moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 amele oldu karakter ölüp duruyoruz. kalkan alacam sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Kanuni said: We're in the process of removing the on-use benefits of the Mantra of Healing rune, Boon of Protection. The hotfix change is: Amount of damage absorbed is now capped at the amount of healing provided by Mantra of Healing in the first 3 seconds after activation We recommend discontinuing its use until the rune is replaced with a new rune and mechanic in a future patch. The Boon of Protection rune was approximately ten times over its budget on the benefits it provided, and it was quite simply a mistake on our part to let the rune ship as it was. We don't intend to take these quick and drastic measures often, but considering the severity of the issue, we felt it important to correct it swiftly. We're shooting to post a full list of recent hotfixes tomorrow, and will be looking to answer questions once that's live. ee o zaman direk reroll yapıcaz bütün monklar olarak ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 said: Let me follow up by saying that in general class balance is an ongoing investigation, and by no means do we believe the game is now perfect, but we're also seeing evidence that supports (with a few nerfs to wizard and demon hunter) the monk and barbarian are not as bad off as they seem. A large part of the monk and barbarian designs are based on survival models that mimic the concept of the class itself. The idea of a monk is that he survives through being agile and difficult to hit, and his healing and survival scales particularly well by focusing on mitigation stats like dodge, resists, and armor. The concept of the barb is that he survives through a huge health pool, and healing himself through damage (%life on hit stats), which is potentially a bit obvious with all the life return skills but can't be overstated. The game is young, there were some skills that threw things out of whack, and we expect the landscape to settle out a bit more evenly. Or at least change again so we can continue to monitor the impact. Maybe we're wrong, maybe there's no current chance for monk or barbarian to compete with ranged, but our current suspicion is that's incorrect and until we know for sure we're not going to turn any dials. 1 nisan falan da değil dalga mı geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 abi boon biraz optu belki ama bari partiye felan vermesin onuda alirlarsa monka yazik yaw. Quickening sweeping bugda duzelmis monk iyice yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bakmadan önce sinir olmuştum ama nerf yerinde bence. Mantra spamlamak saçmaydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Saçma sapan birşeydi ama yerine ne verecekler? Exploding Palm, Seven Sided Strike, Wave of Light gibi güzelim skilleri kullanamıyoruz hiç. :'( Wizard, Hunter ve WDoctor arkadaslarimla oynayacagim artik surekli. Soyle damage buffer olmak fena olmaz heal isi yattiysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bu boon u kullanmayan tek monkda ben miydim anasını satıyım + armor runelu mantra of evasion kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 infernoda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 cus cus, neyin kafasını yasıyorlar arkadas. 50 spirit harcıyor zaten, bunuda alacaklarsa oynamayalım. inatla shield almıyorum nerdeyse max atack speed dual takılıyorum, bunu degistireceklerse tutunmak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 daha normal act 3 ün ortalarındayım fakat şurda yazılanları okuyunca monktan soğudum resmen. Halbuki oynanışı çokta hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Dhlerde diger topicte aglıyor merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Seperate said: infernoda mısın? yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hozceri said: Dhlerde diger topicte aglıyor merak etme Monktan vazgeçip açmayı planladığım 2. karakterimdi DH. vay arkadaş ne şanssızlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 abicim oyna sen hangisi keyifli geliyosa oyun gerçekten çok genç daha böyle olması çok normal aslında. 2 gün önce 100-120k civarında olan 600 dps civarı silahlar 15-20k ya çok rahat alınabiliyor şuan 2 gün önce tek el max 800dps li silah varken bugün 1000 dps li silahlar mevcut. yani AH'de giderek daha kaliteli itemlar birikiyor ve biriktikçe fiyatları düşüyor yani kaliteli itemlara daha kolay ulaşılabiliyor. belli bi noktadan sonra bence Hell farmlanıp kazanılan parayla AH'den gear toplanıp inferno solo oynanabilir düzeye gelecektir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Life Add Bu setupa gectim nerflerden sonra kalkani biraktim 2 500+ dps silah var 1.30 guzel bonuslu total add life on hit 900 felan butchera kadar nerdeyse 1-2 kez oldum 350 resist var all, 50 dodge 35k hp 6k da armor var solo. Birde ya ben cok sansliydim yada inferno biraz nerflenmis gibi packler cok duzgun geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Söylediğin şey benimde aklıma geldi, genel itibariyle fiyatlar düşüyor iyi gear toplamak kolaylaşıyorda, RMAH gelince fiyatlar nasıl değişecek onu kestiremiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 reampage said: Life Add Bu setupa gectim nerflerden sonra kalkani biraktim 2 500+ dps silah var 1.30 guzel bonuslu total add life on hit 900 felan butchera kadar nerdeyse 1-2 kez oldum 350 resist var all, 50 dodge 35k hp 6k da armor var solo. Birde ya ben cok sansliydim yada inferno biraz nerflenmis gibi packler cok duzgun geldi. güzel buildmiş spirit regen'in ne durumda? bende böyle bişey yapabilirim ama primary hit'in spirit regeni konusunda şüpeliyim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Hic birseyi spamlamaya gerek olmadigindan sprit yetio pot bile nadir kullandim diyebilirim sadece debufflarda uyumayip yer degistirmek lzm bide bu setup kite yapmaya uygun degil vurmak lzm surekli regen icin ama bir basladimi hitler cok rahat iste guzel silah lazim +life on hitli ben 50k ya guzel bi amulet dusurdum simde 600+ silahlara bakiorum DPSi artirmak lzm bu builde bende 8k, 10k felan olsa cok rahatlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ya dual oynuyorsanız silahların 1.40 uzeri olması lazım biraz, bende hayvani attack speed + 2 tane 1.60 silah var spirit bitmiyor.. herseyi spamlamama ragmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Simdi butcherida kestim 3 denemede dps yetmiodu ama kenara cekince fire felan dinlemedim kestim yetti regen dodgeda cok iyi +life on hit guzel bi olay ama iste sadece yuzuk amulet ve silahlarda var o bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 inferno nerfden sonra baya kolaylaşmış oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 evet packler artik abuk subuk gelmio 4 ozellik var ama ozellikler mantikli. hell act 4 tadinda suanda act 1, inferno yani act 4den gecenler direk dumur olmaz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 reampage said: Life Add Bu setupa gectim nerflerden sonra kalkani biraktim 2 500+ dps silah var 1.30 guzel bonuslu total add life on hit 900 felan butchera kadar nerdeyse 1-2 kez oldum 350 resist var all, 50 dodge 35k hp 6k da armor var solo. Birde ya ben cok sansliydim yada inferno biraz nerflenmis gibi packler cok duzgun geldi. deneyeyim dedim ,ilk elite butcher yolunda hulk variler arcane,molten,plag,knockback var 700k her biri falan hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 valla inferno cok kolaylasmis yada anlamadim ben butcher gorevini aliorum surekli butchera gelene kadar 5 stackliyip totalde 20dkda 5-6 sari dusuruorum yer kalmadi cantalarda felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bu boon rune absorb veriyordu 2 sn dimi sadece? yeni hali nolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar