Regalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Sam said: Regalya said: * Sem kensai mage oynar monk daha ii der KM zayıf der * Sem pala oynar şaman daha ii der pala zayıf der * Sem demın hantır oynar wizard daha güçlü der dh zayıf der Hertürlü seviyoruz tabii onu http://img209.imageshack.us/img209/4408/wotd.jpg http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/307/189/6fe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 vizord da 60 oldu, o resim outdated şimdi ehu. viç doktür değil nekro olsaydı onu da 60lardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ss lingering fog ile 2.5 saniye olması gerekmiyormu yoksaben mi feci yanılıyorum? çünkü kullandığımda 2.5 saniye gibi gelmiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 1.5 su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Hmm o zaman su disci azaltanı takmak daha iyi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 dün 1k ya kadar çıkan silahları dagıtacam dedim burada ama bugun bow çıkmadı pek bi 779 birde 807 bow var isteyen varsa vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Luriel said: Samde benden heralde 200 saat barbar oynadıktan sonra Dh reroll dünya bize güzel. ya esasen kafamdaki niyetim monk, dh, barb bu sırayla hepsini oynamaktı çünkü d2'de de barb, paladin, bowazon, pikezon, assasin, necro, druid filan hepsini oynadım. ama baktım burada daha da kolay lvl almak, hem de max'a vurulabiliyor, wizard'ı da kattım işte en son. inferno hem yoruyor hem sıkıyor zaten. o ilk üçünü direkt açmıştım, lvl1 bekliyorlardı ama monk act1'de dayak yiyince hemen dh'ye geçtim. sonra onunla topladıklarımı yollayıp act1 yaptım barb ve monkla ama act2'de dayak yediler zaten devam etmedim. uzun sürüyor yani öldürmesi de birşeyleri. ha şu değişiklikler gelince nasıl olacak bakalım görelim. şahsen hepsiyle oynayabilmek istiyorum ama deli gibi farming lazım şu an, onu da hiç yapamam yani nereden ne düşecek belli değil. eskiden mephisto'muzu döverdik, imba yünikleri alırdık. şimdi rng'nin keyfini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 benim gönlüm barbardan yanaydı ama oynatmadı blizzard gerçekten çürüdüm oynarken. gerek yok öyle strese bidaha bufflarlarsa belki dönerim ama zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 1900 dex, 300 vitality oldu. aldigim en pahali parca silah, 150k o da. total harcamam da 700k falandir tas catlasa. patch oncesi sacma legendarylere milyonlar basamam zaten. pony farmliyom iste mis gibi. ss'li falan 78k dps var. daha ne olsun. ;p http://i.imgur.com/3M5vK.jpg tabi boyle bisi gelirse http://deconstructingglee.files.wordpress.com/2012/01/fuckthisshit.jpg diyerek resetliyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Ben sadece andariels visage aldım cunku o benim fikrimce patchten sonrada bis olacak nedeni ise zaten kaskta max sarı itemdan dexten fazla extra crit alabiliriz bunda hem as hemde crit var üstüne dex soket daha ne olabilir. Gerisine bencede para harcamak mantıksız şimdilik tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Valla Pony bence act 2-3-4'ten çok daha kolay bir DH olarak. Ranged atak yok hiçbir mobta. Caltrops koya koya geri çekilerek kesiyorum fast olmayan unicornlar dahil. DPS 135k oldu ssli. Aslında tek eksiğim crit dmgli weapon bir de düzgün ringler. Şöyle gökten 20M düşse bir anda 200k dps olacak ehe. Andariels Visage bence de patch sonrası bile BiS olacak. 3% crit, IAS, socket, bir sürü dex var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Ponynin dropları o kadar iyi değil deyip duruyor herkes, zaten act 3-4 farmlabiliyorsanız hellokittyonline oynamanın lüzumu yok diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 act 3-4 le aynı level droplar işte en nihayetinde rolle bakıyor. avantajları yapması kolay, direk 5 nv giriliyor, alan dh için çok iyi invul dahil absürd affixler kesilebiliyor, dilci, opressor tarzı şeyler yok, chest niyetine baya bulut açılıyor. kötü yanı bosstan garanti loot alınmıyor ki bu da patch gelince packlerden garanti dropla daha iyi hale gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 4'ü bilmiyorum da act3'ten daha iyi ilvl ortalaması pony lvl'da, 60 olmayan item nadir çıkıyor. çok fazla terribad base mob var act3'te filan ayrıca. ranged de gani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Pony lvldan sanirim her actten item dusuyo; 1-4 arasi loot geliyor gibi. Tabi diablo haric onun lootu gormedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 act 3 le ponynin loot tableı aynı. pony bence siegebreaker rundan çok daha saçma. siegebreaker run çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 özellikle gearınız iyiyse pony ile siegebreakerın çok bi farkı yok bence. ponyde range ya da teleport/charge atan olmaması baya bi rahatlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 siegebreaker run 15 dakka falan sürüyor ama. rakkis crossingde boss varsa ve underbridge varsa direk 2 stackle baslıyorsunzu zaten nedense boss olunca underbridgede oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 orası öyle tabi yukarda da dedim 5 stack yapıp girilecek boss olmaması ponynin en büyük eksisi. packlere garanti loot olayına kadar sırf o yüzden bile siegebreaker dönmek daha karlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 5 stack'le ve mf gear'la girince kesin siegebreaker kadar rare düşüyor bölümden. siegebreaker sadece boss kendisi olsa sorun değil de act3 packleri çok çok kötü. ha bir oturuşta bütün act3 temizleniyorsa onu bilemeyeceğim de yordu beni illusionist mızraklıların salvoları filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 valla nerflediler mi, ben mi şanssızım bilmiyorum da ponyden daha az eşya düşüyo sanki ya, act 3 takılıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bütün haritayı temizledik, 2 kişi totalde 500 kadar mf ile tüm bulutları açtık hiçbir cacık çıkmadı meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Solo yapilabiliyormu pony? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Siegebreaker yapmayı bıraktım ben. Eğer gear iyiyse Azmodan kesme questini alın. Önce Siegebreaker'ın olduğu waypointe gidin bakın bakalım underbridge var mı. Yoksa reset. Underbridge gelirse oradan 1 NV Sonra Keep Depths 3 waypointten aşağı inin 2 NV Bridge of bilmemneye gidin şöyle bir bakının kolay NV var mı diye etti 3. Sonra Tower of the Damned mi Cursed'e gidin, orada en az 1-2 oluyor. Kolay birşey geldiyse gogo 4. Son olarak core of arreat'a gidin. Orada da garanti var bir tane etti 5. Gidin Azmodan kesin. Tek sıkıntı Azmodan her an ölme ihtimalinizin olduğu bir boss olduğu için MF giymek kasıyor. Dün akşam giymeyi becerdim 4 tane sarı attı 280 MF varken. Hepsi çöp gerçi. Bütün bunlar yaklaşık 25-30 dk sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Azmo'yu yapabilir miyim acaba be. 90k ss'li dps var (hp bok, 11k mı ne uheu) Ponyleri yapiyorum fazla rahat. Bir de Prep, Smoke, Caltrops yanına rafine son skilli bulamadım hala. Bat ile Mark alıyorum ama Rain of Vengeance falan nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar