Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

ne yazıkki iyi de olmadı
ne coopta ne soloda artık nerdeyse agro düşürmeye bile yetmiyor ss ve lingering fog dışında HİÇBİR runela oynanmıyor

şu anda sadece act1 in süper yavaş moblarını kesebiliyorum. onlarda eğer damage reflect + bir ters property ile gelirlerse gg

dmg reflect + horde + extra health + waller = imkansız mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Su an iyi oldugunu soyleyemeyecegim. Agro dusurmedigi dogru, creepler halen takip ediyorlar SS 'deyken bile. En azindan bunu fixlemeleri gerekiyor.

CD ve Sure cok problem degil ancak agro durumunu halletmeliler. Glasscanon bi class icin onemli birsey. Ama benim hissettigim, SS'in agro dusurmemesi intended bi durum degil. Bozuk oldugunu dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

NV calisiyor Hell'de de. Zaten oyle kasilmasi ongorulmustu. Biyerde okumustum, Hell'i normal normal difficulty gibi farmlayabilecek konuma gelmeden inferno'ya bulasmayin gibi.

Ama bu noktada item drop rate'leri ve dusen itemlerin ozellikleri cogunlukla boktan oludugundan bir sikinti oluyor. Eger zorluk seviyelerine gore dusen itemlerin level alt limitlerini biraz daha yukseltip duzenlerlerse, o konunun da duzelecegini dusunuyorum.

Giriyorsun mesela Nightmare'e, level 45 olmussun atiyorum, drop bi geliyo, level 25. Kim ne yapsin Nightmare de dusen level 25 drobu...
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:

Su an iyi oldugunu soyleyemeyecegim. Agro dusurmedigi dogru, creepler halen takip ediyorlar SS 'deyken bile. En azindan bunu fixlemeleri gerekiyor.

CD ve Sure cok problem degil ancak agro durumunu halletmeliler. Glasscanon bi class icin onemli birsey. Ama benim hissettigim, SS'in agro dusurmemesi intended bi durum degil. Bozuk oldugunu dusunuyorum.

Sürenin azalmasına diyecek lafım yok, orası okey. Ancak şu mevzu sıkıntı veriyor; ss basıyorum uzaklaşıyorum creepler hala tepemde.

Bu working as intended ise fak yu blizzard
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de hell'e ilk gectigimde bir gun hirs yaptim "nightmare diablo farmlayayim belki ise yarar item duser (mavi dusmesine alismisim zaten coktan)" dedim ve bir tane kayde deger zimbirti dusmedi.

Hell biticek yakinda ama inferno'ya hazirlik adina en ufak loot alamadik buraya kadar DH arkadasim ve ben (monk). Craftingi birbirimize gore kastik, itemlari degis tokus ettik paso, Ah'den alisveris de yaptik ama nafile.

Resmen blizz hirs yapmis inferno'yu 2 gunde kesti iki tane herif diye bizden cikariyor acisini. Yarim saat kite'layip rare mob ivir zivir kesiyosun 2 kurusluk mal atiyor, yakinda ben loot aticam bosslara yazik fakirler diyerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Hell bitirmek üzereyim Act 4'e geldik lvl 58 olarak. Ancak droplardan çok muzdaribim.

Kullanabileceğim item düşmüyor arkadaş düşmüyor ya. Satılacak item da düşmüyor.

Act 4'te ıkına ıkına champ kesiyorum. Her 3 champ packten biri atıyor zaten ancak sarı. Silah düştü diye seviniyorum. Identify çekiyorum. 150 dps silah çıkıyor.

Lvl Req 55
150 dps silah.
Retard retard özellikler geliyor GF, XP, Vit, Res

Az kaldı kafayı yiyeceğim peynir ekmekle
Sosyal ağlarda paylaş

"Şu affix imkansız, nerf nasıl iyi olabilir" mantığı yanlış. Herkes için en az 4-5 tane imkansız affix var, sadece DH SS spamiyle bunun dışına çıkmaya alıştığı için şimdi size yanlış geliyor. Ama ortak zemin buydu.

Bana kalırsa şu aşamada yapılacak en mantıklı şey Immobilize on Hit ve Attack Speed kasmak olur itemization açısından DH için.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ss nerfünden sonra stuncı bi builde geçiyorum ya, bugün daha çok deneyecem.
lingering fog yerine 60% hız veren rune aldım, yarım saniye uzatacağına bari topuk yaparım dedim hızlı hızlı.
marked for death vardı caltrops aldım yerine stunlayan.
hatred generation'a karar veremedim ama bola shot alabilirim ona da.
biraz böyle denicem bugün bakalım nası olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...