Fin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#WhXgfY!ZXU!ZabaYa build şu 11k dps 3.5k armor 27k hp var. yetemedim hatta co-op bi grubumuz vardı barbar dh baya iyi gidiyorduk cathedralin altındaki celları temizleyemedik dün mesela bi tane mage geldi chest spawn arattırdı oyle 2-3 rare bişi düştü onlarda dandik çıktı baya napalım infernoda statlar yetersiz gravedigger modundamı oynamak lazım item toplayana kadar ah baktım itemlarımdan cok iyi bişi bulamadım olanlarda 7-8m dan baslıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Stonejoint#2934 ekle abi sana hizlica rare run yaptirim 1 saate 5-10 arasi cikar daha bile fazla ;d Ya ilk baslarda co-op girmek faydali dpslerle birazda sansli olmak lazim 5 stack yapip herseyin altina bakmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 stonejoint cok güzel boostladı carryledi eeuh (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Damageler hpler olmasa normal yapioruz dicem :p bi inferno monk yarattim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ben de bi 60 olayim yicem beyninizi haberiniz olsun 58 im suan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 adam act 1de dusurebilecegi in ii swordu dusurdu ya ne balldir ;d 600dpsi zorladi eheh bide 100er stat crith bonus felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 @Reampage banada bir yardim eli at;) Hell act3 deyim 60 oldum cakildim kaldim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Level 31 oldum act 4 ün başındayım. Çok mu yavaş ilerliyoruz (= Act4'ün uzunluğu ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Act 4 cok kisa 32 ile bitirirsin sanirim benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 abi hell act 3de 60 olduysan bi sorun var demek ki silahlari felan yenile buildlere bak istersen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hell act 2 deyim ben 58 im, normal degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Yani tekrar tekrar yapiosunuz sanirim ben act 4de 59dum hala eger co-op yapiosaniz cok baskalari ile normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yok ben 1 level filan tekrar etmisimdir o da co op lara gir cık yuzunden.. tum haritayı geziyorum ondandır belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Evet normal bende 58'dim act 3 60 oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 reampage said: abi hell act 3de 60 olduysan bi sorun var demek ki silahlari felan yenile buildlere bak istersen . Cok fazla co-op yaptim arti alt lvl arkadaslara NM yaptim ondan fazla exp boost durumu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Bencede iyi zaten yuksek level act4e girmek hemde inferno icin biraz daha item toparlamis olursunuz, ben cok acele ettim infernoyu acmak icin sanirim ondan az level aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Valla ben cok memnunum tek basıma oynuyorum genelde nıghtmare act 3 bıtıyor lvl 47 yım defansıf oynuyorum bıraz. Gayet eglencelı.. Not: Emre eskı ıtemlarını hacılıyorum haberın olsun ayıp bana adfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Hell act 1'e kadar neredeyse bende solo takildim ve keyifte aldim cünkü full dps build ile oynuyordum ama Hell ile birlikte daha defansiv (daha derken neredeyse tanking) builde gecince co-op mantikli gelmeye basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 CapN said: Valla ben cok memnunum tek basıma oynuyorum genelde nıghtmare act 3 bıtıyor lvl 47 yım defansıf oynuyorum bıraz. Gayet eglencelı.. Not: Emre eskı ıtemlarını hacılıyorum haberın olsun ayıp bana adfasdfasd olm solesene bastan satmazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Olm bak artık akraba sayılırız. Hiç birşey için geç degıl bundan sonra gonder ne var ne yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 :D bu yeni buildi cok sevdim enchanter attack speed buff ile 2.71 aps var. taramalı gibi net :D knock down olmaktan moblar vuramıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Son buildinin linkini versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#ahXgiY!dYU!acbaZY 2.71 aps 22k hp 7k dmg %40 base dodge helldeyim.. infernoda sıcar bu build tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 DPSimizi nerden görüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 inventory e tıklayınca gozukuyo armorun vs altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar