Borlach Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ilk başta ww build öneririm. Ww build için ise kendi gear'ımı örnek verebilirim. Çok ahım şahım değil üstüm başım ama çok rahat act3 farmlayabiliyorum. karakterim ilk önce benimkine benzer 2 ring ve amulet ve benim shield'ime benzer bi shield almanı öneririm. ayırca kafalığıda crit chance-all resist-vitality veya yüzde life veren bi kafalıkla değiştirmen lazım. Edit: Ayrıca silahında life on hit yokmuş. En aşağı 800-900 civarı life on hit'e de ihtiyacın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 shieldi bırak. o kadar resiste de gerek yok ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bi de loh'e yatırım yapma bence şu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 applev0dka said: beyler act 3 fena zorluyor beni :S ne yapmalıym bir bakarmısnz, 4m param var hepi topu, 100 kere act 2 farmladm işe yarar bişyler yok artk 3 gecmeliym http://eu.battle.net/d3/en/profile/applev0dka-2493/hero/73021 insanity rune'ı var burda yanls görunuo :S 4m ile çok çok rahat act 3 farmlanacak gear toplayabilirsin Ah'dan. Aluriel in ön sayfalardaki yazılarını oku bi bence, bana faydası olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Arkidişler gördüğüm kadarıyla WW build kullanan ve bu nedenle disc olan arkadaşlar varmış. 1) Oyunda çıkan kaç vurduğun, kaç heal olduğun, kaç crit attığına dair bütün o rakamları kaldırın 2) Oyunu windowed(fullscreen) de açın 3) Vertical sync'i açın, Low FX'i kapatın. Sonra devam edin. Eğer bu da sorununuzu çözmez ise modem ayarlarından bişeyleri değiştirmek gerekiyo emmee oraya gerek kalmadan düşmez oldum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 warcry yerine rend/bloodlust aldım çok rahat act3 -6 oluyor. hem hızlı hem sağlam. 5k armor 500 all res 106k dmg rageli. tabi 8.5 life steal var yanında. 40k hp var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 impunity'ye devam mi simdi? yoksa invigorate ya da baska bir skill mi aliyoruz yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 impunity 20% e indirildiği için armor ile eşit duruma geldi. O yüzden eğer armorun allres'den fazlaysa armor bonus vereni kullan. Eğer all res armordan fazlaysa impunity kullan. 15% dodgeda kullanabilirsin nasıl rahat ediyorsan yani üzerindeki geara bakar bu işler. ben warcry hiç kullanmıyorum. eski ww/tornado buildıyla oynuyorum. birtek bloodthirst var passive olarak. 8.5% lifesteal warcry yerine rend/bloodlust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 selams :< annual iptal edince acc silmişlerdi dayanamadım geri başladım 60barbar kastım ama itemlar çok leş bana yardım edebilecek patilere dürüm ısmarlarım. cyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Valla bende item maytım kalmadı. Çok dağıttım. Ama olur da bişiler çıkarsa veririm :( Arkadaşlar böyle olmuyor. 50-100kya AHde satacağınız itemları satmayın. İhtiyacı olanlar var. Cukcuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 bende silah var fazla eklersen yardım edebilirim (razu#2299) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bende de birkaç parça var. msg atarsan verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mecit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Dostlar çok oynadığım söylenemez ama oynamaya çalışıyorum. fakat Oynadıkça pek zevk almıyorum. benim karaktere tavsiyeler yada build önerileriniz neler olabilir? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mecit-2758/hero/16397708 şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 yardım teklifleri için teşekkürler bi tane yüzük sattm 120m :P toparlar o beni artık ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 mecit said: Dostlar çok oynadığım söylenemez ama oynamaya çalışıyorum. fakat Oynadıkça pek zevk almıyorum. benim karaktere tavsiyeler yada build önerileriniz neler olabilir? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mecit-2758/hero/16397708 şimdiden teşekkürler Mf yüklenmişsin ama damage den de çok fedakerlık etmişsin.Bence mf itemleri çıkar damage i arttır.Zaten damage ini 2 katına çıkartıp yaratıkları daha hızlı keserek kaybettiğin mf yi tolere edebilirsin monster powerdanda mf geliyor zaten artık ve hızlı lvl atlayıp paragondan da lvl mf alırsın.Bence ilk yapman gerekn şey kaskını değiştir .Gerek str gerek vita çok düşük ve kritik şansıda vermiyor.Passive skillerden nerves of steal yerine weapon mastery i seç ve main hand e axe ı da al ki oradanda kritik gelsin .Amuleti de upgrade et.Str ve Mf dışında hiç bir getirisi yok.CC CD li uyguna bulursun mutlaka birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mecit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 teşekkür ederim kardeşim :)) mastere said: mecit said: Dostlar çok oynadığım söylenemez ama oynamaya çalışıyorum. fakat Oynadıkça pek zevk almıyorum. benim karaktere tavsiyeler yada build önerileriniz neler olabilir? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mecit-2758/hero/16397708 şimdiden teşekkürler Mf yüklenmişsin ama damage den de çok fedakerlık etmişsin.Bence mf itemleri çıkar damage i arttır.Zaten damage ini 2 katına çıkartıp yaratıkları daha hızlı keserek kaybettiğin mf yi tolere edebilirsin monster powerdanda mf geliyor zaten artık ve hızlı lvl atlayıp paragondan da lvl mf alırsın.Bence ilk yapman gerekn şey kaskını değiştir .Gerek str gerek vita çok düşük ve kritik şansıda vermiyor.Passive skillerden nerves of steal yerine weapon mastery i seç ve main hand e axe ı da al ki oradanda kritik gelsin .Amuleti de upgrade et.Str ve Mf dışında hiç bir getirisi yok.CC CD li uyguna bulursun mutlaka birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
talse Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 beyler damageim az yükseltmek için neler yapabilirim bi yardımcı olurmusunuz http://eu.battle.net/d3/en/profile/riyalisase-1467/hero/4056377 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 sağ yüzük, amulet, eldiven acele değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 main handi değiştir str/crit dmg/socket öncelikli mace/axe alabilirsin, yüksek str+vita ve all resli shoulder bakın, bulursan physical/fire res + 4 üstü crit ve strli kafalık kap bi tane.eğer hp kurtarıyosa kırmızı gem takmanı tavsiye ederim. illa firewalkers kullanıcam dersen daha yüksek str ve vitalı kovala derim. amulet ve yüzüklerden bahsedilmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 slms sorunsuz mp3 act3 farmlıyorum lakin bazı itemlarım çok dandik ötesi hiçte anlamam barbardan aslında http://eu.battle.net/d3/en/profile/Akhatess-2704/hero/1734478 yüzüğü değiştir demeyinde mesela su kadar str chd yüzük al falan diyin yoska farkındayım yüzük chest ve legin dandik ötesi olduğunun bütçede şu an çok göreceli cumaya kadar 300m+ olabilir su an 2m param var. :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 offhande hızlı bi silah al loh/ls mutlaka olsun tercihen str/socket/cd iyi olur. WW specte offhand dpsinin önemi yok yeterki hızlı olsun. eğer firewalkers kullanıyosanız hakkını vermek lazım 220+ str şart. pant fena değil, dediğin bütçelere ulaşırsan inna's temperance alabilirsin ileride. stone or jordan tavsiye ederim sağdaki ringin yerine, en azından 25+ dmglı olsun. amuleti değiş direk çift affixli ias/cd/cc + strli bişiler alabilirsin. chesti değiş socketli ve yüksek strli bişiler bak aynı şekilde shoulderı da değişebilirsin, str capi shoulderda 300 olması lazım 250+ / vita / all resli bişiler alırsın. acele etmezsen çok komik fiyatlara yakalarsın sabredersin. bide main hande str/cd/socketli bişiler almaya bak. buildin de saçma geldi klasik WW buildini niye kullanmıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 14tane key yüzüğün birini sanırım craft edicem nasıl yapılıyor bakmadım daha buildin neresi saçmaki :< klasik ww build nedir bide ordaki tek gereksiz şey revenge aslında ama çok kalabalık gruplar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Fin said: slms sorunsuz mp3 act3 farmlıyorum lakin bazı itemlarım çok dandik ötesi hiçte anlamam barbardan aslında http://eu.battle.net/d3/en/profile/Akhatess-2704/hero/1734478 yüzüğü değiştir demeyinde mesela su kadar str chd yüzük al falan diyin yoska farkındayım yüzük chest ve legin dandik ötesi olduğunun bütçede şu an çok göreceli cumaya kadar 300m+ olabilir su an 2m param var. :[ bazı itemler dandik ötesi demişin ah ta ne var indirmişin. bug mı oldu kine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#ahURcP!ZeY!YZZYZc şu build, zorlanırsan rend yerine war cry alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar