Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 lwl 57 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 mana regen önemli biz özellik mi silahta wd için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 şöyle söyleyim bi silah alırken en son veya hiç aramayacam özellik mana regen.Zaten bıraktım wd'yi oynamayı daB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Bis ne biri söylesin allah için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 best in slot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Teşekkür ediyorum şahanesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 abi bu wdnin skiller çok mu dandik bana mı öyle geliyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 wd gormeyeli oyunda baya oldu sanki 4 class oynuyoz haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 her mmo'da en kötü class'ı açmışımdır hep, yine başardım.. wow hunter, lotr captain, warhammer squig herder ve diablo'da da wd... bunları hep oyunun ilk çıktığı 2-3 ay olarak anımsarsanız baya başarılı bir çizgim olduğunu göreceksiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Genelde pet class'lar en güçsüz olurlar, e sen de hep gidip pet class açmışın:) Lotr'ı bilmiyorum ama.. Gerçi Diablo daha farklı tabii, çok bilmiyorum WD'yi ama Butcher Inferno'yu 9sn de kesen videoları dolaşıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ben ama dayanamıyorum, pet'li çok seviyorum, gidip hep oyun çıkışında boktan ötesi yapıyorlar... valla diablo 2'de necro baya güçlüydü hatta en iyi 2. pvp class'ıydı yanılmıyorsam, ondan wd açtım biraz necro çakması ve klasik pet sevdiğim için. ama yalan olduk... kötü baya ya. captain full buffer idi, tek başıma questlerin yarısını yapamıyordum öle diyeyim. neyse ki 5 arkadaş oynuyoudk, o zaman oldukça işe yarıyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Bone Necro baya iyiydi PvP'de ama genel olarak başlarda Necro zayıftı diye hatırlıyorum sanki. Hafızam beni yanıltıyor olabilir ama Enigma gelene kadar Necro PvP'si pek yoktu sanki. Summon'lar da fazla güçsüz kalıyordu, Poison Necro diye birşey yoktu filan. Baya değişti oyun aslında zamanla... PvP'ye kadar ince ayarlar çekilir elbet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Mana regen güzel 20% felan movement speed giyip demın hantır sıtayla bat spec oynatırsın 50 felan regenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 wd bayaa kotu hele sansinizda yoksa, itemde dusmesse benim gibi goldu bitirirsiniz, simdi dh acip douchebag takilacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 şanslıydım lvl larken 2 M lik item sattım. AH deki fiyatlarda zamanla düşünce biraz gear yaptım idare diyor char yoksa demon hunterla falan kıyaslanamaz bile o derece kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ne diyorsunuz len siz? barbar ve monktan sonra açtım bunu bu da mı patlak? bu intelligence dan gelen bonus dmg olayında bonusu anladık da base damage nedir? dps i mi çarpıyoruz bonus dmgla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Wayne said: wd gormeyeli oyunda baya oldu sanki 4 class oynuyoz haa abi evet ben oyunda partye wd girdiğini görmeyeli haftalar falan oluyor sanırım aufhaıhau, yani lvl kasarken gördüm de inferno'ya doğru komple bezip bırakıyor herkes anlaşılan ıfjpokdslf. sabonis sana da çok geçmiş olsun kardeş! fdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Barbardan sonra ilaç gibi geldi wd. 6700 hp 303 mf ile gül gibi ilerliyorum barbardan daha az ölerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 MF için iyimi hakikaten WD.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 emre3877 said: Barbardan sonra ilaç gibi geldi wd. 6700 hp 303 mf ile gül gibi ilerliyorum barbardan daha az ölerek... şaka mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 emre3877 said: Barbardan sonra ilaç gibi geldi wd. 6700 hp 303 mf ile gül gibi ilerliyorum barbardan daha az ölerek... Daha yolun başındasın infernoda görelim seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Farketmez inferno Whimsy farmlar var baya 20% movement + bat spec 350 mf wololo wololoooo wd ortalıkda edik: 303 mf demiş muhtemelen infernodur zaten oktayca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 6700 hp ve inferno olmasi mumkun degil gibi. Hellde 303 mf de ayri bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 6 binlede 30 binlede tek yiyorsun zaten resist yoksa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 merhaba arkadaşlar.. +6 gloVes yapıyorum istiyen olursa eklesin ..yapım sırasında twitch acılıcak.. 1 ADET GLOVES YAPIMI İÇİN 28 ADET İNFERNO ESsenCE 5 ADET İNFERNO TEAR 8 ADET SECRETS 100 K arkadaşlar elimde hazır yapılmıs +6 özelikli glovesler (eldiven) var .. ekleyin linklim begendiğinizi alırsınız.. fiyatınıda siz belirleyin..:) link http://www.justin.tv/havadakarada_ havadakarada#2489 tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar