Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Soket ve Dex yok, loh cok iyi ama bence fazla vermissin o dps'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 çok iyi bence tak off handde dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 guzel silah 12m ii para ama daha ucuza daha iyisinide bulman zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 12m way overpriced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dw kullananlar pasif skill olarak guardian path mı, resolve mu kullanıyorlar? dodge mantra ile guardian path yapınca %60 falan dodge güzel oluyor resolve hiç denemedim bildiğim kadarıyla mobun dmgını %25 azaltıyor değil mi yanlış hatırlamıyorsam resolve ve crip wave - concussion(bu runeda mobun dmgını %20 azaltıyor olması lazım) kullanan var mı? etkili oluyor mu baya. %40 daha az hasar alıyor olman lazım ikisini de kullanınca hesaplarım doğruysa ve tabi stackleniyorlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 stacklenioda birbirinin uzerinden stacklenio yuzde 35-36 felan oluo herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 kesinlikle mangle tavsiye ediyorum 300k critler falan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 mangle mi thunderclap mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 thunderclap ı sevmiyorum ben ya alışamadım. bir garip geliyor tek goblin keserken güzel crip wave cok daha geniş alana vurduğu için topluyorum mobları peşime çember ediyorum oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 act 3 için konuşuyorum bn tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 10 milyon golda act3'ü pack atlamadan rahat farmlayacak gear yapılabilir mi? 1 aydır iş sebebiyle giremiyordum, fiyatlardan falan hiç haberim yok, oyunu dl ediyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Bende son dönemde baya giremiyorum ,son fiyatlardan haberim yok ancak 1 ay öncesine kadar imkansız ötesi birşey idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 oynayan kalmadığı için millet elinde ki itemleri ucuza mucuza çıkarmaya calısıyor kaparsın bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 fiyatlar yüksek hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Monklar arkadaşın monk act3 ghom a geldi solo kesemiyor.AR buffsız 930 civarı.Ben barbarım benim buff la girdiğimizde 1300-1400 civarı oluyor.Dps 28k , loh 1200+ , crit chance 13 , hp 36k. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#WTXigh!UZX!cbbZaa Build bu.Ne yapabilir geçmek için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 seven strike işe yaramaz bir skill değil mi yA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 dps çok düşük kalır o critle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Abi ghomda ölmesinin sebebi dps değil ki ama gaz bulutunda adamın hp eriyor.Loh falan kurtarmıyor buildi mi değiştirsin passiveler mi resistler zaten 1300-1400 arası. Barbarda mesela overpower skill i sayesinde ghom geçiliyor yok mu monk un da öyle birşeyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 o kenarda dursun sen solo kes. monkla o eleman çok kastırıyor. hele o lohla falan kesemiyorsa kesemez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Abi bende iki katı hp olunca kesemiyorum.Yani %7 8 e düşürdüm canını ama skiller yetişmiyor artık.Gerçi crit chance ı arttırdım bi daha deneyeceğim bi ara ama o da solo kesebilmek istiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yardım edebilirim ben eklerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Amerika serverındayız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 o zaman avcunuzu yalarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 And thus we did ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 mystic allyle denediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar