Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Doctor, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

ben ama dayanamıyorum, pet'li çok seviyorum, gidip hep oyun çıkışında boktan ötesi yapıyorlar... valla diablo 2'de necro baya güçlüydü hatta en iyi 2. pvp class'ıydı yanılmıyorsam, ondan wd açtım biraz necro çakması ve klasik pet sevdiğim için. ama yalan olduk... kötü baya ya.

captain full buffer idi, tek başıma questlerin yarısını yapamıyordum öle diyeyim. neyse ki 5 arkadaş oynuyoudk, o zaman oldukça işe yarıyordum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone Necro baya iyiydi PvP'de ama genel olarak başlarda Necro zayıftı diye hatırlıyorum sanki. Hafızam beni yanıltıyor olabilir ama Enigma gelene kadar Necro PvP'si pek yoktu sanki. Summon'lar da fazla güçsüz kalıyordu, Poison Necro diye birşey yoktu filan. Baya değişti oyun aslında zamanla...
PvP'ye kadar ince ayarlar çekilir elbet...
Sosyal ağlarda paylaş

Wayne said:

wd gormeyeli oyunda baya oldu sanki 4 class oynuyoz haa

abi evet ben oyunda partye wd girdiğini görmeyeli haftalar falan oluyor sanırım aufhaıhau, yani lvl kasarken gördüm de inferno'ya doğru komple bezip bırakıyor herkes anlaşılan ıfjpokdslf.

sabonis sana da çok geçmiş olsun kardeş! fdsfa
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba arkadaşlar..

+6 gloVes yapıyorum istiyen olursa eklesin ..yapım sırasında twitch acılıcak..

1 ADET GLOVES YAPIMI İÇİN

28 ADET İNFERNO ESsenCE
5 ADET İNFERNO TEAR
8 ADET SECRETS
100 K

arkadaşlar elimde hazır yapılmıs +6 özelikli glovesler (eldiven) var .. ekleyin linklim begendiğinizi alırsınız.. fiyatınıda siz belirleyin..:)

link http://www.justin.tv/havadakarada_

havadakarada#2489

tşkler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...