Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Doctor, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

daha fazla ayi

buna cevirdim 60 olunca bide ahden 150k ya 814 dpsli bir silah buldum int-vita-life steal rarelar ve champler geldiginde Big bad voodoo nun resource regenlisini koyuyorum aman sabahlar olmasin waller mob benimle ayni wallin icinde kaldigina pisman oluyor.

DH WD Hell Azmodan fightinda BBV bitmeden kestik bossu direk resource dump skill spamla.
Sosyal ağlarda paylaş

Asgard said:

inferno act 2 için poison dart buildi yaptım ortalama 1h+güzel bi mojo ile makinalı gibi saydırıyorum valla hoşuma gitti.

linklermisin bi bu buildi vision quest specler yoruyor cunku locust swarm, dart, corpse bomb olan bi spec yaptim ama sorunlu yani champler rarelar eriyo ama bosslar inmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

150 k ya bi rare 2 hander almistim 850 dpsli 4 gundur onu kullaniyodum ama dun mh+mojoya gectim dps cok dusmedi ama mojo ve ceremonial knife ikilisinin uzun vadede max mana, mana regen vsleri daha basarili bence.
su ayilar disinda solo oynarken iyi bi spec lazim, yaptim bi spec ne champ pack birakiyor ne rare butcheri oldur allah kesemiyorum. nv 5 stack bitmesin diye arkadasi cagiriyorum gel kes diye. Dire bats le kite desem bazi champ packler agzimi yuzumu kiriyor bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bide bunu deniyim, ama invul minions u olan cikarsa bi tane reset atmam gerekebilir gibi geliyor. Tek kullanisli spec bear olucaksa harbi baska class kasiyim yani caster olsun ama bildigin mage olayi olmasin artik diye actim, tanklayan barbarin monkun yaninda duruyorum surekli, harvest atmak icin beraber kosuyoruz ben harvest o stun sonra alayina ayi kosturuyorum. Ayi specte bide 5 cd giriyorum
mass confusion(stunlu)
Spirit walk(jaunt tercihim)
Harvest zaten seve seve
BBV ozellikle rain dance olani mana regen verdiginden attack speed increase ile yaldir yaldir daha cok ayi
Hex hedge magic
4 u duzenli cd da vision quest mecburiyetinden, bi tanesi panik butonu olarak duruyor. kutu falan kirmak iskence, dar alanda eyvallah ama yakinda ne kadar sutun, kapi agzi varsa bi ayi duzenli oraya kitliyor. Iyi guzel vuruyosunda iskeletmis bossmus rare champ farketmiyor yapabilecegin cok sinirli bile degil, tek resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

grasp of the dead olmadan uzulebilirsin, her turlu kitedada takım oynundada cok cok faydalı, keza gargantum her sekilde lazım, cok super efektif degil ama poison aura ile kafadan 520 damage reduction, hem senin buyulerini saydırmana musade ediyor kısas bir sure hemde Rare/elite pack in besmeleyi cekip cullanıp indirmesini engelliyor ilk fight baslangıcında ...
Sosyal ağlarda paylaş

tabii

su buildi kullaniyorum ben : Bears and Splinters

yuksek dpsli 1h + mojo ile. Attack speed veren bi itemimde var. Splinterlar yuksek attack speedde ciddi dmg vuruyor single targeta.
Build oldukca basit, ilk 4 skillini cooldownda tuttukca mana regen ediyorsun, bu sirada ayilari basiyorsun.

spirit walk escape mechanismin, manada regen ediyor. Soul harvest dps arttiriyor, ayni zamanda heal. Big bad vodoo dps arttiriyor (attkspeed ve %30 dmg). Grasp of the deadde kite icin, bazen gerekebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...