Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

bombilo said:

ha okay, lacuni prawslersı biraz vitalityi fixlim takacam, %6'da oradan gelecek, 12 + 6 = 18 oluyor.

hammer jammers 6-7 gosteriyor; http://us.battle.net/d3/en/item/hammer-jammers. cap %25 imiş, 6'da dediğin gibi hammer jammers düşürsem ucuza, %24 olacak. tavsiye için sağolasın :)

vitalityde sıkıntım su anda bile 26k boss fightları zor geçiyor, hoş hammer jammersın 80-90 vitality versiyonları varmış öyle çözerim sorunu.

tekradan, sizce bu 26kyı bi 30kya çeksem iyi olmaz mı yoksa hiç uğraşma mı diyorsunuz?

aluriel
Sosyal ağlarda paylaş

Narius said:

hiç gerek yok bence 10k hp ile geziyorum ben dediğim gibi sadece spearman tarzı 30k civarı olan şeylerden 1 hit fazla almanı sağlar oda çok farkettirmiyor.

yoo çok farkettiriyor. quill beast vs gibi railgun kullananlardan %250 move speedle bile kaçınmak mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gear de bu. Yorum alayım çünkü dpsi arttırma konusunda bayağı zorlanmaya başladım. Yaklaşık 10M harcadım sanırım.

En çok para 3 legendary + 1 weapona gitti. 8-9 M. Kalanlar AH'den 100-150k'ya kekoların koyduğu itemları topladım. Belt kendi dropum

Bu gearle Pony'i leblebi çekirdek gibi farmlıyorum. Son vuurşlarda 320 MF oluyor. Ama sürekli kafasını atıyor :(

Son bir tavsiye, çok büyük ihtimalle yakında nerflerler. Eğer çok zor pack gelirse pony'de portala kitelıyorum. Sonra İçeri gir SS dışarı çık yapa yapa kesiyorum. Invul falan bile ölüyor ama zaman alıyor işte.

http://i.imgur.com/zjdjG.jpg?1

http://i.imgur.com/ya7Qa.jpg?1
Sosyal ağlarda paylaş

ya IAS'yi nerfleyecekeler ama etkisini 0layacaklarını zannetmiyorum. Yine 3-4 parça itemda iyi olacak diye düşünüyorum.

Bracer MS veriyor o yüzden onu bozdurmaya niyetim yok.

Chest'i değiştirmeyi düşünüyorum ama, dex çok az IAS yüzüden almıştım.

Cloak'u Natalya's markla değiştirebilirim
2 tane Ring'i de full dex+crit dmg birşeyler kapatmaya çalışacağım ucuza.

Bracer, Andariel, Weapon, Quiver IAS'li kalsın
Sosyal ağlarda paylaş

SS ile oynamaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum, hayır bide tactical advantage almadan nasıl oynuyorsunuz. SS ile 3 vuruyosun sonra crit gelsin arada diye bekle yada 20 saniye kite :P meh. 63k ss siz bow'lu %34 crit chance %154 crit dmg li gearım var bence SS 2h xbow buildden çok daha efektif ve zevkli (ikisinide denedim)
Sosyal ağlarda paylaş

kthxbye said:

SS ile oynamaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum, hayır bide tactical advantage almadan nasıl oynuyorsunuz. SS ile 3 vuruyosun sonra crit gelsin arada diye bekle yada 20 saniye kite :P meh. 63k ss siz bow'lu %34 crit chance %154 crit dmg li gearım var bence SS 2h xbow buildden çok daha efektif ve zevkli (ikisinide denedim)

ss'yi yanlış düşünüyorsun bence, kimse crit artsın diye beklemiyodur ki. critlemediğin sürece crit şansın artıyor, gayet iyi bir skill bence.
tactical advantage güzel de pek ihtihaç duymuyorum şahsen. sadece chest run yaparken kullanıyordum 5 saniyede bakmak için heh
Sosyal ağlarda paylaş

attack speed nerf gelince sanırım bir anda en yüksek dps bende olacak lol, %14 ias o da quiver'dan. ama %331 crit dm bonus. (:P)

ya ss'in mantığı biriktir biriktir vur değil evet, bende base %23 filan zaten. 3-5 adım geri koşsam caltrop üzerinden zaten %40 filan. gümbür gümbür critliyor devamlı salvoya ara vermeden bile. kullanana kadar ben de küçümsemiştim ama öyle değilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam ss'nin critlemediğin aralıkta da crit artırdığını biliyorumda şu başlığın son 10 sayfasında en az bu benim dediğim şekliyle kullanan 2-3 insan vardı. Onlara hitaben söyledim. Yanlız bu saniyede %3 crit ne kadar efektif ? %10-15 crit chance ı olan adam sam gibi %300+ crit dmg e abanıyor ilk 3-4 vuruşu %100 crit atıyor sonra kaç crit çıkıcak arada ?

Tamam biliyorum 2hxbow gibi silahlarda daha efektif ama silahında yavaşlığı bayıyor. Bide yani %15 critin var atıyorum, %3 %3 10 saniye sonra %45 e çıktı he tamam arada crit denk gelicek tabide bu sefer sar başa, yani efektif dps bence çok değil sharpshooterda. Crit chance ta kasmak lazım ki bazıları sadece crit dmg abanıyor sonra extra hp li eliteleri keserken wipe fest ve düşük dps kalıyor.

Burst'ü iyi ona lafım yok ama uzun combatta ss çok iyi değil bence. Ayrıca 1.5 saniye smokescreen alıp tactical advantage passiviyle desteklemek çoğu elitte hayat kurtarıyor. 1.cisi daha hızlı kaçıyorsun smoketa 2. cisi mortar ve dahada önemlisi reflect dmg affixinde daha uzun süre invis kalıp daha rahat saydırıyorsun.

Zevkler renkler tartışılmaz tabide bana SS yerine tactical advantage alıp 1.5 saniye smoke daha mantıklı geliyor özellikle elitelerde. Zaten diğer 2 passive garanti steady shot ve archer
Sosyal ağlarda paylaş

valla fraps'le filan çekip koymam lazım çünkü biliyorum ki sözle inandırıcı gelmiyor ama BAYAĞI critliyorum. beyaz packler zaten anında yokoluyor da elitleri kitelarken geriye dönüp 2-3 atıp koşmaya devam ediyorum, 140k critlerin içine yürüyorlar. salt beyaz dmg ile canları nasıl iner bilmiyorum zaten.

ha bow kullanıyorsan zaten başka bir oynayış tarzı, yermiyorum kesinlikle ama şahsen verimsiz buluyorum. deponun boşalıp hatred generator kullanmak gerektiren her build benim gözümde verimsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

benim statlar şöyle

http://imgim.com/dhstats.jpg

gerçi bow ve az olan crit dmgle SS bana yararsız. o yüzden de kullanmayı tercih etmiyorum. 80-90k crit çıkıyor genede ve crit şansı %34 seri kusuryorum ama Tenteclı bide hp ve resside var biraz 1 shot yemiyorum. Rahat oluyor yani act3 farm 1shotsuz ve hızlı, uzun süreli smoke screen ile.
Sosyal ağlarda paylaş

e onun için millet IAS gidiyor zaten? DPS inanılmaz artıyor.. olay sadece daha hızlı atmak değil, hem crossbow gücünde atıosun çok iyi critliosun hem de bow kadar hızlı atıosun..

Hızlı atmanın avantajları:

Çok daha hızlı hatred generation
Çok daha fazla critleme ihtimali
Sharpshooterı çok daha yüksek bir potansiyelde kullanmak

ben anlamıyorum sizin IAS'e olan bu düşmanlığınızı.. tamam nerflenicek falan ama kesinlikle oyundaki en önemli stat şuanda. O yüzden nerflenicek. Nerflenmesi de sadece itemlardaki değerinin azaltılması olucak, böylece aşırı dps'lere ulaşan DH'leri önlemiş olucaklar. Ama IAS yine en önemli statlığını kaybetmicek.
Sosyal ağlarda paylaş

neden daha hızlı hatred generation isteyelim ki? hatred şayet bitmişse generate etme gibi bir dert var. generator kullanmaya başladığınız an dps'iniz dibe vurmuş demektir zaten. wpn dmg coef dipte, aoe'si yok generator'lerin. bütün olay generator kullanmak zorunda kalmadan önce düşmanı indirmek.

şahsen 1,5 ekran öteden filan birşeyler vurmaya çalışmıyorsam generator asla kullanmıyorum, o kağıt üstündeki dps'in bütün olayı hatred harcayan skill'lerle kullanıldığında. o yüzden sırf ias abanıp depo boşaltmayı kendi kendini baltalamak olarak görüyorum.

wizard'da da böyle, depo boşalıyor yüksek attack speed'le, sonra signature salla. auto-attack gibi birşey generator ve signature.
Sosyal ağlarda paylaş

siz nası dh oynuosunuz hala aklım almıo.. Hangi skilleri kullanıyorsunuz ki?

hungering arrow - shatter shot
elemental arrow - nether tentacles

en yüksek dps özellikler bunlar. Bi de indirmeye çalıştığın mob'un/boss'un kafasına 3 hatred generate eden markı koydun mu nether tentacles spamlediğinde hatred boşalana kadar baya bi zman geçiyo, eğer mob belial gibi şişman bişeyse zaten tek nether tentacle harcadığından daha çok hatred generate ettiği için hiç boşalmıo

Milletin üzerindeki geara baktığın zaman da ortada zaten, dps'ini en çok yükselten stat IAS, herkes IAS amulet/ringx2 alıp bıraktığı zmn dpsleri 100K civarında takılırken millet Beckon Sail/andariel/prowler/angler alıp IAS'in dibine vurunce 300K'ya çıkabiliyo. Ortada yani.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi "ias on onemli stat olma ozelligini kaybetmiycek" gibi iddeali birsey soylemek icin blizzardi hic tanimiyor olmak gerek, nerflicez = itin poposuna kadar yolu var

blizz simdiye kadar tek bir kere bile boyle OP herkesin stackledigi bir secondary stati hafif dokunarak birakmadi, diminishinge abanip salliyorum %20 ye kadar ise yarar gerisi cop stat haline sokucaklar %234432432 veya daha kotusu "normalization" adi altinda wowda yaptiklari bokun aynisini yapip skillerin damage ile weapon speed arasindaki iliskiyi yok edicekler

tecrubeden soyliyorum bunu zaten, blizzin senelerdir dengelemekte en cok zorlandigi sey attack speed cunki, vanilla wowda alterac valley quest reward crossbow 1.9a kadar herhangi bir epic silahtan daha cok ahsar veriyordu sirf ttack spee yuzunden, vanillada BWL crossbowun tek upgradei naxxtandi gene ayni sebepten

TBC de baska sebeplerden olsada gene attack speed yuzunden karazhanda dusen bowun mutlak upgrade i anca sunwell patchi ile geldi, illidan bowa bile sidegrade gozu ile bakiyordu cogu hunter

elinizde IAS gear varsa elden cikarmaya bakin yani, su anda iyi olsada patchden sonra cop olucak o itemlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...