Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Narius said:

hiç gerek yok bence 10k hp ile geziyorum ben dediğim gibi sadece spearman tarzı 30k civarı olan şeylerden 1 hit fazla almanı sağlar oda çok farkettirmiyor.

Ideal kosullarda 0 pingle oynasak belki 10k hp ile dolasmak mantıklı olabilir ama latency ile oynarken 1 2 hit fazla tanklayabilmek bence cok onemli.10k canla act 1 dısındaki her mobtan tek yiyeceksin cok stres.Desecration plague arcane reflect damage bunlara da tepki veremeden olmek var.30 40k hp can kasmak mantıklı bence DPS den fazla kaybetmemek sartıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

TBC de baska sebeplerden olsada gene attack speed yuzunden karazhanda dusen bowun mutlak upgrade i anca sunwell patchi ile geldi, illidan bowa bile sidegrade gozu ile bakiyordu cogu hunter

Abi shadow labsda mı ne bir yay düşüyordu. O yayla illidan yapıyordu sunwell yapıyordu hunterlar, çok meşhurdu o ahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

medivh said:

Ideal kosullarda 0 pingle oynasak belki 10k hp ile dolasmak mantıklı olabilir ama latency ile oynarken 1 2 hit fazla tanklayabilmek bence cok onemli.10k canla act 1 dısındaki her mobtan tek yiyeceksin cok stres.Desecration plague arcane reflect damage bunlara da tepki veremeden olmek var.30 40k hp can kasmak mantıklı bence DPS den fazla kaybetmemek sartıyla.

fark yok ki act 4 te 40kyla da herşeyden tek yiyeceksin. saydığın affixler için tek kurtulus ss zaten ping olayı için yapacak birşey yok eu serverları sagolsun 300ms oyun oynuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

Adamlar IAS nerfünde sadece item üzerlerindeki IAS değerlerini azaltacaz büyük ihtimalle dediler. Bunun dışında birşey yaparlarsa haklısın, ama bunu yaparlarsa IAS hala en önemli stat kalır.

item uzerindekini azaltmazlar ama ias/dps linearitesiniz bozarlar. belli bi iasin ustu daha az etki eder muhtemelen, sadece ias kullandiginiz denyo geardan kurtulmak yeter :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

_ILuVaTaR_ said:

ben ias kötü demiyorum zaten, körü körüne ias gitmek hata diyorum sadece.
ias veriyor diye beckon sail/boj anglers giyince dps kaybediyorum ben şahsen.

düzeldimi ki boj anglers? en son baktığımda çalışmıyordu ondaki ias

boj anglers'ın bazıları çalışıyor, bazıları çalışmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...