Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öyle olmuyor iste o hayvani dmg ne bloodshed ile ne de slaughter ile aoe vurmuyor.

güzelmiş ama silah sevdim baya. az önce 0 loh ile temizledim act3, 20 civarı elite pack + azmodan. %2.6 life steal yetti de artti bile. şimdi socketlisini bulmam lazim
Mesaj tarihi:
weapon throw için şuna karar verdim son olarak

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#afkQPR!fZY!YacZba

severin olayı o son vuruşların hayvani olması. hangi buildle kullanırsan kullan 1 parça itemda life steal varsa heal sorunun kalmıyor. 0 loh ww/tornado build oynayabiliyorsun mesela rahatlıkla.
Mesaj tarihi:
@ sincem,

itemlerden önce followeri değiştir. anlaşılan hep templarla gidiyosun, ancak 4800 armor az. enchantress ile gez, %20 armor da o versin. çok rahatlarsın.

itemelrde birini eklesen öbürü eksiliyor, o yüzden birkaç gün act2 farmlayıp para biriktirmek daha yerinde olur.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kinetica-2668/hero/6161212

alucuğum bir de böyle boydan bak, belki bi açık vardır. 6m para var ne geliştirsem acaba.

yarın gündüz oyunda bakarız
Mesaj tarihi:

sol alttaki bana düşen silah

üstteki benim offhand

2-3k dps arttırıyo 5k filan hp veriyo ama 400 life on hit azaltıyo
napıyım satıyım mı yoksa ben mi kullanıyım nedir olayı?
alurielden cevap bekliyoruz :D
Mesaj tarihi:
sendeki gemi öbürüne takıp dene bi. daha da artması lazım damaj. 4000 değil 400loh dimi bu arada fark?

ben 700lohla tutunmaya çalışıyorum şu an 400 olsa hepten yatarım herhalde.
Mesaj tarihi:
Yeterli loh var bence sword kullan hem gelen vita ule ustundeki vita gemleri str.ye cevirebilirsin.ben sifir loh ve %5 civari ls ile sorunsuz act3 yapiyorum,oncesinde de 400 500 loh ve %2.5ls ile sorunsuz farm yapabiliyordum
Mesaj tarihi:
o ss'deki main hand silahıyla karşılaştırması
edit: şimdi baktım battle shoutla 4k dps arttırıyo
400 loh farkı var ama benim offhandle

molten ve fire chain dışında bugun solo act3-act4 yaptım diyaplo denedim son phase olmadı
1200 loh var kılıcı takarsam 800 olur yeter diyosunuz yani? baya da hp arttırıcak güzel olabilir valla deniyim bi
Mesaj tarihi:
Hangi buildle yaptın ?

Ben geçen daha double tornado ya geçtim de vay arkadaş dedim ya.Buff sız 55k dps 56 crit chance 410 crit dmg iki elit pack toplayabilirsem topluyorum 10sn sürmüyor berserkteyken.Ama daha kırılgan oldu çok seri öldürüyorum ama dururken yakalarlarsa 4 5 tanesi iş sıkıntıya giriyor.Bash kullanıyorum ama leap e mi geçsem acaba.
Mesaj tarihi:
bash iyidir ya
bazen rage kalmıyo moblardan uzaklasman gerekiyo azıcık regenlenmek için bi tane mob filan bulup 2 vuruyosun full ragele tekrar dalabiliyosun aralarına

1200den 800e düştü benim de loh ama iyi yine ya belki belti değiştiririm life steale çeviririm o zaman baya bi rahatlarım

ama hala molten veya fire chainler ağzımı kırıyo ya
sıkıntı çıkıyo
Mesaj tarihi:
wotb rune olarak thrive on chaos yerine slaughter bu yüzden seviyorum işte ben. gelen elite ne olursa olsun ölüyor wotb bitmeden.

bide fury sıkıntısı yoksa bash yerine frenzy/vanguard deneyin bi, fena değil gibi
Mesaj tarihi:
Slaughter çok acaip bişey oluyor ww ile ya.Ekran full sapsarı critlerden zati.Ama çok hızlı oluyor arada kontrol edemiyorum 4 5 lazerin ortasından geçiyorum gg.

Heralde bişey kalmadı artık barbarda.Yani dmg yükseltilebilir zamanla daha iyileri alınır ama oyuna yetiyor şu an.Diğer charlara geçme vakti hafiften de parayı bitirdim :p.
Mesaj tarihi:
Öhaha yok canım 15 im daha da sürekli act3 run sıkıldım.Act 2 yi sevmiyorum act 1 çok kolay act 4 değmiyor başladığına.Zaten bişey de düşmüyor bugün full act 3 baştan sona yaptım 3 çanta rare açtım 3 4 tanesi para ederse eder legendary falan yok zaten.

Oynama sürem iyice azaldı artık.Yeni heyecanlar lazım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...