Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Doctor, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

witch doctora resistli armorlu bir takım itemlar kastım,
inferno act 1'de 4 kişi oynarken takım arkadaşlarımın patır patır ölüp durduğu yerlerde ben hayatta kalıp devam edebiliyorum,
ama dps 22k olunca hayatta kalmam bir işe yaramıyor, damage veremiyorum çünkü.

bir demon hunter vardı, adam 50k dps'ye sahipti.
demon hunterlar daha kolay dps mi elde ediyor onu merak ediyorum.

act 2'ye geçtiğimde hornet atan kelebekler beni saniyesinde öldürüyor, iki saniye bile dayanmam mümkün olmuyor.

en iyisi resist felan boşverip forza int mi kasmak?
gerçi int de baya yüksek durumda şu an.
benimkinden daha iyi inte sahip item aradım auction house'da, en aşağı 5 milyondan başlıyor işe yarar itemlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

witch doctora resistli armorlu bir takım itemlar kastım,
inferno act 1'de 4 kişi oynarken takım arkadaşlarımın patır patır ölüp durduğu yerlerde ben hayatta kalıp devam edebiliyorum,
ama dps 22k olunca hayatta kalmam bir işe yaramıyor, damage veremiyorum çünkü.

bir demon hunter vardı, adam 50k dps'ye sahipti.
demon hunterlar daha kolay dps mi elde ediyor onu merak ediyorum.

act 2'ye geçtiğimde hornet atan kelebekler beni saniyesinde öldürüyor, iki saniye bile dayanmam mümkün olmuyor.

en iyisi resist felan boşverip forza int mi kasmak?
gerçi int de baya yüksek durumda şu an.
benimkinden daha iyi inte sahip item aradım auction house'da, en aşağı 5 milyondan başlıyor işe yarar itemlar...

Dhlrerin chacter sheette yazan degerleri tam olarak dogru degil. Soyle degil, pasifleri crit veriyor dmg hesabi yaparken cit chance ve crit dmg degerlendirmeye aliniyor. Fakat ilk critten sonra passive critin verdigi oran 0 lanip tekrar stacklenmeye basliyor. Combat disinda gordugu 55k combat icinde 55k a denk gelmiyor. Wd bu konuda daha yerinde rakamlar aliyor chracter sheetten.
Sosyal ağlarda paylaş

Jungle fort işe yarıyor mu infernoda? 2shot 3shot oluyor mu mesela? Vessel ve jauntlu spirit walk, fear confusion hex falan baya bi defansı var aslında wdnin.

Ben inferno oynasam şöyle bi build yapardım sanırım.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#aZkjUR!VXW!aaabaZ

Mass confusion yerine alternatif skiller düşünülebilir tabi. Harvest daha güzel görünüyor ama 60sn rünüyle bile 4 spirit walktan birini kaçmak için değil mobların arasına girmek için atmak demek, o da çok mantıklı gelmiyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh ayni sorunu ben yasadim bir donem, 1.37 silahi dun 1.10 ile degistirdim. Soyle bir mantik hatasi gorundu bana yaptigin her saldirinin mana costu var atk speed ne kadar artarsa mana bosalma hizi o kadar artiyor. Dps kaybi belki yasanmiyor ama utility kaybi cok oluyor. Spirit walk a bile mana yetiremez olmustum.

Cozumu kendi capimda soyle buldum. Kite in performansini etkilemeyecek sekilde atk speedli bir silah axe veya sword, diger itemlarda crit chance ve crit dmg. Boylece dps kaybetmiyorsun ayni zamanda mana daha ilimli hale geliyor. Ben jungle fortu inferno da asla birakacagimi sanmiyorum. 450 resist 40k hp + fortitude baya baya hayatta kalir hale geliyordun. Dun bunu en iyi azmodan farmlarken fark ettim. Boku 4 defa ard arda icime spawn etmesine ragmen olmedim. 4 fightta 10 kere fln res yaptim takimi.

Kaldi ki limited time dps yaptigin durumlarda (hex, wall etc) yuksek dmgli yavas silahlar daha etkili gibi. Dengeyi yakalamak cok onemli dart atarken mobility kaybetmeyecek noktaya getirip crit chance ve dmg akiyor.

50k unbuffed dpsim oldu sanirim harvestla 68 fln oluyor. Benle esit gearli wizardda 80k var ama wd i utility olarak gormek gerek wizard veya dh gibi degil ve grupta cok ama cok daha etkili gruba kattiklari ile.
Sosyal ağlarda paylaş

şu var ki atk speed i nerf leyecekler, butun wd lerin kite mantığı değişecek.

bende 850dps 189intli 1.50 as lik dagger var onu değiştirmem heralde, 900 ler 6m den başlıyo =P

amuleti değiştirdim dün, critli min dmg lı crit li bol intli bişi aldım, dps 250 arttı =P

oyle ring yok ama, illa ki düşecek dps.
Sosyal ağlarda paylaş

1h e gitme bence su an, oyunda genel bir sikinti var. 1h drop rateleri asiri dusuk oldugundan dolayi fiyatlar sacma sapan yuksek item kalitesine nazaran, ayrica elindekinin dpsi asiri dusuk ben dun 1k dps li 1h i 1.5m e sattim. 1h e gidicem diyosan en azindan elindeki 1-1.1k dps i olsun offhandinin min. 370 dmg i olsun ki 2h i aratmasin.

gonul ister ki 1.0.3 den sonra survival biraz artsin zombie charger kullanalim yine, sacma sapan dmg vuruyor :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...