Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Yalnız benim DH'emde bile 500-600 arası resist var buffsız ve üstelik tüm parçaları toplamda 5-6m gibi bir paraya aldım. Senin resist falan düşük bence biraz.
senin dh ile acı cekmenin sebebi bu olabilir galiba. 500-600 res cok fazla dhye
Mesaj tarihi:
Zorlanıyorsan bi tane helm of command al str/vit/resistli 1-1.5 lira felan tutar bi tane de 1200+ ar str+crit+vit/%life-(res) kalkan koy yanına.
Dps gear da kalkan ve helmi değişiyorsun tankiş dps takılıyorsun.
Mesaj tarihi:
item seçimiyle alakalı yine bi noob sorusu sorucam,lvl60 oldum sonunda hell bitmek üzere,silah seçerken kararsız kalıyorum örneğin bi silahta 720 dps var fakat dex int filan işe yaramaz statlar var,diğer silahta ise 600 dps var fakat +100-110 str var.
hangisini tercih etmeliyim ?
Mesaj tarihi:
S-H said:

silah seçerken kararsız kalıyorum örneğin bi silahta 720 dps var fakat dex int filan işe yaramaz statlar var,diğer silahta ise 600 dps var fakat +100-110 str var.
hangisini tercih etmeliyim ?

http://diablodamagecalculator.com/

ben buradan hesapliyorum baya rahat oluyor.
Mesaj tarihi:
hiç bi fikrim yok işte o yüzden bi guide'lara göz atayım diyorum.
buildlerin + / - yönlerini açıklayan ufak tefek tüyolar vs bakınıyorum yada burada kısaca açıklamak isteyen varsa o da olur :)
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

en son sildiğin karakteri alabiliyorsun geri direk. denemedim ama hiç nasıl çalışıyor emin değilim

işin ilginç tarafı 2 tane hero silinmiş son silineni restore edebiliyosun ondan öncesini restore etmiyo inşallah düzeltirler yolladım ticket.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar inatla inferno için tanky olman lazım yada dps için çok fazla para harcaman lazım,solo takılman zor vs diye diretiyorlar.patiler bi yardım edin inada bindirdim bende bu işi,item-skill build fikirlerinizi bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Diablo_Angel said:

Aluriel said:

en son sildiğin karakteri alabiliyorsun geri direk. denemedim ama hiç nasıl çalışıyor emin değilim

işin ilginç tarafı 2 tane hero silinmiş son silineni restore edebiliyosun ondan öncesini restore etmiyo inşallah düzeltirler yolladım ticket.

restore etmiyorlar karakteri 2 kere ticket attım başkada bi çözümü yok sanırım kaldık öyle ortada...
Mesaj tarihi:
Diablo_Angel said:

Diablo_Angel said:

Aluriel said:

restore etmiyorlar karakteri 2 kere ticket attım başkada bi çözümü yok sanırım kaldık öyle ortada...

Geçmiş olsun umarım hallolur :(
Mesaj tarihi:
Karakterler silinmemiş olabilir, daha önce başıma geldi, optionstan oynaıdğınız bölgeyi değiştirin. eu oynayanlar bazen us a dönebiliyor o zaman karakterler sanki silinmiş gibi oluyor. hacklendiğimi düşünmüştüm.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...