Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dw kullananlar pasif skill olarak guardian path mı, resolve mu kullanıyorlar?

dodge mantra ile guardian path yapınca %60 falan dodge güzel oluyor

resolve hiç denemedim bildiğim kadarıyla mobun dmgını %25 azaltıyor değil mi yanlış hatırlamıyorsam
resolve ve crip wave - concussion(bu runeda mobun dmgını %20 azaltıyor olması lazım) kullanan var mı? etkili oluyor mu baya. %40 daha az hasar alıyor olman lazım ikisini de kullanınca hesaplarım doğruysa ve tabi stackleniyorlarsa
Mesaj tarihi:
thunderclap ı sevmiyorum ben ya alışamadım. bir garip geliyor tek goblin keserken güzel
crip wave cok daha geniş alana vurduğu için topluyorum mobları peşime çember ediyorum oh mis
Mesaj tarihi:
Monklar arkadaşın monk act3 ghom a geldi solo kesemiyor.AR buffsız 930 civarı.Ben barbarım benim buff la girdiğimizde 1300-1400 civarı oluyor.Dps 28k , loh 1200+ , crit chance 13 , hp 36k.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#WTXigh!UZX!cbbZaa

Build bu.Ne yapabilir geçmek için ?
Mesaj tarihi:
Abi ghomda ölmesinin sebebi dps değil ki ama gaz bulutunda adamın hp eriyor.Loh falan kurtarmıyor buildi mi değiştirsin passiveler mi resistler zaten 1300-1400 arası.

Barbarda mesela overpower skill i sayesinde ghom geçiliyor yok mu monk un da öyle birşeyi ?
Mesaj tarihi:
Abi bende iki katı hp olunca kesemiyorum.Yani %7 8 e düşürdüm canını ama skiller yetişmiyor artık.Gerçi crit chance ı arttırdım bi daha deneyeceğim bi ara ama o da solo kesebilmek istiyor tabi.
  • Yeni Oluştur...