Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Normal bitti monk ile lvl32. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 37 level Act I Nightmare bitti dün gece. Spec şu: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#UcXTYQ!ZYX!ZZZZba Co-op mode icin gayet iyi. Millet spamliyor bize gel Monk gelince damage yemiyoruz QQ diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 way of the hundred fists: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 dpsi nasıl classın? Sıkılmadan solo oynanabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 hem single target hem de multi target dps'i gayet sağlam. level 18 oldum dün gece, gayet keyifli oynanışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 sıkılmadan oynanıyor, ATAKTAKTUKET sağa sola deviriyor herşeyi gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Sam said: way of the hundred fists: monk'un exploding palm falan direk Hokuto Shinken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 exploding palm dışında baya hoşuma gitti arada buglanıyor skill full spirit varken 500 kere basıyorum atmıyor falan replace ettim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 level 40 nightmare act 2'deyim. monk bildiğin diablo 2 paladin + assasin'i olmuş. tam beklediğim gibi inanılmaz eğlenceli hem dayanıklı hem çok güzel damage i var neyi eksik daha çözemedim açıkcası oynuyoz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ranged ataklar biraz sıkıntılı gibi treasure imp kovalarken sayısız öldüm ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 teleport rune takınca ilk atağa kovalama sıkıntısı olmuyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Fin said: ranged ataklar biraz sıkıntılı gibi treasure imp kovalarken sayısız öldüm ehueh dashing strike ile direk root'luyorsun hedefi ilk gelen rune takarsanda 1.5 sn stun. Bende impler hiç sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 hundred fists kullanıyorum ilk skill olarak sıkıntı orda :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bi skill daha var. Yaratigin uzerine atliyo. Rune gore stun yapiyo, yavaslatiyo filan. Adini unuttum telefondayim simdi. Edit: lord_gorthaur yazmis ben yazana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#UZXiTQ!XZY!ZbbZZa build bu ya öyle cok problem değil zaten o range olayıda imp kovalarken iki üç kez yamuldum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Fin said: exploding palm dışında baya hoşuma gitti arada buglanıyor skill full spirit varken 500 kere basıyorum atmıyor falan replace ettim zaten aynı şeyi ben de yaşıyorum da sanırım sorun bizde :P exploding palm'a bastığın anda başka bir skill kullanmıyor olman lazım. m1-m2 spam la oynadığım için aynı dertten muzdarip oldum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Monk çok zevkli bre. Beni tek rahatsız eden şey, vururken elindeki silahları bırakıp yumrukla saldırması. Tamam yumrukla dalsın ama bari silahları hiç eline falan almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 lvl 30 um bende bugun bitiririm son acti heralde. ben way of thunder fists yerine fists of thunder kullanıyorum teleport ozelligi cok iyi + knockdown sansı da var. sweeping wind acıldıktan sonra daha bi kolay oldu hersey. full solo oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 crippling stike + mangle'a geçtim, çok rahat. başka skill'e bile gerek kalmıyor. kalabalığa girerken sweeping wind kullanıyorum bir de. lord_gorthaur said: monk'un exploding palm falan direk Hokuto Shinken http://www.youtube.com/watch?v=pHR6n78Bf2I onu da fraps'lamışlar ama grafik modu kullanmışlar sanırım çok iyi görüntüler, araştırıcam nasıl becerdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#WcgdfQ!XYc!bYaZbZ görebiliyonuz mu bilmiyorumda level 46 ultimate nightmare monk tank 3 kişi ilerliyoruz bütün bossları herşeyi tanklıyor ölümsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bu act 3 un basında mılyonlarca siyah yaratıkla atack veren sarı bos shadow vermin mi ne agzıma sıctı yaw, nasıl kesicez bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 tamam ya follower kiraladim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Anlayana kadar bir kez yatıyorsun o boss'da zaten:) neyse ki HP dusuk hemen kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 neden master race monk thread i rağbet görmüyor aşşağılara iniyor. nerede patinin monkları report in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 dunyevi islerle ugrasmiyoruz, adam tokatlamadigimiz zamanlarda meditasyondayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar