Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ne yazıkki iyi de olmadı ne coopta ne soloda artık nerdeyse agro düşürmeye bile yetmiyor ss ve lingering fog dışında HİÇBİR runela oynanmıyor şu anda sadece act1 in süper yavaş moblarını kesebiliyorum. onlarda eğer damage reflect + bir ters property ile gelirlerse gg dmg reflect + horde + extra health + waller = imkansız mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 30sn boyunca dmg-stun-root hiçbirşey yemeden dps yapmak DH olmama rağmen beni rahatsız ediyordu, saçmaydı. Şuanki halinde SS hala çok iyi bence. Yalnız dps için değil kaçmak için kullanıyoruz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Su an iyi oldugunu soyleyemeyecegim. Agro dusurmedigi dogru, creepler halen takip ediyorlar SS 'deyken bile. En azindan bunu fixlemeleri gerekiyor. CD ve Sure cok problem degil ancak agro durumunu halletmeliler. Glasscanon bi class icin onemli birsey. Ama benim hissettigim, SS'in agro dusurmemesi intended bi durum degil. Bozuk oldugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Peki L60 olunca valor buff alıp Hell farmlayabiliyor muyuz? Farmlarsak eli yüzü düzgün birşeyler düşüyor mu? Bu hafta sonu 60 olacağım, inferno da birşey yapabileceğimi pek sanmıyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 NV calisiyor Hell'de de. Zaten oyle kasilmasi ongorulmustu. Biyerde okumustum, Hell'i normal normal difficulty gibi farmlayabilecek konuma gelmeden inferno'ya bulasmayin gibi. Ama bu noktada item drop rate'leri ve dusen itemlerin ozellikleri cogunlukla boktan oludugundan bir sikinti oluyor. Eger zorluk seviyelerine gore dusen itemlerin level alt limitlerini biraz daha yukseltip duzenlerlerse, o konunun da duzelecegini dusunuyorum. Giriyorsun mesela Nightmare'e, level 45 olmussun atiyorum, drop bi geliyo, level 25. Kim ne yapsin Nightmare de dusen level 25 drobu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konn said: Su an iyi oldugunu soyleyemeyecegim. Agro dusurmedigi dogru, creepler halen takip ediyorlar SS 'deyken bile. En azindan bunu fixlemeleri gerekiyor. CD ve Sure cok problem degil ancak agro durumunu halletmeliler. Glasscanon bi class icin onemli birsey. Ama benim hissettigim, SS'in agro dusurmemesi intended bi durum degil. Bozuk oldugunu dusunuyorum. Sürenin azalmasına diyecek lafım yok, orası okey. Ancak şu mevzu sıkıntı veriyor; ss basıyorum uzaklaşıyorum creepler hala tepemde. Bu working as intended ise fak yu blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Umarim degildir yoksa hakikaten fakyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Ben de hell'e ilk gectigimde bir gun hirs yaptim "nightmare diablo farmlayayim belki ise yarar item duser (mavi dusmesine alismisim zaten coktan)" dedim ve bir tane kayde deger zimbirti dusmedi. Hell biticek yakinda ama inferno'ya hazirlik adina en ufak loot alamadik buraya kadar DH arkadasim ve ben (monk). Craftingi birbirimize gore kastik, itemlari degis tokus ettik paso, Ah'den alisveris de yaptik ama nafile. Resmen blizz hirs yapmis inferno'yu 2 gunde kesti iki tane herif diye bizden cikariyor acisini. Yarim saat kite'layip rare mob ivir zivir kesiyosun 2 kurusluk mal atiyor, yakinda ben loot aticam bosslara yazik fakirler diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Ben de Hell bitirmek üzereyim Act 4'e geldik lvl 58 olarak. Ancak droplardan çok muzdaribim. Kullanabileceğim item düşmüyor arkadaş düşmüyor ya. Satılacak item da düşmüyor. Act 4'te ıkına ıkına champ kesiyorum. Her 3 champ packten biri atıyor zaten ancak sarı. Silah düştü diye seviniyorum. Identify çekiyorum. 150 dps silah çıkıyor. Lvl Req 55 150 dps silah. Retard retard özellikler geliyor GF, XP, Vit, Res Az kaldı kafayı yiyeceğim peynir ekmekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Ayrıca aggro düşürmemesi şu anda immunity süresinin nerflenmesinden daha büyük problem. Ona mutlaka fix gelmesi lazım. Yoksa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Hızlıca 60 olmaya bakın. Valorla item farmlayın. Çok değiştiriyor. Forumda okuduğum kadarıyla 2 mavi düşen bosstan, 2 sarı 4 mavi gibi acaip bir farka gidiyormuş. Fixtir, updatedir mutlaka gelecek. Tabiki bu sırada AH den item takviyesine devam mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Valor champ grubu için mi bonus veriyor yoksa champ içerisindeki her bir yaratık başına stackleniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Ben daha 60 olmadım ama 1 champ grubu 1 stack diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 1 gurup 1 stack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 "Şu affix imkansız, nerf nasıl iyi olabilir" mantığı yanlış. Herkes için en az 4-5 tane imkansız affix var, sadece DH SS spamiyle bunun dışına çıkmaya alıştığı için şimdi size yanlış geliyor. Ama ortak zemin buydu. Bana kalırsa şu aşamada yapılacak en mantıklı şey Immobilize on Hit ve Attack Speed kasmak olur itemization açısından DH için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 valor acaip farkettiriyor öyle böyle değil sıfır buffla sk 2 mavi düşürdü bide buna bakın http://i.imgur.com/Q96UB.jpg ama dediğim gibi bazı propertyler imkansız artık. o yüzden act1 farma devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 5x stack = 5 tane fazladan item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ben ss nerfünden sonra stuncı bi builde geçiyorum ya, bugün daha çok deneyecem. lingering fog yerine 60% hız veren rune aldım, yarım saniye uzatacağına bari topuk yaparım dedim hızlı hızlı. marked for death vardı caltrops aldım yerine stunlayan. hatred generation'a karar veremedim ama bola shot alabilirim ona da. biraz böyle denicem bugün bakalım nası olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 aynı dungeonın aynı katında peşpeşe iki pack extra health ve damage reflect olur mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 damage reflecte çözüm bulamadım zaten, sürekli reflect çıkıyor dünden beri sdf life steal falan kullanıcaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ahan da böyle buildim var, lvl 25'im. siz olsanız naapardınız? http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aeYdhR!bY!aaZa.a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 mutfagimda borek yapardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hp 40k yaptım ama değişen bişey yok çok gimplemeden resist kasmaya çalışıcam bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Resist'ten ziyade as% itemlarıyla stun/immobilize on hit kasmayı denesene bir, merak ediyorum sonucu. Teoride işe yarar gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 sonunda az önce inferno belialı kestim act3 teyim, moblardan 1 shot yemiycek kadar hp ve all ressi kasarsanz oluyor. 35k hp ve 200 all ressi yaparsanız 1 shot yemiyorsunuz. Gerisi refleks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar