mascio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 arkadaş ne yalan oldu demon hunter'da ha ahaehajsfhjaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Yok ya çok yalan olmadı meleelerin seviyesine geldik denebilir en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 repairler akıllara zarar olmuş biraz act3 farmlıyım dedim nether nerfi ne kadar vurmuş görmek için, zararlı çıktım oyundan gidiyim wizard 60lıyım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Ben LB ile takılıyorum artık 90-105 k arası crit görüyorum genelde 2 kere vuruyor. Ve hit boxı çok büyük oldugundan NT yerine kullanışlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 LB çok sesli geliyor bana rahatsız ediyor bi zaman sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 millet int lazım sana diyor. dex hero değilmi dh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 onlar mecaz yapmış sana sanırım :/ yoksa evet dex/vit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 LB cok berbat geldi bana.NT de artık kullanılmaz.Devouringi de bıraktım arayıs icerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Absolut said: Yok ya çok yalan olmadı meleelerin seviyesine geldik denebilir en fazla. dün monk'la da dh ile de 6'şar saat oynadım, dh 300k zarar etti, monk 100k kar etti. ki dh daha iyi ekipmanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Bir sonraki patche kadar melee classlar coşucak, sonraki patchte yine dh akicak meleeler ağlıcak böyle gidicek bu alternatif h/s oyun çıkana kadar. DH ler gaza gelip elinizdekileri satmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ben huzuru impale'de buldum. overpenetration ile akıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 devouring oyunun en iyi skilli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ama caktirmayin onuda nerfler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Sam said: Absolut said: Yok ya çok yalan olmadı meleelerin seviyesine geldik denebilir en fazla. dün monk'la da dh ile de 6'şar saat oynadım, dh 300k zarar etti, monk 100k kar etti. ki dh daha iyi ekipmanlı. kaç kere öldün ya 300k zarar için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 10 kez full repair olmussun sam yav. Hadi ben iddali degilimdirde sende fena degilmissin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bir full repair 35k, yeni build denerken çok öldüm 150k filan 30dk'de gitti herhalde. sonra grupla act3 temizledik işte iki kere filan. neyse sonra gold ah'de birşeyler sattım da öyle para kazanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Resmen fobi halini aldi bende ölmek. Para yok birde o kismi var en son 4k gold kaldi direk farma daldim 200 topladim ama 1 milyonu devirip silahimi yenilemeden. Progress yapmicam. Hala 830 dps silahlayim hehe. Inatla AH kullanmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Devouring hakikaten inanılmaz 400k crit görmüşlüğüm var, öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 sol klik devouring banko. sağ için 5 aattir değişik şeyler deniyorum ama karar veremedim hala. eğer alanı multi shotla vururum diyoram bleed vuran alıyorum yoka lightning vuran ball ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Dh yi rafa kaldirin gun melee oynama gunudur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Absolut said: Resmen fobi halini aldi bende ölmek. Para yok birde o kismi var en son 4k gold kaldi direk farma daldim 200 topladim ama 1 milyonu devirip silahimi yenilemeden. Progress yapmicam. Hala 830 dps silahlayim hehe. Inatla AH kullanmiyorum :) Neden oyunu zorlastırıyorsunki o kadar.Bugun 80k ya 2h 50 crit 960 dps crossbow aldım baya idare eder mesela yeni baslayan bir dh yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Cidden Devouring Arrow şu an baya baya iyi dps yapıyor, sırf ayıp olmasın diye arada bir impale kullanıyorum + gloom ile birleştirip özellikle reflect damage packlerde. Yoksa HA/Multishot götürüyor :) Bu arada görmüşsünüzdür belki ama ; Korean DH http://www.youtube.com/watch?v=X9rr-kD_i-4 Patch öncesi, NT spamsız oynuyormuş. Cluster Arrow'u filan hiç kullanmadım ben bugüne kadar galiba eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 hehehe koreli gibi bende 3 traple oynuyorum super oluyor da ipnenin dötü bası ayrı oynuyor be izlemesi yordu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ben zamanında denemiştim trapleri cidden süper vuruyorlar da, yerleştirmeye alışmak için biraz alıştırma lazım galiba. Ben yetememiştim yanyana koyunca bir tanesinin üstünden geçiyor filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Misal aşağı koşarken mouseu sağna tutup trape bastın senin koşma yönüne paralel bırakıyor ki moblar direk 3ününde üzerinden geçiyorlar. Ha hata yapıp dikine bırakırsan bütün trpler bi tanede degilde 3 eliteden birinde patlıyor yani ziyan olan yok uzun vadede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar