_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 dün act 3'ün 30-40%ını oynadım düşen eşyalardan sanırım 4-5 milyon civarı para geldi, act 1'e göre çok fazla ölüyorum evet ama act 1'de bayıyor bi süre sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Viktor said: infernoda spike trap ile long fuse deneyen varmi? hellde diabloyu bile faceroll gectim demin sharpshooter ile mukemmel oldu Scatter rune çok daha iyi, yanyana 3 trap atiyor. Koridorda felansan üst üste 3 trap geliyor. Bu şekilde long fuse dan daha fazla dps alabiliyorsun ayrıca elite seni kovalarken 0.8 saniye bile önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mendoza'ya kesinlikle katılıyorum. Açıkçası resistler ve dps tavan yapana kadar Act 1 farmlayın hem zengin oluyorsunuz hem de üstünüz düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Resist ve hp çok gereksiz act 1 den sonra kasarsanız cok zorlanırsınız. 1 vurmasa 2 vuracaklar o da zaten vurdurmanız için sebep olmayan beyazlar gerekli olan tek defansif stat movement speed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Quadrophenia said: Viktor said: infernoda spike trap ile long fuse deneyen varmi? hellde diabloyu bile faceroll gectim demin sharpshooter ile mukemmel oldu Scatter rune çok daha iyi, yanyana 3 trap atiyor. Koridorda felansan üst üste 3 trap geliyor. Bu şekilde long fuse dan daha fazla dps alabiliyorsun ayrıca elite seni kovalarken 0.8 saniye bile önemli. Onceden ustuste 3 tane atip hazirlamak zaten esprisi ehue, %100 crit chance ile okuz gibi patliyorlar, hatred sorunu olmasa aslinda 6 trap runeda denenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 attack speed filan hikaye, sharpshooter kiting üzerine xbow ve sadaklı tentakül bombaları kesin çözüm. crit dmg bonus gidin, ekranda 100k'lar uçuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 act 3 sıkıntılı ya. bastion keep dar hep. sıkılıyorum classtan. yarım saniye geç bas gg. 2 hitte ölen var mı şampiyonlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 2 hit iyimis gene eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 baya iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Shielding Fast Mortar Waller wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bana bir build söyleyin ya taze 44 oldum act 2 bitecek nightmaredeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Beyler 1h mi iyi 2h mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Inferno da NT ile 2H kullanacaksin sharpshooter pasifi ile. Öncesi nasıl istiyorsan öyle takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 DH reroll dedim de, zerre fikrim yok. Sevabına öğretebilecek varsa Belarafon#2473 eklerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 tentacles neden bu kadar iyi? elemental arrow ile frostu tercih etmek kiting+dps açısından daha iyi değil mi? life steal ise mesele, life steal ya da life on hit bir silah kullansak mesela? benim bilmediğim bir şey mi var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 tentacles kullanmaya başladım ben de bugün, çok memnunum süper bişeymiş yanına da caltrops-jagged spikes aldım molten champ packler gibi peşimden koşturuyorum ibneleri takır takır yatıyolar çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ibne dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ZaugnaKhaldun said: tentacles neden bu kadar iyi? elemental arrow ile frostu tercih etmek kiting+dps açısından daha iyi değil mi? life steal ise mesele, life steal ya da life on hit bir silah kullansak mesela? benim bilmediğim bir şey mi var yani kiting için rootlu caltrops. başka birşeye gerek yok. tentaküller kara delik gibi, aoe vuruyor geçerken ve aynı hedefe birkaç kere vuruyor, hele büyük hedefler eleğe dönüyor baçırından tut dr bilal'ine. life steal ve life on hit bulmak kolay değil, (silahta dps king, gerisi teferruat) steal zaten %20 sadece inf'te. ayrıca bunların hepsi üstüste toplanıyor, ne kadar çok, o kadar iyi. kaldı ki life steal'i için kullanmıyoruz tentakülü, kallavi dimaj. nerf bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ya life steal yalan ama dediğim gibi gidin fazla dpsli olmasına gerek olmayan hani 700/600 civarı bir bow da olur ama bow olsun ve üzerinde minimum 600-700 life on hit olsun. Yemin ediyorum karşıma reflect damage pack çıktımı direk değiştiriyorum silahı ve bi daha canıma bakmıyorum.. Hele NT ile beraber kullandığımda canım tık tık tık doluyor resmen. Geri kaçarken arka arkaya caltrops NT caltrops NT.. ne shieldlı mob dayanabiliyo ne arkada durup kendisini göstermemeye çalışan ana sarı boss.. --- bu resist olayına gelince.. Evet full dps gitmek çözüm, ben inferno act 1'ı resistsiz çok rahat farmlıyorum ama mesela bazı noktalarda resist kesin gerekiyor çünkü en en en ufak bir hatada 1 shot olmak çok bayıyor bir noktadan sonra. Bu arada ben de 150K dps'im olsun istiyorum: http://imgur.com/a/1yPwE crit damage ve attack speed abanılmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 peki tentaküldense ball of lightning daha iyi değil mi ya? daha fazla alana vuruyo 2 kez vuruyo filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Tentecals Sharpshooter diğer runelara göre ile iyi: LOS dinlemiyor ve mobların içinden geçip devam ediyor. Her yaratığa en az 2 kere, büyük moblara 3-4 kez vurabiliyor. Alanı geniş, yan yana 2 moba rahatlıkla vuruyor. Sharpshoot mekaniği ile de daha etkili çalışıyor diğer skillere nazaran. Bunun nedeni de daha sık vuruyor olması. Ne kadar sık attack yaparsa ss'teki crit reseti o kadar sık oluyor. Uzun vadede daha fazla dps demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 stunliyan lightning seyside fena degil iste, SS ile beraber ustune bide bombardman aliyosun, soloda bide enchantressla baya guzel crowd control oluyor ancak tentacle varken gereksiz tentacle asiri iyi hani hizi ve etki alani filan tam ideal spike traple belese 4-5 pack kestim resmen, ozellikle reflect icin onceden 3 tane hazirlayip 60k 60k trapler kafasinda patlarken smoke screen basip topuklamanin verdigi ahz hicbisiyde yok, adam gibi dpsi olan bi silah bulursam daha ne cosucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Viktor said: stunliyan lightning seyside fena degil iste, SS ile beraber ustune bide bombardman aliyosun, soloda bide enchantressla baya guzel crowd control oluyor ancak tentacle varken gereksiz tentacle asiri iyi hani hizi ve etki alani filan tam ideal spike traple belese 4-5 pack kestim resmen, ozellikle reflect icin onceden 3 tane hazirlayip 60k 60k trapler kafasinda patlarken smoke screen basip topuklamanin verdigi ahz hicbisiyde yok, adam gibi dpsi olan bi silah bulursam daha ne cosucam Long fuse ile 3 trap mi atiyorsun? Hatred cost çok fazla olmuyor mu o şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yarasa var zaten, bide vault ile SS ye %60 ekleyen pasifi aldim, kapi esiklerine, koselere filan dosuyorum hemen depar atip, templar one shot yiyip geberene kadar zaman ve hatred yetiyor o 2 salise icinde heueehu fastler uzuyor bitek, onada cagre bulucam yakindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXYlV!ceT!Ycabbc şu build nasıl oldu o zaman? Inferno act I'deyim şu anda, hatred generator skillimden emin olamadım, hangi skill ve hangi rune kullanmalı? valor muhabbetinden dolayı skill değiştirmek mümkün değil champ packlerden önce; dolayısıyla da all around iyi dps yapacak bir build lazım. Ayrı bir soru olarak: Nether tentacles bug mı? Resmi forumlardaki yorumları da okudum da, nerf gelir sanki ona yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar