stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 tamam ya uninstall vakti geldi :D 0 para act 3 adım atamıyorsam. Diablo bitmiştir benim için. Satılık acc aklınızda olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Myshkin said: Yalnız benim DH'emde bile 500-600 arası resist var buffsız ve üstelik tüm parçaları toplamda 5-6m gibi bir paraya aldım. Senin resist falan düşük bence biraz.senin dh ile acı cekmenin sebebi bu olabilir galiba. 500-600 res cok fazla dhye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ben DH ile acı çekmedim ki, gayet rahat kesiyordum. Oyunu bitirdim tek başıma. farm olarak da 2yi çok nadir ölerek hızlıca yapıyordum, 3 biraz zaman alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Zorlanıyorsan bi tane helm of command al str/vit/resistli 1-1.5 lira felan tutar bi tane de 1200+ ar str+crit+vit/%life-(res) kalkan koy yanına. Dps gear da kalkan ve helmi değişiyorsun tankiş dps takılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 helm of command almayı ben de düşünüyorum da kalkan kullanmadan block %8'in bir anlamı yok degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 item seçimiyle alakalı yine bi noob sorusu sorucam,lvl60 oldum sonunda hell bitmek üzere,silah seçerken kararsız kalıyorum örneğin bi silahta 720 dps var fakat dex int filan işe yaramaz statlar var,diğer silahta ise 600 dps var fakat +100-110 str var. hangisini tercih etmeliyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 S-H said: silah seçerken kararsız kalıyorum örneğin bi silahta 720 dps var fakat dex int filan işe yaramaz statlar var,diğer silahta ise 600 dps var fakat +100-110 str var. hangisini tercih etmeliyim ? http://diablodamagecalculator.com/ ben buradan hesapliyorum baya rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 inferno başlangıcı için güzel bi guide var mı,skill item seçimleri için vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 nası bi build var aklında? dual wield, sword&board, 2hand? act1 kolay zaten infernoda, act2 de başlıyor zorlaşmaya biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 hiç bi fikrim yok işte o yüzden bi guide'lara göz atayım diyorum. buildlerin + / - yönlerini açıklayan ufak tefek tüyolar vs bakınıyorum yada burada kısaca açıklamak isteyen varsa o da olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 kaç milyon para harcadım bilmiyorum. ama 20m goldumu item mı alıyım diye düşünürken forumlardan sattım. şu an kendimi daha rahat hissediyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 abi karakterim silinmiş nasıl olmuş bilmiyorum geri aldırma imkanım varmıdır ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ticket atarak geri aldırabilirsin eğer daha önce yapmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 en son sildiğin karakteri alabiliyorsun geri direk. denemedim ama hiç nasıl çalışıyor emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Aluriel said: en son sildiğin karakteri alabiliyorsun geri direk. denemedim ama hiç nasıl çalışıyor emin değilim işin ilginç tarafı 2 tane hero silinmiş son silineni restore edebiliyosun ondan öncesini restore etmiyo inşallah düzeltirler yolladım ticket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 kız arkadaşın/eşin şifreni biliyo muydu? :) ben bu tehlikeye karşı askerin hergün işaret/parola değiştirmesi gibi değiştiriyodum bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 arkadaşlar inatla inferno için tanky olman lazım yada dps için çok fazla para harcaman lazım,solo takılman zor vs diye diretiyorlar.patiler bi yardım edin inada bindirdim bende bu işi,item-skill build fikirlerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 kim diyorsa yalan söylüyor. ekle istersen oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yalan değil,adam bilmiyor o yüzden hiç dps barb görmemiş,gördükleri de aşırı gearlı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Diablo_Angel said: Aluriel said: en son sildiğin karakteri alabiliyorsun geri direk. denemedim ama hiç nasıl çalışıyor emin değilim işin ilginç tarafı 2 tane hero silinmiş son silineni restore edebiliyosun ondan öncesini restore etmiyo inşallah düzeltirler yolladım ticket. restore etmiyorlar karakteri 2 kere ticket attım başkada bi çözümü yok sanırım kaldık öyle ortada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 nasıl silinir abi karakter durduk yere. biri girip silmiştir kesin, başka açıklaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Diablo_Angel said: Diablo_Angel said: Aluriel said: en son sildiğin karakteri alabiliyorsun geri direk. denemedim ama hiç nasıl çalışıyor emin değilim işin ilginç tarafı 2 tane hero silinmiş son silineni restore edebiliyosun ondan öncesini restore etmiyo inşallah düzeltirler yolladım ticket. restore etmiyorlar karakteri 2 kere ticket attım başkada bi çözümü yok sanırım kaldık öyle ortada... Geçmiş olsun umarım hallolur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troop Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Karakterler silinmemiş olabilir, daha önce başıma geldi, optionstan oynaıdğınız bölgeyi değiştirin. eu oynayanlar bazen us a dönebiliyor o zaman karakterler sanki silinmiş gibi oluyor. hacklendiğimi düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 doubletornado taktiği nedir nasıl yapılır biri anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar