Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 act2 fena kolaylaşmış. patchten önce tüm skilleri abanırdım elit keserken, şimdi sadece 1.2kloh yetiyor gerisi sol click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 as nerfundan sonra piyasada adam gibi dps sahibi silah kalmamış, dps arttırmam lazım ama itemyok lan alıncak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 kill siegebreakerdan basladım, azmodana kadar gittim. 3 ya da 4 kere öldüm o da fazla havalanmaktan. desecrator + poison uzerinde tanklamaya calısmak filan :D MF filan degistirmedim, sanmıyorum efsane droplar olsun ama su ss in icidne vardır 10 tane ilvl63 sonuc : http://i.imgur.com/cJul4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bana gonder la birazini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 act2'yi evet yapabildim bu sefer monkla, direkt eritiyorlardı eskiden. şimdi takır takır dövüyorum herşeyi. sadece disko ışıkları ve construct'ların 165762151265 illüzyonla birden alev topları öldürebildi. belial'da da enrage açıldı %1-2'de 3 kere filan, en sonunda serenity'deyken öldürüp sonra ben öldüm loot fışkırırken heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ızual a kadar çok rahat geldim ya 1100 all resist 59k HP 11k dps var bütün DH gearımı satmiÅŸtim zaten full vita all resıst abandim evasion mantra da son rune aldım dodgelayınca dmg vuran güzel ılerledimde w.doctorla açt1 farmliyorum baya akıcı droplarda fena deÄŸil 9-10m geldi 1 saat içinde ise baÅŸladım oynayamiyorum pek bide pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Fin topiği bozmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Abv telefon kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bok ettin bayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayd3mir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak İnfernoya yeni geçtimde paso dayak yiyorum item alıcam mecburen para bayılıp item alırken nelere dikkat etmem lazım, mesela minimum al resist kaç olursa act1 için yeterli olur veya dex'i ne kadar yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 act1 icin heralde 400 resist yeter, 500 life on hit ile temizlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 monk için güzel legend/set itemler neler? özellikle sprit regen sıkıntısı çekiyorum.fistweapon alayım diyorum ama değiştireceğim silahın yerini alan bir fist bulamıyorum helm bakıyorum, aşırı pahalı socketliler, yine değiştireceğim helmin yerini alıp aşırı pahalı olmayan bir şey bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 monk iş yapıyor mu infernoda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 artık yapıyor ağır life on hit'le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 life on hitsizde yapıyor ya :P baya güzel resist ve hp yaptım şu an inferno diablo tanklıyorum sorunsuz ama kesemedim henüz dpsim 10k çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 öeh. 10k dps le inferno act 4 e gelebildin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 1.03 öncesi de rahatti act3 loh ve as stack ile, hala rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 abi zaten artik 600 loh veren amuletler var piyasada 1-2m e loh abarti lazim degil yani 1 tane silahtada 500 felan olsa yeter resist ve damage lazim hizli yapabilmek icin cunku artik act3u yavas yapmaktansa act2 yi cok daha hizli ve mfli yapmak daha mantikli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 onu bunu bilmem, eskiden de yapılıyordu şimdi de yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 eskiden yaparken götüm çıkıyordu =P şimdi alt tabda elite pack tanklıyorum fds hiç bi setup problem olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 abi act 4de yapiliodu act 5 olsa oda yapilir illa ama 5 stackla 1 saatte 10 pack kesliosa eskiden simdi 20 pack keslio patchden once 3 kisiye diablo farmlayan barbarlar, act4de 5 stackli damage almadan farm yapan wdlerde vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 33k hp 650 resi 18k dps %170 crt act 2 ilerleyemiyorum. sinirim bozuldu artık act 1 farmlamaktan. şu kadar parayı emeği dh için falan harcasaydım keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 senin tüm dertlerinin çözümü loh abi, plagu üstünde hoplaya zıplaya kesiyorum 1500loh ile. 16kdmg var ama, o yüzden düzgün bir silah bulursam kafama göre 1kya düşürcem lohu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ahmedinejad said: 33k hp 650 resi 18k dps %170 crt act 2 ilerleyemiyorum. sinirim bozuldu artık act 1 farmlamaktan. şu kadar parayı emeği dh için falan harcasaydım keşke. nasıl ya? 26k hp 530resi 12k dps ile ben rahat kesiyorum istersen bi video da ben atayım buraya baya bi popüler oldu herkes koyuyor :D ps: ama bende 750 falan loh var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bugün 950 loh 800 dps soketli silahı kaçırdım 900k ya. ekrana kafa atıyordum :(( loh yapmam sanırım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar