GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben de hellde bu builde geçtim şimdilik rahat gidiyorum http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#WijdTU!ZcU!bZbZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bu ara Swarm Kite kullaniyorum cunku bear muhabbeti harbi cok bayik gelmeye basladi. pesti li swarm hic fena vurmuyor aralara corpse bomblarla coklu packi aglatiyosun. champ packlerinde falanda jaunt ile pesti koyup siphonlayip slow cakip kacmak splinter dosemek bayagi ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 hell act 4 e geldik, 60 olduk, bufflarımın stacklenmiş haliyle 12-13k dmg görünüyor character sheet'te, monkla duo yapıyoruz, eğer boss veya championları bir araya toplayıp 10 sn dayanabilirse zombie bear'lar ile tertemiz ediyorum alayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 daha fazla ayi buna cevirdim 60 olunca bide ahden 150k ya 814 dpsli bir silah buldum int-vita-life steal rarelar ve champler geldiginde Big bad voodoo nun resource regenlisini koyuyorum aman sabahlar olmasin waller mob benimle ayni wallin icinde kaldigina pisman oluyor. DH WD Hell Azmodan fightinda BBV bitmeden kestik bossu direk resource dump skill spamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ya bilen varmıdır ? life regen hell de yarıya dusuyordu, life steal da aynı sekildemi ? denemeler yapıyorum ama umdugum rakamları goremiyorum hic ... keza infernodada ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Evet. Life steal direkt dörtte bire düşüyor Inferno'da. Çöp direkt. Regen de öyle olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Life on hitte durum nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 barbarda aslan gibi calisiyor life on hit. hic bir degisiklik yok infernoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 inferno act 2 için poison dart buildi yaptım ortalama 1h+güzel bi mojo ile makinalı gibi saydırıyorum valla hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Asgard said: inferno act 2 için poison dart buildi yaptım ortalama 1h+güzel bi mojo ile makinalı gibi saydırıyorum valla hoşuma gitti. linklermisin bi bu buildi vision quest specler yoruyor cunku locust swarm, dart, corpse bomb olan bi spec yaptim ama sorunlu yani champler rarelar eriyo ama bosslar inmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 wd ben de şöyle bir builde geçtim, inferno act 1 bitti bitecek. barbar, monk ve dh ile beraber ilerliyoruz. Build tam bir kamikaze buildi, mana kurtarsa jungle fortitude yerine pierce the veil alıp daha da yardırılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 2 hand silahla dps cosuyo ama mojonun verdigi att. Leri trade off a deger mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 150 k ya bi rare 2 hander almistim 850 dpsli 4 gundur onu kullaniyodum ama dun mh+mojoya gectim dps cok dusmedi ama mojo ve ceremonial knife ikilisinin uzun vadede max mana, mana regen vsleri daha basarili bence. su ayilar disinda solo oynarken iyi bi spec lazim, yaptim bi spec ne champ pack birakiyor ne rare butcheri oldur allah kesemiyorum. nv 5 stack bitmesin diye arkadasi cagiriyorum gel kes diye. Dire bats le kite desem bazi champ packler agzimi yuzumu kiriyor bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Cift mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Inferno act 1'de farm yapmak için şöyle bi build yaptım max range füt füt ile kite yaparak gidiyorum.zombi bear'lardan daha iyi oldu.tüf tüf suan 10k dmg olmasına ragmen 8k hit vuruyo güzel şuan rahatlık farm yapabiliyorum solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bide bunu deniyim, ama invul minions u olan cikarsa bi tane reset atmam gerekebilir gibi geliyor. Tek kullanisli spec bear olucaksa harbi baska class kasiyim yani caster olsun ama bildigin mage olayi olmasin artik diye actim, tanklayan barbarin monkun yaninda duruyorum surekli, harvest atmak icin beraber kosuyoruz ben harvest o stun sonra alayina ayi kosturuyorum. Ayi specte bide 5 cd giriyorum mass confusion(stunlu) Spirit walk(jaunt tercihim) Harvest zaten seve seve BBV ozellikle rain dance olani mana regen verdiginden attack speed increase ile yaldir yaldir daha cok ayi Hex hedge magic 4 u duzenli cd da vision quest mecburiyetinden, bi tanesi panik butonu olarak duruyor. kutu falan kirmak iskence, dar alanda eyvallah ama yakinda ne kadar sutun, kapi agzi varsa bi ayi duzenli oraya kitliyor. Iyi guzel vuruyosunda iskeletmis bossmus rare champ farketmiyor yapabilecegin cok sinirli bile degil, tek resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 grasp of the dead olmadan uzulebilirsin, her turlu kitedada takım oynundada cok cok faydalı, keza gargantum her sekilde lazım, cok super efektif degil ama poison aura ile kafadan 520 damage reduction, hem senin buyulerini saydırmana musade ediyor kısas bir sure hemde Rare/elite pack in besmeleyi cekip cullanıp indirmesini engelliyor ilk fight baslangıcında ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ayak fetiş leri nasıl işe yarıyomu? cd lerinin olması beni biraz bozuyo kullanmak istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 yaratiklar onlara daliyor guzel oluyor ama o cooldown ile biraz sikinti. yinede baktin hic bi turlu olmuyo gecemiyorsun bi champ-rare pack i ver cucukleri damagelari fena degil ama senin kafani rahatlatiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 WD ile farm için en güzel yer neresi sizce ? Yada Hell zorluk seviyesinde farm için en güzel Build ? 12 sayfadır okudum ama ortaya pek bir şey çıkaramadım ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 hell de heart of sin in 2. questinden basla azmodani kes. farm icinde visionquest bear combosu var onu git. Ister 2h kullan ister 1h mojo/shield hell icin farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Glatheros said: hell de heart of sin in 2. questinden basla azmodani kes. farm icinde visionquest bear combosu var onu git. Ister 2h kullan ister 1h mojo/shield hell icin farketmez. Vision quest Bear combosu hakkında bilgi verebilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 tabii su buildi kullaniyorum ben : Bears and Splinters yuksek dpsli 1h + mojo ile. Attack speed veren bi itemimde var. Splinterlar yuksek attack speedde ciddi dmg vuruyor single targeta. Build oldukca basit, ilk 4 skillini cooldownda tuttukca mana regen ediyorsun, bu sirada ayilari basiyorsun. spirit walk escape mechanismin, manada regen ediyor. Soul harvest dps arttiriyor, ayni zamanda heal. Big bad vodoo dps arttiriyor (attkspeed ve %30 dmg). Grasp of the deadde kite icin, bazen gerekebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 16 ya kadar monk kastım ama sıkıldım witchin oynanış tarzı hoşuma gitti. Sağlam mı witch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 hellde ana kapidan cikmaya korkar oldum... Ne yaptiysam olmadi asdfdf Bizim hodor adam gibi tanklasa olmayacak bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar