Zyru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 alışamadım hala act 3 e ilk girdigimde act 2 de aynısı olmustu patır patır ilerliyorum simdi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-z9o0q7cXnk çok rezil oldu galiba ya asdfgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 gözlerimmmmm kulaklarımmmmm nooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 abı muzik ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 o arada 60k critler ne olm silahlarımı değiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yok ya aynı gear hala. buildde wotb/slaughter + battlerage/bloodshed var değişiklik olarak. 83k dmg full fury ve 5 stack frenzy ile. wotb açınca dmg 220k falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Eline saglık ugrasıp yapmıssın guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yok ya baya kötü oldu video. free programla bu kadar oluyor ama. müziği beğenmeyenlere de laflar hazırladım :> @regalya sanırım o 60k critler wotb açıkken bloodshedden gelen aoelerin critleri, başka bi açıklama gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 beyler, hardcore icin kalkan buildi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Revenge provocation warcry impunity wotb insanity eq mountain's call (sanırım, cd düşüren ve fury gerektirmeyen) furious charge dreadnought frenzy (ben maniac kullanıyorum, sidearm kullanan da var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 abi şu charge ne zevklı bısemıs hell de azmodan yolunda cok komık oluyor git gel ahaha cok eglencelı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Gangren said: Revenge provocation warcry impunity wotb insanity eq mountain's call (sanırım, cd düşüren ve fury gerektirmeyen) furious charge dreadnought frenzy (ben maniac kullanıyorum, sidearm kullanan da var) ignore pain olmayan hc build önerme bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 hangi pasifler vs? tam bi build yapsanıza bana yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WSVkTP!beV!ccccbZ Ben şöyle birşey ile oynardım. Itemlerine de bağlı tabi, eğer yetmeyeceğini düşünüyorsan, eq çıkarıp Ignore Pain alabilirsin. Eğer itemlerin iyiyse, Nerves of Steel yerine Berserker Rage alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Ben bu build ile temizledim infernoyu, 16k dps'le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 hcda bence de gearın nası olursa olsun ignore pain must. spike falan yersin dara düşersin illa lazım olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 http://www.bios-gaming.de/d3dps/ bütün classlar için dps calculator. kullanımı da kolay. item compare olayı falan da var. baya kullanışlı. bişeyler satın alırken ne kadar bi upgrade olduğunu karşılaştırmak için falan güzel bi toolda var sağ üstte hemen. bi kere statları girip link oluşturarak her seferinde kullanmak da mümkün. extended infodaki statlar şöyle çıktı mesela benim buffsız haliyle Strength 1844 DPS 55130.961 APS 1.469 (Avg) 1.528 (MH) 1.41 (OH) Atk.Sp. Bonus % 2.5 Bonus Damage 7-14 Crit Chance % 45.5 Crit Damage % 396 Average Dmg. 75192 Norm. Min Dmg. 9680 (MH) 8962 (OH) Norm. Max Dmg. 20005 (MH) 15027 (OH) Crit. Min Dmg. 48015 (MH) 44451 (OH) Crit. Max Dmg. 99224 (MH) 74535 (OH) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 kimdi şu barbarbarbar kardeşlere yardım eden? bi öm atıversin tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sizce bunun yerine http://i46.tinypic.com/mn2iq.jpg bunu almalı mıyım? http://i45.tinypic.com/4q37gh.jpg resiste ihtiyacım var, statlardaki ufak oynamalar çok şey kaybettirmeyecektir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 19 str + 46 str (1 socket) + 77 vita kaybediyorsun. %6 life ve 58 all resist kazanıyorsun. warcry ile 87 all resist eder. 40k hp olsa %6 life 2400 hp eder. 77 vita da 2.7k hp veriyor. o açıdan pek bi sıkıntı yok yani. 65 str vs 87 all resist resistlerin zaten hali hazırda 800'ün altındaysa gayet iyi bence. tabi bu arada ne kadar harcayacağına da bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 itemlerde herşeyi aramamak gerek. mesela bir itemden çok yüksek str- yüksek all res alıp, diğerinden strsiz ama yüksek vit ve all res almak. Bir başkasından yüksek str yanına yüksek armor almak çok daha efektif oluyor. O sebeple diğer itemlerini görmeden sadece tek item değişikliğine bakınca hem vit hem str kaybedip all res kazanıyorsun. Bu da sanki elndekinden kötü bir iteme geçiyorsun gibi görünüyor. Ama diğer itemlerinde zaten çok fazla vit varsa o zaman biraz str kaybı ile all res kazanmış olursun ki mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hp kaybetmiyor yada çok az kaybediyor zaten büyük ihtimalle 65 str vs 87 all resist işte dediğim gibi. şu anki resist miktarına bağlı bence tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 item'lerde her şeyi aramamak gerektiğini biliyorum ama üzerimdeki itemleri şundan biraz vit alayım bundan da str geliyor oh şeklinde dizmem artık olanaksız. zira yüzde 95'i çift stat veriyor oldukça yüksek şekilde ve dğeiştirebileceğim item'ler değil. tek chest armor ve boots konusunda sıkıntı yaşıyordum chest'i bununla çözüp boots'tan da iyi bir item düşürebilirsem yapabileceğim bir şey kalmıyor oyunda artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 victory spite'ı biri koşa koşa aldı ya helal olsun paticikten şüphelenmiyor değilim aheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ne kadardı o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar