Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Cidden kararsizlik icindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Beğendiğin skilleri bi kağıda yaz abi.Sonra artıları ve eksileri yap. Archon u çok kullanan var 1.04 ten sonra.Gerisi aynı işte hep. Hakkaten dmg iyi crit chance ı 40 lara çek diyeceğim de 34 gayet iyi aslında.Ar iyi.Hp de 25 30 civarıysa sen ne istersen yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Elinde duzgun Wizard itemi olan var mi? Ne denediysem canimi 33k damage i de 39knin ustune cikaramadim. Can cok dert degil ama 40k damage ile olmuyor olmuyor... 100k yapmam lazim min yapamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bruder söz ne düşerse sana verecem hemide beleş,sadece düşsün isterse milyar yapsın/çok büyük lâf ettik ama :) / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 DareJedi said: Alıntı Elinde duzgun Wizard itemi olan var mi? Ne denediysem canimi 33k damage i de 39knin ustune cikaramadim. Can cok dert degil ama 40k damage ile olmuyor olmuyor... 100k yapmam lazim min yapamadim. Stargazer#2345 ekleyebilirsin. Elimde bi' şeyler var sana verebileceğim. İşine yarar sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 DareJedi said: Elinde duzgun Wizard itemi olan var mi? Ne denediysem canimi 33k damage i de 39knin ustune cikaramadim. Can cok dert degil ama 40k damage ile olmuyor olmuyor... 100k yapmam lazim min yapamadim. kullanmalıksa benim wizardın üzerindekilerden istediklerini verebilirim. birde böle crit li eldivenimle kafalık var üzerindeki legendaryleri ölesine takmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 1.0.5 de überbosslar için mage lazım olacak her partye, hazır mısınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Akşam üstü eklerim sizi ya benim üzerimdekiler de kötü değil kanımca ama olmuyor bir türlü :P http://eu.battle.net/d3/en/profile/DareJedi-2975/hero/3250353 Denemediğim skill kombinasyonu kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Myshkin said: 1.0.5 de überbosslar için mage lazım olacak her partye, hazır mısınız sdf öylesine mi yazdın bi durum mu var hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Dün sağolsun Selamisahin ve destur sayesinde 38k olan damage skiller ve verdikleri itemler ile 67kya kadar çıktı. Tek el düzgün bir silah bulabilir isem destur legendary itemini geri vereceğim :) Teşekkürler yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 destur said: bruder söz ne düşerse sana verecem hemide beleş,sadece düşsün isterse milyar yapsın/çok büyük lâf ettik ama :) / ooo söz verdik kardeşimmm ama bir şey diyycem aynısının tıpkısı biraz daha iyisin yine düşürdüm :) bir ara goruşelim verem bir dene belkı biraz daha artar di pi esin itemin özellikleri 1178,2 1002-1354 161min 234 maksimum %50 320 int %163 kritikıl damaj 99,8 .burda 1 şeyler yazıyor ama... 6400-13002 5 sekunda + soket 0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Dynun said: Myshkin said: 1.0.5 de überbosslar için mage lazım olacak her partye, hazır mısınız sdf öylesine mi yazdın bi durum mu var hakkaten? mageler stun attığı için baya yararlı oluyor ama sağlam armor falan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bi de 1.05 için ne build kullanıyosunuz tornadocu devam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ben de build sormaya geldim, 1.0.4 ten beri girmedim hiç, ne kullanılıyor şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 vay zalımlar ya canınızı mı istedik ülen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ben bu buildle rahat mp4 farmlıorm keyleri topladım bi ara uberleri dövücem isteyen eklesin http://eu.battle.net/d3/en/profile/BEBEKAKTAS-2428/hero/17943351 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 %3 lifesteal yetiyor mu zorlama oluyo mu mp4'te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 blood runee la birlikte 4.5 yetiyor şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 elinizdeki artık itemler kabul edilir beyler. dmg ım 30k fakirlik içinde yüzüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 DareJedi said: Akşam üstü eklerim sizi ya benim üzerimdekiler de kötü değil kanımca ama olmuyor bir türlü :P http://eu.battle.net/d3/en/profile/DareJedi-2975/hero/3250353 Denemediğim skill kombinasyonu kalmadı. Crit veya kite build ile deniyecen.Soloda yanciya verecen cold vuran bi bow veya crosbow illada build isterim diyosan bi iki dene bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 scoundrelin eline buriza al bitane yüksek pierce sansli o cold isi icin en iyi çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/demir-2191/hero/19977921 Selamlar, eşim yeni lvl 60 oldu ve yavaş yavaş item topluyor. Critical Mass build ile oynamak istiyor. Sizce itemları nasıl upgrade etmeli? Skillerde buraya kadar hep bu mevcut skillerle geldi ama ne tavsiye edersiniz, nelere dikkat etmeli? Ya da başka bir build varmı önerebilceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 tek başına mı oynuyor? Eğer başkalarıyla oynuyorsa frost nova buildi var çok güzel. Tek başına oynuyorsa da sırf archona dayanan bir build veya yine frost nova+meteorlu güzel bir build yapabilir. o item seviyesinde biraz zor ama iyi buildler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Şimdilik çok iyi itemları olmadığı için grupla oynuyor. bu item seviyesinde birşey tavsiye edebilirseniz daha iyi olur. gerçi bu hızla giderse toparlayabilir itemları, 2 gün önce 40 leveldi, şimdi paragon level 5 :) item olarak ilk upgrade şunu etsin, wizard da şu itemlar olmazsa olmaz dedikleriniz varsa onlara yönelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar