Seperate Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 evt kaldı karakter şeysinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 oyuna da giremiyorum öyle duruyor asdfas bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 blizzardın haftasonu seromonisi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ehueh patladı. oyundaydık,chat server falan göçtü sandık ilk zira item bile linkleyemedik, whisper,, chat hiç bişey gitmiyodu. reloglayayım dedim, demez olaydım. hala oyunda olanlar varsa son dakka bidi kovalasınlar, çıkan giremiyor ortalık sakindir şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5847726873?page=10#194 said: We're restarting the services at the moment to get everything back online, I don't have an ETA just yet and I'll let you know as soon as we have one or futher news. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 The Auction House is currently unavailable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 aha kesin patlayacak itemler ah de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 açılmıyor şu an. güzel 2-3 bidim vardi düzelmezse zengin olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeraMurpy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Bende charı son bu hale getirdim. Ama halen dps az. http://eu.battle.net/d3/en/profile/HeraMurpy-2759/hero/8180955 Str olsa ben alırdım onu . Bana saglam dps artırcak bi seyler lazım. Chara bakıp ta uygun dps artıcak item satacak olan olursa pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeraMurpy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ne ne kadar edere yazıyodum buraya gelmiş özür:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 yok ya düzelmez bugün bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Offfff bu ne şimdi abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 yine patladı d3 serverları sabahki mevzu oldu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 terminated diyip oyundan atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bayadır oynamıyodum yeni pc ile başladım 2-3 gündür sorun yoktu fakat bu sabah oyuna giremiyorum game is up to date dediği yerden sonra playe basınca diablonun resminin geldiği yerde takılıp kalıyor.ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 diablo klasörünün altında Diablo III.mfil diye bi dosya var. sil onu tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 sağolasın üstad =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bi turlu baglanamiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Beyler arkadaşım devamlı bu hatayı alıyor. Hata geldiğinde oyundan masa üstüne atıyor, tamama tıkladığında tekrar oyuna kaldığı yerden devam ediyor. Ekran kartı sürücüsünü falan güncelledik, grafik ayarlarını biraz kıstık falan ama olmadı. Var mıdır bunun bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 yeni bölgeye geçince/tp/wp atınca filan baya kasıyo alet usb filan olayları vardı nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 son zamanlarda 2-3 gunde bir oyun kilitleniyor abiler mecburen reset atıyoruz akabinde rapor göndermek istermisiniz evet diyoruz bizi şu sayfaya yonlendiriyor http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/11/tr-TR/5.1.2600.2.00010100.3.0?SGD=cbda91f4-94ee-415f-8f4e-3c4540f935cc&Bucket=0xEA_nv4_disp%2bdd8ef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Son patch sonrası oyundan düzenli disconnect olmaya başlayan oldu mu başka? Ev arkadaşımla beraber oynadığımızda dikkat ettim sadece ben düşüyorum yani bağlantıyla alakalı değil. Makinada bir değişiklik yok, ne olabilir sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Liebe said: bayadır oynamıyodum yeni pc ile başladım 2-3 gündür sorun yoktu fakat bu sabah oyuna giremiyorum game is up to date dediği yerden sonra playe basınca diablonun resminin geldiği yerde takılıp kalıyor.ne yapmak lazım? .mfil'i silmek işe yaramıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bende de aynı sorun var birkaç gündür. servera çok zor bağlanıyorum. girdikten sonra sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar