-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 patch resmen dh'lara kapak olsun mantıgıyla geldi; redditten ( http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/va11k/103_harsh_on_demonhunters/ ); said: [list] [*] Elemental Arrow Skill Rune – Nether Tentacles Tentacles will now only hit each target once [*] Attack Speed bonus values on weapons and armor have been reduced by 50% [*] Mortar monsters can now hurl projectiles farther, but their minimum range has also been increased by 100% [*] In Inferno difficulty, Siegebreaker will now gain the Reflects Damage affix [*] + Legendary items with the +Attack Speed bonus will now correctly provide a bonus to attack speed Please note that this fix will only affect new Legendary drops. Existing Legendary items will be addressed in future patch. My attack speed legendaries didn't get fixed as promised[/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 bombilo said: millet tentacle yerine Ball lightning denicem fln diyor bakalım aksam bende test edecem ne kadar efektif BL Açıldığından itibaren 60a ball lightning ile kastım ben 2. dh yi yine aynı şekilde kasıyorum çok etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 _ILuVaTaR_ said: tentacles gg, başka skille geçmenin vakti geldi, gogo rapid fire. tent gg ise 1. rune devam hem alanı daha sexy bi tane atıyorsun 3 ekranda ne kadar kutu jar bilimum zerzavat kırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ball lightning tooltipte aynı yazsada netherın yarısı vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Of gerçekse Blizzard gerçekten vur denilince öldürmüş. NT'yi anlayabiliyorum, ben de DH olarak ilk duyduğumda nasıl olur öyle şey demiştim; ha yerine ne konulacak o biraz belirsiz. Diğer yandan Siegebreaker - Reflect Damage, dalga geçer gibi olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 bosslardan sadece 1 rare dusecek 5 valorla. eh 5 valor varken packlerden de 1 rare kesin dusecek o yuzden anlami yok zaten siegebreaker farmlamanin bastan sona butun act'i farmlayacaksin iste mis gibi itemlar gelecek yalniz tentacle dogruysa para verseler azmoya gitmem bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 peki frost arrow yavaşlatmıyor mu, yoksa özellikle aoe için mi ball lightning tercih edilmeli; ne diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ben dh kastım dh'yi öldürdüler demek. ne cenabet herifim peh madem dhlerin glasscanon olmaktan çıkmasını istiyorlar. +res veren skill koysalar ya monk ve barbta var. ee wizard ve wd int zaten. onlara int bonus olarak ne kadar res veriyor bilmiyorum ama yinede güzel bir arttırım yapıyordur dhde +armor/res vs. veren skill yok bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Osie16 said: bombilo said: millet tentacle yerine Ball lightning denicem fln diyor bakalım aksam bende test edecem ne kadar efektif BL Açıldığından itibaren 60a ball lightning ile kastım ben 2. dh yi yine aynı şekilde kasıyorum çok etkili. dar alan ve çoklu targetta baya etkili ama az geniş alan ve az hedef için aynını söyleyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Tentacle kötü oldu ya. Yarın mı geliyor bu patch ? tam da elem dmg quiverı almıştı. 15sn de azmodan kesiyordum fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 evet beyler ne kullanıyoruz tentacle yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Frost arrow deniyorum ben, kararsızım biraz şu anda; genel olarak fena vurmuyor tabi de büyük packler daha yavaş kesiliyor haliyle. ball lightning'i pek sevemedim sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 bende tentacle ile ball lightning arasında test yapıyorumda bariz fark var gibi gözüküyo anlamadım ikisininde dmg aynı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 şimdi bir runı ball la yapayım dedim de çok farkediyor ya pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Yaaaaa Jagged spikes nerflenmis :( elit kesemiyicez artik spikelarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 HAYVAN gibi farkediyor. meraktan denedim. Rapid fire ile taramak da yalan. Durduğun an yalansın ehuue. Efektif dmg output hayvan gibi kısılmış, gg. Barb gearı toplamak lazım artık heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 OF MAL GİBİ UPGRADE KASTIM Ya 150k dan 190k ya çıkaracağıma barb geari toplasaydım çok daha iyiydi. 150k'yla da kesiliyordu bosslar Yok bu gerizekalı herifler nasıl RMAH'den item satabileceklerini düşünüyorlar ki böyle class overhaullara girerek ? Kimse parasını koymaz AH'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 hungering arrow daha çok vuruyor ball lightningden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 30 dk da 5 nv'le azmodan kestim demin ball lightningle ama dps yetmiyordu neredeyse 3. portalı açtı kafama, yoldaki ok öldürdü. 100k dpsle ilk kesişim kadar zorlandım diyebilirim. hungerin arrowla 160-170k critliyorum ball lightningle 100-110k tentaclela 250k critliyordum. Impale'i de deneyeceğim bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Double chakram ftw hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 smoke screen'siz build yapılabiliyor mu önemli olan o, rapid fire ile tararım np. oyunun en bayık skilli filandı tentakül zaten. ball lightning de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ss'siz olacağını sanmam. dizersin dps'i çok gimplemeden 30-35k hp, 700 all resist falan o zaman gideri olur karakterin ss almadan. tentacle yerine razor deneyin bu arada. fena degil diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Frost arrowla azmodan kesilmiyor, onu söyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 DH'ler bir bakın hele acil: http://i.imgur.com/Z3urB.jpg bunu kullanıyordum derken, aşağıdaki düştü http://i.imgur.com/4ggrR.jpg çok kararsızım şimdi de, sharpshooter kullanıyorum, bow var elimde falan da bow değişir belki ileride. dps için hangisini kullansam daha iyi olur karar veremedim açıkçası. Siz ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ben olsam üsttekini kullanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar