Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fede said:

max dmg yüksek olanı tercih et her zmaan

çok özur dileyerek yani 30-300 olanı al diyosun parayı zor kastım zaten heba olmasın diye ugrasıyorum :)
Mesaj tarihi:
fede said:

evet 300 olanı al

teşekkür ederim.Son olarak arcane orb ve siqnature spell birlikte kullanıyodum bu gune kadar ama kesinlikle 1hand ve ofhand kullanmak istiyorum nası bi build önerirsin bi fikrin varmıdır :)
Mesaj tarihi:
valla 1h source güzel duruyo ama infernoda 2h'siz build zor. bence bu topikteki buildlere bak inferono için özellik sonra al source filan. sign. spell zor kullanırsın infernoda gear sağlam değilse
Mesaj tarihi:
abi bende saniyede 2.12 atak var.
koşarken blizzardımı da atıyorum hidramı da teklemeden.
deadwoll sağolsun yardım etti. şimdi ilerlemediğim için act 3 deneyemiyorum da 36k dps 300all res 24k hp yetiyor şu anda
Mesaj tarihi:
Act II herhalde şimdiye kadar yapılmış en saçma Diablo zone'u o yüzden dağıtıyolardır ağzını ahah.

Bir wizardın her şeyden önce el göz koordinasyonu geliştirmesi lazım, malum glass cannon'uz.

Act II'de de Act I'de zombiklere pata küte dalan, movement speedi 0'a yaklaşan mobları kitelayan wizardlar bir anda gökten bombalar yağar, yerden random mob fışkırır, böcekler havalarda uçuşur ve ordan burdan bir şeyler charge'larken kafayı yiyorlar.

Wizard'la build ne olursa olsun arcade skill'leri tek geçerli etken. Kaede yukarıda bi video paylaşmıştı bulursam koyayım yine.
Mesaj tarihi:
bilizort + hidra kite ne kadar bayıkmış, bunu da maxlayınca diyaployu rafa kaldırdım yamaya kadar. oynamaya değer bir hale gelirse inferno o zaman bakarım tekrar.
Mesaj tarihi:
Onun bayıklığını ve random 50000 tane saçmalığı geçtim, ne alakaysa 400-900ms arasında bende oyun 2 gündür, servera 200km falan herhalde kaldığım yer ama gel gör ki epic değerler alıyorum.

Ben uf hacı nasıl strafeledim derken 0.2sn geri gidiyor karakter ve bombanın mızrağın falan içine giriyor.
Mesaj tarihi:
abi emin o videodaki kadar kitelıyorum ben de build aynı sign spell yok sadece bende. ama işte dediğin gibi yerdenbitenlerdilatanlarbombalayanlar filan olunca kite da bi yere kadar sdlşfksl
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Ben uf hacı nasıl strafeledim derken 0.2sn geri gidiyor karakter ve bombanın mızrağın falan içine giriyor.

bunun aynısı dh'de de, wiz'de de oluyor. moonwalk yapıyor char meydan dayağının içine doğru.

bilizort + fransızlar = fail redefined
Mesaj tarihi:
Signature kullanacaksan herhangi bi 1 hander olur ats kullanabilirsin.
1h arcane orb gideceksen wand kullanıcaksın max ap ve critte ap veren aynı şekilde offhand
2h arcane orb gideceksen maximum dps silah alacaksın

Arcane orb buildlerde mümkün olduğunca max int+crit/crit damage //edit: (attack speed den uzak durabilirsin ao buildlerde)
özellikle Güzel bi wand/source/wiz hat combosu yaparsan hayvan gibi oluyor 8-10 tane orb yaslıyorsun ard arda.(yakında nerflenebilir bu)
Mesaj tarihi:
Sie lan nerf merf yok, zar zor atiyorsun 8 yada 10 tane orda hat ve off hand cric verirsen tek guzel yani aoe criclerin hepsi mana olarak sayiliyor GIBI ! buglı...

Böyle barbar oynayıp wizard topiclerine yazanları banlayalım lütfen
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...