aldım rus key ile ingilizce oynanabilcek deniyordu forumda blizzard admin diyor bide bunu şimdi russian only yaptılar falan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Osie16 said: Oyun tarihinin en fail oyunu oldu sanırım d3 :) çıktığından beri forumları takip ediyorum hergün yeni bir error ve sorun topakları açılıyordu. dün oyunu aldım rus key ile ingilizce oynanabilcek deniyordu forumda blizzard admin diyor bide bunu şimdi russian only yaptılar falan lol rus geyigi hep donuyordu forumda; hatta o yuzden bir cok kisi battle.netten aldi oyunu oyun fail degil ama sorunlu. Sorunlarin tamamida insanlarin deli gibi saldirmasi ve RMAH yuzunden birazda oyunun hackerlarin hedefi haline gelmesi. Bunun disinda guzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Yinede oyunla ilgili failler oyunu fail yapıyor genel olarakbakıldığında. Evet dün gece act 2 sonlarına kadar geldim hadi faceroll olan normal modda bile eğlendim diyebilirim ama hergün bir error bir fail çıkıyor. Rus key içinde blizzard adminin açıklamasından daha OK bişi olamaz herhalde,ingilizce oynanabilicek deniyor insanlar gidip aliyor ama sonra ııh russian only deniyor. yurtdışında olsam avukatla falan çok sağlam uğraşırdım ciddi ciddi. 1 hafta beklemiyim dedim dnr dank utulu 109 lira verip alirdim 1 haftada 60 olur infernoda 1000 kere ölmeye kendimi alıştırırm diye düşündüm gittim aldım key total 6 saat falan gameplay sanırım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 client crashliyor oyunu açarken, yeniden bulup edinip kurmak dışpında çözüm var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeraMurpy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Oyunda ne yaptım bilmiyorum ama ses gitti gelmiyor. Sounddan her sey tamam enable tık lı alttakıler yuzde yuz ama ses dun bı gıttı daha gelmıyor nereyle oynadımda oldu onuda anlamadım. Hoperlerım çalısıyor you tube vıdeolarında ses gelıyor fakat oyun sesı gıttı bırı bana yardımcı olsun lutfen sessız sessız tad alamıyorum :(( 532 4922729 dan da ulasabılır bır hayırsever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ctrl+s'ye falan mı bastın? öyleyse bir daha bas belki düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 sürekli dc olan var mı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 var heralde serverlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar