Yagiz9304 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Jade WD bitti herhalde? Olabilecek en iyi gear var neredeyse 35'i geçemiyorum Griftlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 40+ yapan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 3800 dps+socket bir furnace'la full dps mi yürüyorlar ki, youtube'da video bulamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 şu smk denen silahı gördüm dünyam değişti lşaskdaslşk n00b wd olarak gidip onu farmlayayım bari madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Beyler yakın bir abim WD oynuyor ama bayadır update etmemiş, son updatelerden sonra durum nedir. Talent tree ve hangi statlara yoğunlaşması lazım. Bankası gear kaynıyor ama bende unutmuşum son düzen nasıl vs.. Patibrohelp>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 wd için, zunimassa, jade ve blackthorne setlerini karışık kullanıyorum da, kafalığı ne yapsam diye düşünüp durdum dünden beri. zunimassa kafalık alıp son bonusu da kullanarak fetish army yi stabil mi yapmak doğru, yoksa başka leg bi kafalık var, pet dmg larını %98 arttıran. onu alıp dogların ve büyük abinin dmg ı da arttırmak ve fetish i yine cd ile kullanmak mı mantıklı? (bu arada 15 fetish çıkaran passive i de kullanıyorum. gerçi o zuni bonusuna dahil değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 abi tabii ki mask of jeram kullanacaksın. pet wd'nin başka bir seçeneği yok yani jeram, tasker ve starmetal kullanmak dışında. ha bir de tmf var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 seni dinledim, mask of jeram a geçtim, zunimassa bonusu kaybolmasın diye de elde zunimassa offhand i vardı onu aldım artık. ağlama editi: smk düşsün artık ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 http://imgur.com/y99l8mO Griftler benim için iyice boka sardı, 36'nın anahtarını çerçeveletip odamın duvarına asacağım. Forumda 35+ solo yapan WD var mı? Tavsiyelerini dinlemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 jade + 2x unity + %10 damage rollandıktan sonra ramaladnilenmiş furnace dün partyde biri resource reduction rolladı one useless stat permanently diye furnacei direk salvageledi, o halde WDler :p bir de riftin densitysi ve layoutu için 50-60 kere deniyorlar, bizim guildden bir eleman geçenlerde deneye deneye en sonunda 39 yaptıydı tldr version; bossa yakın conduit fishliyorlar, forumlarda 80 tane QQ thread var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rattatui-2358/hero/42881206 Vallahi dediklerinin hepsi var ama yetmiyor, Furnace'da CDR olabilirdi belki de günde 3 tane düşmediği için seçemiyoruz rolleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 solo takılmıorum teamplay insanıyım control wd build ile eğleniyorum gayet. günün birinde furnace veya smk düşerse tekrar solo play e dönerim işall amin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 jade wd geliyorum açılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 jade wd öldü diolardı gerçi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 valla beni dün biri boostladı. Adam rift guardian haricindekilere tek atıyo elite falan. sunkeeper kurbağa mojo. cdr lü falan. benim dh gearım kat kat iyi adam bildiğin bi patlıyo elit falan kalmıyo. Alışırsan en iyi t6 solo buildi jade diyo. 1500 saat played var tabi. Griftte de 28. mi neymiş 627 paragon bi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 oha :S o adamın gearı görmek ve oynayışını izlemek isterdim. enchantlarını vs. var mı id si? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 buldum. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Enduros-2121/hero/2122965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Hmmm, cdr, elite dmg ve haunt dmg icrease kasmış sadece. Ama adam bayağı glass cannon. Gerçi 1 shot gittiği için problem olmuyordur. Bak gaza geldim böyle bir set kasasım var sadlşksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ya 5 saat falan oynadık. Bi kez öldü o da çiçek patladı adamın üzerine bayagı güldük hatta. adam 4-5 adımda bir haunt spamlıyor packlerde pirhana atıp spirit walkla girip soul harvest atıyo. Zaten genel spirit walkla gezdiği için ve pasifte de cheath death olduğu için çok da glass değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 iyiymiş valla. edinmek lazım benzer gearı. aaa bak ne dicem, senin üstün başın düzeldiyse el atsana ben bi crusader açayım akşama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 gel boostlayayım dworg :P level lazımsa yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 abi işte bi crusader açayım season da, season bitince itemlar gelecek nasılsa o zaman da normalde açarım dedim. 0 - 70 arası boost lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ben yardımcı olurum akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 dworgian sezon bitince karakter de normale gelicek niye iki tane açıyon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Karakter silinio, item, xp, gold gelio diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar