kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 end game pve dediğim ise oyunun asıl kısımı zaten. Blizzard bu durumdan çok ders aldı lvl60 tan sonrasını kastediyorum yani en uzun süre oynıyacağımız kısımı. şuanki kafadaki blizzard 8 sene önce olsaydı vanilla wowda onyxia yı yıl sonra koymazdı, wow release'i yapmadan önce hazır ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 onxyia zaten hazırdı sadece bugluydu ki betada çinliler kesmişti ama legit olarak sayılmadı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 kthxbye said: oyunu end game pve ye göre ayarlıyorlar betadaki skiller kısıtlıBen de zaten level 60 PvE'yi düşünerek yazdım. DPS'leri ve canları aşağı yukarı aynı olan sınıflardan biri daha az hasar alıyorsa diğerinin de hasara dayanıklılığı daha yüksek olması gerekiyor diye düşündüm. %30'la onu ayarlamaya çalıştı Blizzard sanırım. Dmg reduction'ı nasıl hesaplıyorlar bilmiyorum ama eminim ki melee karakterlerin reduction'ı ranged'lere göre daha çok olacaktır oyun sonunda. Şimdi böyle değilse bile oyun çıktığında ya da çıktıktan hemen sonra bir patch'le böyle yapmaya çalışacaklardır. Edit: Sanırım söz konusu matematik hesabındaki hatayı buldum. Diablo 3'te dmg reduction hesaplanırken azalan verim (diminishing returns) temel alınıyor, yani armor ya da resistance sayısı arttıkça düşürdükleri yüzde de azalıyor. Örnek vermek gerekirse: 3000 armor %50 dmg reduction sağlıyorsa 6000 armor %75 değil, %66.6 dmg reduction sağlıyor. Söz konusu matematikte Wizard'ın str'si ve Barbarian'ın int'i 0 olarak alınmış. Ancak Wizard, str.si 0 olsa da giydiği zırhlardan armor kazanıyor, barbarian ise 0 resistance da kalıyor. Normal bir oyunda bu değerler 0 olmayacağına göre daha gerçekçi bir durum için 1000 civarı verelim bu değerleri. Şöyle bir sonuç çıkacak: Wizard yaklaşık 5000 armor'dan 6000 armor'a Barbarian 0 resistance'dan 100 resistance'a Bu durumda Wizard zaten ortalama bir armora sahip olduğu için eklenen 1000 armor artan verime tabi olacak ve bunun sağlayacağı dmg reduction örneğin %50'den %60'a çıkmayacak, %52.5 gibi bir değer olacak. Barbarian içinse 0'dan 100'e çıkıldığı için direkt %25 gibi bir katkı sağlayacak azalan verim faktör olmayacağı için. Bu nedenle de daha gerçekçi bir senaryo baz alınırsa Barbarian'ın damage reduction'ı %30 bonus sayesinde her zaman daha yüksek olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Şöyle bir build yaptım ne kadar efektif olacak görmek lazım fakat teleport olmadan asla diyorum. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#UeQlTP!XgY!acYacb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 gideri var gibi, ama olurda infernoda zorlanırsan tek bir passif değişikliğiyle rahatlıyabilirsin gibime geliyor, eğer zorlanırsan tavsiye olarak illusionist alabilirsin Astral pressence ile değiştirerek. edit: teleport içinde uygun rune'u almışsın pve için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Betada male wizard oynamıştım, karakterini beğenmemiştim ahah çok kasıntı, çok gerizekalı geldiydi. Şimdi videoda female wizard'ı gördüm, quoteleri direk 17 year old teenage girl lan, hele o kahkaha falan nedir öyle. Daha da oynamam wizard sddffsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 şaka maka çoğu fan aynı şeyden şikayetçi :P gerçi başından beri böyleydi de, heralde bi ara class seçimiyle ilgili yaptıkları ankette wizard gereğinden yüksek çıkınca antipatikliğini daha ön plana çıkarmışlar classlar dengeli dağılsın diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ben wizard alırım release'de, erkek harry potter ve palyaço karışımı birşey olmuş. hatun teenager modda fakat çok daha başarılı bence. herhalde lore'a göre bunlar genç wizardlar olduğu için ukala ukala konuşuyorlar işte, bakmayın onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Developerlardan biriyle röpotaj yapmışlar, scoundrel ile ilk defa bir çiftlikte herif çiftçinin kızını ayartmaya çalışırken karşılaşıyormuşuz. Female wizardla scoundrel arasındaki ince lafların imaların dokundurmaların haddi hesabı yokmuş falan. Daha da wizard oynamam demiştim dimi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 wizard ve seslendiren oyundaki en iyi seslendirme nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Tek erkek açılmayacak karakter wizard deforme olmuş justin bieberle harry poter vuruşup bi çocuk yapmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 aynen çağlar...so much fail i sense said yoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 BUMP! Hatırlatma: Lütfen Wizard ile ilgili her sorunuz için yeni konu açmayın, bu konu büyük ihtimalle cevabınızı barındırıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Wizard aktım normal için aktif; arcane hydra aoe arcane sparkflint familiar 12% dmg inc convergence distingrate geniş beam time warp slowtime moblar içindeyken extra 20% archon --*-- pasif; glass cannon +15% dmg -10% armor+resist blur -20% melee dm taken astral presence +20 ap ve regen bosslar vs sorun çıkarmadan resmen eridi saniyeler içinde şu ana kadar lv 30 da 600~ dmg oldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Normali bitirdim nightmare'e geçtim ama daha ilk çıkan mobta anladım ne kadar zor oldugunu :) baya zorlu geçecek belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 wizardda sadece wand mı var? itemlarda staff göremedim varmış şimdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 electrocute sux ya, single target'ta biraz daha damage'ı olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Barbar imba arkadaş nightmarede butcherda parti yattı %50 hp ben sololadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Evet op biraz, ama yanlış başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Female wizard, ses ve tip olarak airbenderdaki azula'yı andırıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 wizard oynamayı planlıyorum, ama güçsüz mü ki ? oynaması eğlenceli falan mı diye sormuyorum, o herkese göre değişen bişeydir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Güçlüde bana sorarsan her sınıf güçlü ama barbar kadar değil,monkda bir ilginç mesala.Normalde çoğu sınıf abartı diğer zorlukları görmek lazım co op desen malum much hp more click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Ben bayağı zevk aldım wizarddan 34üm 750~ dmg var 1400-1500 civarı dps çıkarıyor mantra+archon+timewarpla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 zaten barbar açmak isterdim aslında da, genelde coop oynayacağım insan barbar açacağı için bari farklı bir sınıf olsun diye wizard açıyorum. normalde herşey ez mode olur diye düşünüyordum ben de zaten, bakalım bi kez normal bitirip nightmare başlayınca hayata küstürmez heralde =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 su an deli manyak bir damage'im var. electrocute'a rune gelince tadindan yenmez oldu, meteor'u da arcanr powerim sagolsun 3 tane falan indirebiliyorum ayni anda. arcane torment'de de yeni bir rune geldi, hedefleyemiyorsun moblari ama damage baya artiyor. alistim male wizard'a, duzgun armor geldikce hos gozukmeye basladi gozume. seslendirmesi de basarili olmus. bir de g.tu kalkik olmasak keske bu kadar, acayip havali takiliyoruz bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar