Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Akhlaur said: Affixlerin daha güzel olmasına etkisi yok mu veya daha çok affix ? hiçbir etkisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 @Aluriel Legend çöplüğü konusunda kesinlikle haklısın. Bir söylenti var gelecek olan patchde legendlar düzeltilecek kaliteleri artacak diye. O yüzden şuan drop olan legend itemleri açmayın undefi kalsın şeklinde bir duyumum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 item düştüğünde statları belli oluyor, açarken değişmiyor. Benim başıma 2-3 gelen bir olaydır, itemi açıyorum server göçüyor. Sonra tekrar gelince item unidentified şeklinde oluyor. Tekrar üstüne tıklıyorum bire bir aynı item çıkıyor. O sebeple item düşmüşse onu açmamak birşey değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 [list] [*] Magic find increases the class ("item-color" ) of the gear found. [*] Magic find does not increase the number of items found. [*] Magic find does not increase the iLvl of the gear found. [*] Whether or not magic find affects affix rolls is not investigated here, but there is no reason as of to suspect that magic find would increase the stat rolls. [/list] bu da şu demek oluyor, MF için kastırıp ıkına ıkına zar zor act2 farmlayıp zaman kaybetmektense "olabildiğince/elden geldiğince" :p MF gear kullanıp daha hızlı farm yapmak aynı sonucu verebilir, yani 250 mf ile 1 saatte yapılan farmda 10 rare düşüyosa 50 mf ile yarım saatte 5 rare düşürüyor olmak aynı kapıya çıkıyor (ölmeler yüzünden zaman kayıpları, kitelamak için haritada topukları kalçaya vurdurmak vs göz önüne alındığında...) ha ne olur, mf için para harcamadan iyi bişeler düşürdükçe kullanırsın, ama bu değişiklikleri yapınca act2 daha zor hale gelmez o zaman eyvallah, yoksa ben bi ara kafayı ciddi ciddi takıp mf gear düzecem diye bütün statları alt üst etmiştim de bişeye de yaramamıştı sonuçta, işte bu duruma düşmemek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 @free serverın geri alındığımı oluyor ? Server çökünce gerimi gidiyor server anlamadım. UO geldi aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yoo geri gelmiyor ama son açtığım 1-2 sarı itemi açılmamış olarak buluyorum çantada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sadece heycan olsun diye o açılma ekranını bekliyoruz yani. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 pack ölürken son anda mf gearı giyin işte neden kasıyosunuz ki mf gearla kesicez diye packleri? yada ben mi yanlış yapıyorum çalışmıyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 calısıyo da ugrastan daha iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Set değişerek sadece elitelerden düşen itemleri mf ile düşürmüş oluyorsun. Bu güne kadar 1m üstü sattığım hiçbir itemi elitelerden ya da bosslardan düşürmedim. Normal yolda giderken kestiğim moblardan düşürdüm. Zaten böyle olmasıda mantıklı aslında, bir elite kesince 5-7 item atıyor, ben o eliti bulana kadar 50 tane item düşürüyorum normal moblardan. 10 kat fazla item düşünce , yüksek mf de varsa bunlar paso sarı oluyor. Gear değiştirmek ancak şöyle yapılır, normal mf gear ile gezilir, elite görünce onu eritmek için dps geara geçilir, ölmesine yakın gene mf'ye geçilip devam edilir. Yoksa farmınızın %80 nini hatalı gearla yapmış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bu son anda gear olayını değiştirsinler ya adam gibi mf set kassın herkes asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 last hit mf swift değişirse eğer kimse bişey kasamaz ki :D 280 mf ile last hit yapıyorum 20 kerede 1 kere belki 1me gidecek item atıyor. swift olmasa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 elindekini kaça bırakırsın değiştirirken :) Aluriel said: axe socketli olanla değiştirmem lazım en kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 stormeagle said: last hit mf swift değişirse eğer kimse bişey kasamaz ki :D 280 mf ile last hit yapıyorum 20 kerede 1 kere belki 1me gidecek item atıyor. swift olmasa gg last hit mf swift nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 son vuruşda mf itemi giymek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 son vuruşu yaparken mf itemlerini hızlıca giymek olsa gerek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 onun doğrusu şudur sazanlığını yapana; "baran 14 yaşında, arkadaşları ona einstein diyor" sfwsini yapıştırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 vuhuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Aluriel said: Akhlaur said: Affixlerin daha güzel olmasına etkisi yok mu veya daha çok affix ? hiçbir etkisi yok İyi de o zaman bi boss tan 2 beyaz 3 mvi 2 sarı düşüyor diyelim.Mf ile bu oran 4 mavi 3 sarıya çıktı.Beyazların biri lvl 63 tü o sarı olduysa neye göre belli oluyor özellikleri veya kaç özelliği olacağı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ya bi de doğru mu bilmiyorum da biz arkadaşla şu fikirdeyiz ölünce itemlerin lvl larında bi azalma oluyor sanki.Bugün barbarla hiç ölmeden act 1 farmladım baya bi süre sadece lvl 60 61 62 63 rareler düşüyordu nerdeyse.Bi ara iki kere öldüm üst üste hall of agony 3 te.3 boss kestim bi de butcher kestim lvl 60 item düşmedi.Arkadaşta önceden farketmiş belki bize öyle geldi veya şans ama bundan gayri wizardla kasmam aga daha hızlı kesiyorum ama daha çok ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Akhlaur said: İyi de o zaman bi boss tan 2 beyaz 3 mvi 2 sarı düşüyor diyelim.Mf ile bu oran 4 mavi 3 sarıya çıktı.Beyazların biri lvl 63 tü o sarı olduysa neye göre belli oluyor özellikleri veya kaç özelliği olacağı ? şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 özellikler tamamen random. sadece 63 se 6 ozellige rolluyo 62 ise 5 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 O zaman bu özellikleri tek bir itemde toplanması; sayısal lotoyu tutturmakla aynı olasılıkta. 7 özellik var win win win win win win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 zaten fake o, gelemez öyle statlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Akhlaur said: Aluriel said: Akhlaur said: Affixlerin daha güzel olmasına etkisi yok mu veya daha çok affix ? hiçbir etkisi yok İyi de o zaman bi boss tan 2 beyaz 3 mvi 2 sarı düşüyor diyelim.Mf ile bu oran 4 mavi 3 sarıya çıktı.Beyazların biri lvl 63 tü o sarı olduysa neye göre belli oluyor özellikleri veya kaç özelliği olacağı ? lvl 63 rare glove 6 stat rolleyebiliyor. tam emin değilim ama en iyi senaryo şu tarz bişey sanırım. %10 crit %50 crit dmg %13 attack speed 200 main stat 200 vita 80 all resist saçma sapan thorn dmg de rolleyebilir, alakasız arcane resist de rolleyebilir, gold pick up radius da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar