Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Seperate said: Liebe said: bayadır oynamıyodum yeni pc ile başladım 2-3 gündür sorun yoktu fakat bu sabah oyuna giremiyorum game is up to date dediği yerden sonra playe basınca diablonun resminin geldiği yerde takılıp kalıyor.ne yapmak lazım? .mfil'i silmek işe yaramıyor :S dns değiştirin. mesela isp dns i varsa open dns yazın. open dns varsa isp dns ine dönün. bir kere girdikten sonra kalmıyor sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Ya beyler 3003 error aliyorum...İnternet var. Şifreyi yazıyorum öylece kalıyor. Serverları Asia ve Americans olarak denedim ama aynı sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 aynen gıremıorm bende aksamustu basladı sc dede aynı sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xPiHkM6p4gk bunları denıorm sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 authenticate kısmında kalıyor öyle peh cuma akşamı hala diablo böyle oluyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ben oyundaydım, milletle yazısabılıodum ama connection gıttı onlar oynuodu tr de bı sıkıntı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ne biçim akşam arkadaş bu ,diablo kapalı ,lol'de de ranked yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 çok lag var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 oynayan da kalmadı ki trden kaynaklı mı benden mi sorun öğreneyim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Seperate said: oynayan da kalmadı ki trden kaynaklı mı benden mi sorun öğreneyim asdf senin için girip denedim şimdi fena lag var. 2-3 gündür böyle sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 akşam başladı bende anlamadım ,tr kaynaklı bir durum o zaman ,sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 mp10 yaparken lag sıkıntı tabi :D para 100 oldun hala oynuyorsun helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 oyuna giriliyomu yoksa bendemi eror veriyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 artık bırak 3007yi loading ekranını geçemiyorum sdfs allahını seven cevap atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 3007, 2 haftada bir oluyor ya offical forumlarda başlığı vardır. biliz bebeleri çözmeden senin yapacağın bir şey yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 error 14009 veriyor simdi de bana, yeni laptopa kurayim diyorum her seferinde login sirasinda error. windows 8 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 EU da 2 gündür login server çalışmıyor tam bir blizord klasiği 2 gün lan, Bizim sistem hata verdiğinde patrona örnek gösterecem bunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 220 sayfa topic gitmiş 2 günde, official diablo forumu 4chanden hızlı akıyor random chatde şu an, röh. Nasıl bir marka sadakati bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 işin ilginci diablo 3 ün PC versiyonunun adamların pek poposunda olmadığınıda öğreniyoruz böylece, nasılsa aylık ödeme yok bi kere verdik parayı server işgal ediyoruz onlar için yük bile sayılır. 2 gündür açılmıyor, bu gidişte yarınada öbür günede açılmaz sadece "ileriki saatlerde çözeceğiz" demekle yetiniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bilzzardın eu serverlerı gitmişti. hearthstone da yoktu aynı süre içerisinde ama gelmiş şimdi serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 vay be borlach ne oynamıştık ilk çıktığı zamanlar diablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bnette sıra var sonra diabloya giriyosun onda da sıra var neyse bneti bypass edip giriyorum artık en azından birinden kurtulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Dün akşam giremedim bir türlü. 1 saat bekledikten sonra kapattım yattım. Girebilen varmıydı ? Saat kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 abi patchten sonra random disconnect oluyorum anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar