Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

Regalya said:

* Sem kensai mage oynar monk daha ii der KM zayıf der

* Sem pala oynar şaman daha ii der pala zayıf der

* Sem demın hantır oynar wizard daha güçlü der dh zayıf der

Hertürlü seviyoruz tabii onu

http://img209.imageshack.us/img209/4408/wotd.jpg
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/307/189/6fe.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

Samde benden heralde 200 saat barbar oynadıktan sonra Dh reroll dünya bize güzel.

ya esasen kafamdaki niyetim monk, dh, barb bu sırayla hepsini oynamaktı çünkü d2'de de barb, paladin, bowazon, pikezon, assasin, necro, druid filan hepsini oynadım. ama baktım burada daha da kolay lvl almak, hem de max'a vurulabiliyor, wizard'ı da kattım işte en son. inferno hem yoruyor hem sıkıyor zaten.

o ilk üçünü direkt açmıştım, lvl1 bekliyorlardı ama monk act1'de dayak yiyince hemen dh'ye geçtim. sonra onunla topladıklarımı yollayıp act1 yaptım barb ve monkla ama act2'de dayak yediler zaten devam etmedim. uzun sürüyor yani öldürmesi de birşeyleri.

ha şu değişiklikler gelince nasıl olacak bakalım görelim. şahsen hepsiyle oynayabilmek istiyorum ama deli gibi farming lazım şu an, onu da hiç yapamam yani nereden ne düşecek belli değil. eskiden mephisto'muzu döverdik, imba yünikleri alırdık. şimdi rng'nin keyfini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

1900 dex, 300 vitality oldu. aldigim en pahali parca silah, 150k o da. total harcamam da 700k falandir tas catlasa.
patch oncesi sacma legendarylere milyonlar basamam zaten. pony farmliyom iste mis gibi. ss'li falan 78k dps var. daha ne olsun. ;p

http://i.imgur.com/3M5vK.jpg
tabi boyle bisi gelirse
http://deconstructingglee.files.wordpress.com/2012/01/fuckthisshit.jpg
diyerek resetliyorum eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Pony bence act 2-3-4'ten çok daha kolay bir DH olarak. Ranged atak yok hiçbir mobta. Caltrops koya koya geri çekilerek kesiyorum fast olmayan unicornlar dahil.

DPS 135k oldu ssli. Aslında tek eksiğim crit dmgli weapon bir de düzgün ringler. Şöyle gökten 20M düşse bir anda 200k dps olacak ehe.

Andariels Visage bence de patch sonrası bile BiS olacak. 3% crit, IAS, socket, bir sürü dex var
Sosyal ağlarda paylaş

act 3-4 le aynı level droplar işte en nihayetinde rolle bakıyor. avantajları yapması kolay, direk 5 nv giriliyor, alan dh için çok iyi invul dahil absürd affixler kesilebiliyor, dilci, opressor tarzı şeyler yok, chest niyetine baya bulut açılıyor. kötü yanı bosstan garanti loot alınmıyor ki bu da patch gelince packlerden garanti dropla daha iyi hale gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

5 stack'le ve mf gear'la girince kesin siegebreaker kadar rare düşüyor bölümden. siegebreaker sadece boss kendisi olsa sorun değil de act3 packleri çok çok kötü. ha bir oturuşta bütün act3 temizleniyorsa onu bilemeyeceğim de yordu beni illusionist mızraklıların salvoları filan.
Sosyal ağlarda paylaş

Siegebreaker yapmayı bıraktım ben.

Eğer gear iyiyse Azmodan kesme questini alın.

Önce Siegebreaker'ın olduğu waypointe gidin bakın bakalım underbridge var mı. Yoksa reset. Underbridge gelirse oradan 1 NV
Sonra Keep Depths 3 waypointten aşağı inin 2 NV

Bridge of bilmemneye gidin şöyle bir bakının kolay NV var mı diye etti 3.

Sonra Tower of the Damned mi Cursed'e gidin, orada en az 1-2 oluyor. Kolay birşey geldiyse gogo 4.

Son olarak core of arreat'a gidin. Orada da garanti var bir tane etti 5.

Gidin Azmodan kesin. Tek sıkıntı Azmodan her an ölme ihtimalinizin olduğu bir boss olduğu için MF giymek kasıyor. Dün akşam giymeyi becerdim 4 tane sarı attı 280 MF varken. Hepsi çöp gerçi.

Bütün bunlar yaklaşık 25-30 dk sürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...