Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Adamlar IAS nerfünde sadece item üzerlerindeki IAS değerlerini azaltacaz büyük ihtimalle dediler. Bunun dışında birşey yaparlarsa haklısın, ama bunu yaparlarsa IAS hala en önemli stat kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Narius said: hiç gerek yok bence 10k hp ile geziyorum ben dediğim gibi sadece spearman tarzı 30k civarı olan şeylerden 1 hit fazla almanı sağlar oda çok farkettirmiyor. Ideal kosullarda 0 pingle oynasak belki 10k hp ile dolasmak mantıklı olabilir ama latency ile oynarken 1 2 hit fazla tanklayabilmek bence cok onemli.10k canla act 1 dısındaki her mobtan tek yiyeceksin cok stres.Desecration plague arcane reflect damage bunlara da tepki veremeden olmek var.30 40k hp can kasmak mantıklı bence DPS den fazla kaybetmemek sartıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ben ias kötü demiyorum zaten, körü körüne ias gitmek hata diyorum sadece. ias veriyor diye beckon sail/boj anglers giyince dps kaybediyorum ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Viktor said: TBC de baska sebeplerden olsada gene attack speed yuzunden karazhanda dusen bowun mutlak upgrade i anca sunwell patchi ile geldi, illidan bowa bile sidegrade gozu ile bakiyordu cogu hunter Abi shadow labsda mı ne bir yay düşüyordu. O yayla illidan yapıyordu sunwell yapıyordu hunterlar, çok meşhurdu o ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 _ILuVaTaR_ said: ben ias kötü demiyorum zaten, körü körüne ias gitmek hata diyorum sadece. ias veriyor diye beckon sail/boj anglers giyince dps kaybediyorum ben şahsen. düzeldimi ki boj anglers? en son baktığımda çalışmıyordu ondaki ias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 rofl athenein geare bakın 2100 dex 300 crit dmg 43% crit http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wll09gcNyQc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 medivh said: Ideal kosullarda 0 pingle oynasak belki 10k hp ile dolasmak mantıklı olabilir ama latency ile oynarken 1 2 hit fazla tanklayabilmek bence cok onemli.10k canla act 1 dısındaki her mobtan tek yiyeceksin cok stres.Desecration plague arcane reflect damage bunlara da tepki veremeden olmek var.30 40k hp can kasmak mantıklı bence DPS den fazla kaybetmemek sartıyla. fark yok ki act 4 te 40kyla da herşeyden tek yiyeceksin. saydığın affixler için tek kurtulus ss zaten ping olayı için yapacak birşey yok eu serverları sagolsun 300ms oyun oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 serçe parmak ss'te, ona rağmen yetişmediği olabiliyor. quill beat'in her dikenine ss açabilecek kadar disc varsa onu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Sovereign said: Adamlar IAS nerfünde sadece item üzerlerindeki IAS değerlerini azaltacaz büyük ihtimalle dediler. Bunun dışında birşey yaparlarsa haklısın, ama bunu yaparlarsa IAS hala en önemli stat kalır. item uzerindekini azaltmazlar ama ias/dps linearitesiniz bozarlar. belli bi iasin ustu daha az etki eder muhtemelen, sadece ias kullandiginiz denyo geardan kurtulmak yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 şu impalerların spear atma hızını da düşürsünler hazır ias'ye el atmışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Wispy said: rofl athenein geare bakın 2100 dex 300 crit dmg 43% crit http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wll09gcNyQc Ahaha low level as'li itemlar falan... Classin ne kadar dizayn fakiri ve OP oldugunun gostergesi. Saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 beta 10 levellık demo, inferno testi "biz beceremedik olmuştur herhalde" olunca o kadar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Wispy said: rofl athenein geare bakın 2100 dex 300 crit dmg 43% crit http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wll09gcNyQc yazık ama lan adamın oyundan zerre zevk almıyodur şu haliyle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Aluriel said: _ILuVaTaR_ said: ben ias kötü demiyorum zaten, körü körüne ias gitmek hata diyorum sadece. ias veriyor diye beckon sail/boj anglers giyince dps kaybediyorum ben şahsen. düzeldimi ki boj anglers? en son baktığımda çalışmıyordu ondaki ias boj anglers'ın bazıları çalışıyor, bazıları çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bende aldım boj anglers dh ye çalışmıyo ffs bilseydim daha önceden almazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Masquerade said: Wispy said: rofl athenein geare bakın 2100 dex 300 crit dmg 43% crit http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wll09gcNyQc Ahaha low level as'li itemlar falan... Classin ne kadar dizayn fakiri ve OP oldugunun gostergesi. Saka gibi. u mad brah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 nesi mad brah, op zaten class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 barb ile giy 39 lvl itemi bak u mad bro oluyormsn olmuyormsn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 string of ears 30 level olsa barb yine giyecekti. sorun stat direk yüzde oldugu icin gear ve levella scale olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 sorun sınıfta değil de her slota neredeyse shrine kadar speed bonus koyan yeto tasarımcılarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 speed bonus su an nasıl çalışıyor tam olarak? cap vs yok mu? crit dmg gibi mi çalışıyor? mesela bazı itemlardaki melee damage reduction direk toplanarak hesaplanmıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 move speed diyosan %25 cap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Niye mad olucam, atladim DH bandwagonuna, kafam rahat. Hayatinin nerfünü yerse class 1.03 ve 1.10 ile, ver elini Monk. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Luriel said: move speed diyosan %25 cap yok ya attack speed, direk toplanarak mi hesaplaniyor crit dmg gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Evet toplanarak gidiyor. Ama nerflencek diyolar işte diminishing gelecek diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar