ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 monkla cidden dmg veren oyunu sürükleyen bi build istiyorum ben de. yok support yok tank yok bilmem ne. yeter yahu. en sevdiğim classtan soğudum. ha şu blink olup 234234 dmg vuran build de değil. şöyle kafa göz girip on yüz milyor vurmak istiyorum tekme tokat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 monk avatar buildi güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 ahmedinejad said: ha şu blink olup 234234 dmg vuran build de değil. şöyle kafa göz girip on yüz milyor vurmak istiyorum tekme tokat. Depik+blink yada Buda benim monkun bült çok aşırı rahat geniş takıldığın bi build. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 sezon 9da monk başlıyorum sunwuko ile çantamı hızlıca alıp bırakırım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Season 9 Sunwoko oynuyorum, hala meta build gearina ulasamadim. T8-GR40 falan surtuyorum henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar