deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Benim merak ettiğim act 1'deki itemların stat roll'leriyle, act 3'tekilerin arasında bir fark var mı? Yani 63lvl wep düştü diyelim iki act'ten de birer tane, ikisinin de max. dps'i eşit mi? Ya da 62lvl wep.le 63lvl wep.in max dps.i eşit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 o değişmiyor işte. mesela act3 ten düşen demolisher ile act1 den düşen demolisher identify ettikten sonra çıkabilecek statlar arasında bi fark yok ynai. base dmg olarak da zaten belli ne aralıkta olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Abi lvl 60 item 6 özellikli çıkıyor 63 4 özellikli.Bunun bi ayarı bi dengesi yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 stormeagle said: O zaman bu özellikleri tek bir itemde toplanması; sayısal lotoyu tutturmakla aynı olasılıkta. 7 özellik var win win win win win win win Şu itemi rmah'tan satmaya çalışsan 250 euroya 10 saniyede falan gider. Normal gold AH'den 3-5 milyar golda koysan gene satılır. Böyle bakınca zaten sayısal loto tutturmuş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yalan o item zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Akhlaur said: Abi lvl 60 item 6 özellikli çıkıyor 63 4 özellikli.Bunun bi ayarı bi dengesi yok ya. şans abi o. her lvl 63 illa 6 özellikli olacak diye bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yanlıs bilmiyorsam soyle oluyor diyelim 6 ozellik rolluyosun 2 ozelligi loh 100 loh 150 rolladın silahta loh 250 gozukuyo diye biliyorum. nerde okudugmu ise hic hatırlamıyorum ama boyle anlatınca cok mantıklı geliyo ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 olmaz o. 2 kere 950 rollenirse nolcak mesela? yada 6 kere? %10 dan fazla crit chance yk mesela eldivenlerde. diğer türlü %60 olurdu max ve görürdük yani 10+ critli eldivenler şimdiye kadar. str rollendi yanına str+vita rollenebiliyor hatta üstüne bi de tek vita rollenebiliyor. bu tarz olabilir tam emin değilim ama o ilk dediğin olmuyor ona eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Yani olabilir aslında, aynı stat rollenince ekleniyordur ama bir de max bir değer koymuşlardır, onu geçince kalanlar çöp oluyordur. Level 63 olupta 2-3 statı olan sarılar böyle oluşuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 3 statlı görmedim ben hiç ama 4 statlı gördüm. ama dediğim gibi 6 statlı olmak zorunda değil her ilvl 63 item. aynı affix/suffix 1 kereden fazla rollenme ihtimali olduğunu sanmıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Benim mf set kafalığım öyle mesela, 130 int, 20 mf , soket. Bu item 2-3 kere mf rolleyerek %20 yi geçmiş ve bu sebeple sistem tarafından %20'ye fixlenmiş olabilir. Yoksa level 63 bir item sadece 3 stat komik aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mavi mi lan o öyle sarı mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 FreEmoon said: Benim mf set kafalığım öyle mesela, 130 int, 20 mf , soket. Bu item 2-3 kere mf rolleyerek %20 yi geçmiş ve bu sebeple sistem tarafından %20'ye fixlenmiş olabilir. Yoksa level 63 bir item sadece 3 stat komik aslında. bi linklesene su itemi mümkünse. biseyi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 AH'den aldım, gayette ucuza kapattım. 3 stat rare http://img189.imageshack.us/img189/1781/mfhelm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ama soyle bisey de var hic 6 stat rollayan craftlarda 6 stat altında stat gormedim. galiba kaynak gotum olarak kalıcak o bilgi. kısmet belkide vardır 3 stat 63ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 item sahtemi bilmiyorum, DH forumundan bir kişi koymuştu alıntıdır. bu arada thorn damage nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kaynak senin gotunse ciddiye alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sana vuruldugunda geri vurdugun damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 thorn dmg işe yarıyor mu bari lzm bişi mi benim 4k oldu o tesaduf sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ben bazen iki dk kafayı çevirdiğimde barbarın etrafında iki üç ölü zombie oluyor o damage sayesinde asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 aquila said: kaynak senin gotunse ciddiye alinabilir. Öyle bişey yazıcaktım ki.. Ama ailenin suçu olmadığını düşündüm. Yaşımdan utandım. Seni küçük beyninle baş başa bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sen kimsin be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Adam sana dememiş sen niye bu kadar kederlendin. Ahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 screwy said: ama soyle bisey de var hic 6 stat rollayan craftlarda 6 stat altında stat gormedim. galiba kaynak gotum olarak kalıcak o bilgi. kısmet belkide vardır 3 stat 63ler Ya zaten tamamen tahmin ve fikir yürütme üstünden gidiyoruz. Mantıklı bir fikirdi sonuçta, itemlerle tutarlı, craft olayı güzel ayrıntı bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 4. özellik olarak fazladan durability rollenmiş buna başka açıklaması yok g,b,. http://diablonut.incgamers.com/planner şurdan deneyebilirsin gelebilecek suffix ve affixleri. 3 statlı olsaydı seeking archon crown of omens diye bişey olurdu adı ve mavi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar