fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 max dmg yüksek olanı tercih et her zmaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qMb Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 fede said: max dmg yüksek olanı tercih et her zmaan çok özur dileyerek yani 30-300 olanı al diyosun parayı zor kastım zaten heba olmasın diye ugrasıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 evet 300 olanı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qMb Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 fede said: evet 300 olanı al teşekkür ederim.Son olarak arcane orb ve siqnature spell birlikte kullanıyodum bu gune kadar ama kesinlikle 1hand ve ofhand kullanmak istiyorum nası bi build önerirsin bi fikrin varmıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 valla 1h source güzel duruyo ama infernoda 2h'siz build zor. bence bu topikteki buildlere bak inferono için özellik sonra al source filan. sign. spell zor kullanırsın infernoda gear sağlam değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Abi infernoda oynayan 10 wizard'dan 7'si one-hand + source kullanıyordur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 nası beceriyolar aklım almıyo işte sdfkljslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abi bende saniyede 2.12 atak var. koşarken blizzardımı da atıyorum hidramı da teklemeden. deadwoll sağolsun yardım etti. şimdi ilerlemediğim için act 3 deneyemiyorum da 36k dps 300all res 24k hp yetiyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 e hemen hemen aynısı var bende de act 2 de ağzımı yüzümü buladılar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abi atak spidin azsa atamıyondur signıçır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Act II herhalde şimdiye kadar yapılmış en saçma Diablo zone'u o yüzden dağıtıyolardır ağzını ahah. Bir wizardın her şeyden önce el göz koordinasyonu geliştirmesi lazım, malum glass cannon'uz. Act II'de de Act I'de zombiklere pata küte dalan, movement speedi 0'a yaklaşan mobları kitelayan wizardlar bir anda gökten bombalar yağar, yerden random mob fışkırır, böcekler havalarda uçuşur ve ordan burdan bir şeyler charge'larken kafayı yiyorlar. Wizard'la build ne olursa olsun arcade skill'leri tek geçerli etken. Kaede yukarıda bi video paylaşmıştı bulursam koyayım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Kaede said: http://www.youtube.com/watch?v=Wm0P9paAT8c Hah ibret alın, wizard böyle oynanıyo işte sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bilizort + hidra kite ne kadar bayıkmış, bunu da maxlayınca diyaployu rafa kaldırdım yamaya kadar. oynamaya değer bir hale gelirse inferno o zaman bakarım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Onun bayıklığını ve random 50000 tane saçmalığı geçtim, ne alakaysa 400-900ms arasında bende oyun 2 gündür, servera 200km falan herhalde kaldığım yer ama gel gör ki epic değerler alıyorum. Ben uf hacı nasıl strafeledim derken 0.2sn geri gidiyor karakter ve bombanın mızrağın falan içine giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abi emin o videodaki kadar kitelıyorum ben de build aynı sign spell yok sadece bende. ama işte dediğin gibi yerdenbitenlerdilatanlarbombalayanlar filan olunca kite da bi yere kadar sdlşfksl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 deadwoll said: Ben uf hacı nasıl strafeledim derken 0.2sn geri gidiyor karakter ve bombanın mızrağın falan içine giriyor. bunun aynısı dh'de de, wiz'de de oluyor. moonwalk yapıyor char meydan dayağının içine doğru. bilizort + fransızlar = fail redefined Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 UO tadında lag deneyimi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Signature kullanacaksan herhangi bi 1 hander olur ats kullanabilirsin. 1h arcane orb gideceksen wand kullanıcaksın max ap ve critte ap veren aynı şekilde offhand 2h arcane orb gideceksen maximum dps silah alacaksın Arcane orb buildlerde mümkün olduğunca max int+crit/crit damage //edit: (attack speed den uzak durabilirsin ao buildlerde) özellikle Güzel bi wand/source/wiz hat combosu yaparsan hayvan gibi oluyor 8-10 tane orb yaslıyorsun ard arda.(yakında nerflenebilir bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Sie lan nerf merf yok, zar zor atiyorsun 8 yada 10 tane orda hat ve off hand cric verirsen tek guzel yani aoe criclerin hepsi mana olarak sayiliyor GIBI ! buglı... Böyle barbar oynayıp wizard topiclerine yazanları banlayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Benim gönlüm barbar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ben de kasıcam barbarı zaten 40 oldu, wizardla öleceğime barbarla ölürüm daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 1 int kaç dps olarak yansıyor yahu? acil lazım ona göre source ya da shield alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 weapon dmg*0.01*as filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 reporting in http://i.imgur.com/lJqie.jpg force weap + force armorla 61k dps 108 AP oluyo upgrade onerileri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar