mono Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Resistler ve gear toparlaninca hafiften mantikli olmaya basladi act2..retribution baya is yapiyor eger dmg yiyecegin kesin ise..ama yuksek dodge la iyi uyusmuyor tabi..ama serenity reflect ve retribution ile guzel dps yapilabiliyor yatmadan once (elitelar icin konusuyorum, normal moblarda skinti yasamadiginizi varsayiyorum). Ama simdilik conviction spamliyorum, grupta sorcerer varsa iyi burst dmg oluyor. Ha..cok talihsiz seyler oluyor o ayri. dun sand wasp eliteleri cikti, soyle bonuslu idi: Sand wasp. arcane enc/shielding minion/ waller/ desecrate. oyunu restart ettim, mola verdim falan...basimdan gecen o olayi hic olmamis gibi yapmakti tek cozumum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 doktor ve hunter arkadasimi aldim, conviction spamla %48 boost veriyorum. diger skiller blind, fearli heal, bubble ve sevensided. cdler yokken kacmaca cdler varken girip sirayla hepsini bosaltip abanmaca. boyle yapiliyor iste gfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Abi act2de cok terbiyesiz combolar var zaten hele o kansizin orasini burasini ararken ki bi col var aman ya, Neyse ki duse kalka bitirdik belial cok zevkli ama, simdi act 3 bakalim daha kolay diolar act 2den gorucez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 resistler hp armor dps durumun ne? solo yapabiliyor musun act2 yi yoksa partyle mi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Solo pack secerek 5 stack yapip dolaniorum etrafta dps dusuk kalio malum silah 600 dps. Asil partiyle yapioruz 4 kisi wz,dh,barb,monk warcryla 1100 rez 50-55k hp oluo 50dodge var. Dps gearla 400+ rez 17k dmg 1000life add 2.3 aps yapiorum ama act 2 icin yine dps dusuk kalio yada solo icin builde kasamadim kite felanda sevmiorum pek uzun suruo kesmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 genelde public takılıyorum, inferno act1 de. mantra olarak heal mi conv mu önerirsiniz? açıldığından beri heali kullanıyorum boon runesi ile. conv hiç denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Masquerade said: cdler yokken kacmaca cdler varken girip sirayla hepsini bosaltip abanmaca. boyle yapiliyor iste gfd. adsdfs aynen. serenity, seven sided strike falan varken dalıyorum 4-5 saniye, sonra direk topuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Inferno Monk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 dakdjakljflakjdlajkdljalkndklanfla abiiii tam isyan etmeye geliyordum video yu gördüm yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 AHAAAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 illusionist fast horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Ahahah ... ingame de bundan farksız zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Ahahaha Normal difficulty monk: http://www.youtube.com/watch?v=VB3uH78K5fE&feature=related Inferno difficulty monk: http://www.youtube.com/watch?v=IiU-PxTl5u8&feature=player_embedded Learned it the hard way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 belial sololadım beyler. http://i.imgur.com/aEl2g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yine bi nerf. coop için ama olsun. said: Skill Rune - Tranquility Duration of immunity granted to nearby allies from crowd control effects reduced from 2 seconds to 1 second Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Arkadaşlar daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama monk pasif skill lerde "one with everything" adında bir skill var.Bu skill sayesinde karakter acayip rahatladı.Hell act 2 deyim lvl 56 karakter tüm resistlerim 200 ve lvl 56 moblar için %42 dmg reduce var.Herşeyden %42 az dmg yiyorum. Tüm item larda cold resist stackledim.Siz farklı bir resist üzerinden gidebilirsiniz.Skill zaten tüm resistleri en yüksek resist seviyesine getiriyor. Not : İnfernoda ki etkisi ne olur bilemiyorum ama hell de çok işime yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 2h mi dual mı kullanıyorsunuz? şimdiye kadarhep dual gittim ben 2hnin bir faydası yok gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 1h shield. daha bi dayanıklı haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Argoel said: Arkadaşlar daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama monk pasif skill lerde "one with everything" adında bir skill var.Bu skill sayesinde karakter acayip rahatladı.Hell act 2 deyim lvl 56 karakter tüm resistlerim 200 ve lvl 56 moblar için %42 dmg reduce var.Herşeyden %42 az dmg yiyorum. Tüm item larda cold resist stackledim.Siz farklı bir resist üzerinden gidebilirsiniz.Skill zaten tüm resistleri en yüksek resist seviyesine getiriyor. Not : İnfernoda ki etkisi ne olur bilemiyorum ama hell de çok işime yaradı. 50k hp %75 resist ile saglam championda bile yatiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 MONK ACT 2 SOLO KITE Evet solo icin act 2de bu buildi denedim onayladim packlerde max dps ve kite basarili sadece immularda biraz sorun cikabilir oda halledilio, eger aciksa son questi alin belial questini maghda yolunda 1 stack belial girisnde 1 stack 3xide oasis felan ordan burdan doldurun sonra gogo belail dodge aurayida orda kullanabilirsiniz 500rez 15k dps 5k armor felan var gayet basarili calisio kite buildi. He bide yuzde 12lik move speed bot var. Heal mantra degil damage mantra olucak sanirim buildde yanlis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 main atackı neyle komboluyosun bu buildde? yani neyle girisoun once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 abi convitionu aciorum heali buffumu aliorum deadly reachi bi kere vuruorum sonra fistlerle aduketleri cakiorum bol bol regen oldukca conviction spamliorum burda amac verebildigin zaman max dpsi verip kite yapmaya devam etmek ilk buildde sprit regenli heal mantra vardi ama belialda dodge olmadigi icin yeterince kesemedim sistemi oturtursan farm rotasini gosteririm bi ara guzel zevkli arada wipe oluo, bide asiri zor gelen packleri pas gecmekte fayda var bana kalirsa yine act2yi en dusuk gearla kaldiricak build bu tabi modifiye edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 şu an okan bayülgen monkla konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 monk act 3 / tank act 3 2 kisi deniyoruz full tank build 800 rez 50k hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar