deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 socket + life steallı herhalde 100mden fazladır dfsdg Ben 2m'e yüksek int + as'li aldım bir tane. Bir de mp10'da bile CM wizardların armor sayesinde hiç bir sıkıntıları olmuyor. Force olan source bu arada evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 chandonun sopası 5 para etmez iyi sopaları bikac milyar gereksiz aletler rare silah takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 kaisersoze said: chantodo's force source olanmıydı wand olan mı ? wand sa eğer , onların soket+life steal olanlarının fiyatı ne durumdadır? life steal olmadan ayakta duramıyorum mp3 te bile deadwoll said: socket + life steallı herhalde 100mden fazladır dfsdg Ben 2m'e yüksek int + as'li aldım bir tane. Bir de mp10'da bile CM wizardların armor sayesinde hiç bir sıkıntıları olmuyor. Force olan source bu arada evet. source da zaten life steal olmuyor. wand da socket + life steal rolleyemez aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 emin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sence? 1 random prop var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 haaa wand dediğiniz çantodo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ben wanddan bahsediyordum btw, source'ta ls olmadığını biliyorum ben de asfsdg Yalnız kaç random prop.u olduğunu bilmiyordum. LS'li chantodo wand gereksiz bence, spec'in yapısı itibariyle zaten LS'ye falan çok gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ringler ve amulette pek lifesteal a abanamadığım için silahtaki LS baya işe yarıyo aslında, ancak öte yandan +100 crit damage gem takamadığım içinde dps azalıyor. asya serverında olduğum için gemler 1m dan gidiyo , takmamak aptallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 life steal ring ve amulette de olmaz. sadece silahtan alabilirsin. barbarian için mighthy beltte var bi de. life on hit alabilirsin amulet ve ringden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 beyler -15 level req item toplayan varmı? lv45 item wizard offhandi bide weaponı çok makbule geçer. ahda genelde 60tan 45 e var hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Yeni lvl 60 olup paragon level 10 dayım. Infernal machine ve key farm public gruplarla sıkıntı yaratıyor. Solomu farmlamak daha iyi yoksa paticik camiası ilemi farmlamak mantıklı? Bu arada char bu link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Tavsiyem anahtarları tek başına farmlayıp 3-4 kişilik gruplar halinde mp 8-9 gibi bosslara girmen. Hem kişi başına 1 makine yapmak çok zaman almıyor. Paticikte bayaa bir yüzük makine farmlayan kişi var. Onlarla irtibata geçersen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 makine yerine item farmlasan daha karlı çıkabilirsin. daya mf'yi 300'e. mp0'da farmla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 beyler 750-800 civarı allresi düşürüp dps artırmak mantıklı mı vazgeçemiyorum da itemlerden ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 MF li gearı satmışım :( Olmadı ucuz yollu bişeyler almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Dynun said: beyler 750-800 civarı allresi düşürüp dps artırmak mantıklı mı vazgeçemiyorum da itemlerden ^_^ valla ben 700 küsür resistleri 500lere düşürmüşüm. mp5 falan sıkıntısız, mp7 falan da sıkıntısız da kesmek uzun sürüyor biraz. cm build. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear1907 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Arkadaşlar merhaba.Forumdan birinin tavsiyesi ile buraya üye oldum ve firkrinizi almak istiyorum.Sizin önerilerinizden sonra item almaya başlıycam. http://eu.battle.net/d3/en/profile/NoFear1907-2589/hero/21683400 Bu benim karakterim.Tam olarak nasıl bir build yapacağıma karar vermedim.ben biraz yakın dövüşü seviyorum ama o da wizard'a ters geliyor. Sizce iyi bir wizard için hangi skilleri tercih etmeliyim ve hangi setleri almalıyım.Şimdiden teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 nofear1907 said: Arkadaşlar merhaba.Forumdan birinin tavsiyesi ile buraya üye oldum ve firkrinizi almak istiyorum.Sizin önerilerinizden sonra item almaya başlıycam. http://eu.battle.net/d3/en/profile/NoFear1907-2589/hero/21683400 Bu benim karakterim.Tam olarak nasıl bir build yapacağıma karar vermedim.ben biraz yakın dövüşü seviyorum ama o da wizard'a ters geliyor. Sizce iyi bir wizard için hangi skilleri tercih etmeliyim ve hangi setleri almalıyım.Şimdiden teşekkür ederim.. Yakın dövüş seviyorsan, frost wizard build'i tam sana göre... Ama ne kadar paran olduğuna bakar biraz da bu buildi yapman. Tal rasha chest karşılayabildiğin kadar yüksek intlisi, yine inti yüksek fire damage taken'ı düşük bir andariels visage blackhthorne pantolon, unity ring, zunimassa bot, tal rasha source ve olabildiğince yüksek damagelı soketli, arcane power on crit'li bir wand işini görür. Diğer slotlarda da özellikle crit chance ve attack speed arayacağın özellikler olmalı(bence crit chance daha önemli) gelelim build'e energy twister'ın wicked wind rune'si mouseun sol tıkında olmalı, mouseun sağ tıkında ise ya time warp'ın %20 daha fazla damage verdiren rune'si ya da teleport'un wormhole rune'si kullanılabilir. 1 diamond skin crystal skin rune'si 2 frost nova(zaman kısaltan rune) 3 explosive blast chain reaction 4 ise istediğin herhangi bir şey olabilir(ben familiar sparkflint ya da magic weapon blood magic kullanıyorum) pasiflere geldiğimizde cold blooded, critical mass ve bence evocation en iyi üç pasiftir.(tabi minimum para ile maksimum verimlilik için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear1907 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Şu anda 120 m altın var ama o saydıkalrını almaya yetmez sanırım.Söylediğin skilleri deniycem hemen şimdi bakalım oynanabilirliği nasıl olcak benim için:) Çok teşekkür ettim tavsiyelerin için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 120m ile hepsini alırsın, üzerine paran artar, nolur hepsinde all resist olmaz armorların vs. başta problem yaratmaz. nası olsa diamond skin spamliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bu kadar yalan bir class olamaz ya, max 5m harcadım, mp2-3 sololuyorum, wd'a dünyaları aldım, hala çöp bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 wd kadar iyi farmer var mı be 1m e bile farmlarsn mp2-3 budget videolarını bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/103372 Buff'lı 150k oluyor dmg. 100m bütçeyle beni 200k+'ya ve 500+ all res'e (şu an 400) hp'mi 30k altına düşürmeden çıkartacak upgrade'ler söyleyebilir misiniz? Bakıyorum AH'ta bir türlü bulamadım yeterince upgrade eden herhangi bir item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bence yok öyle item'lar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 deadwoll said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/103372 Buff'lı 150k oluyor dmg. archon buildi gibi yapmıssın ama archon yok, neden frost diamond skin falan kullanmıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar