Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Zaten adam akıllı ring amulet 55-60 arasında çıkıyor 60+ bal lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 çok silah düştü bana kafadan 4-5 tane lvl req 10 felan silah düştü acayip zevklendim bi iki tane 1200 dps 2h stalı critli felan güzel tonlada 1h düştü 700-800 arası ama lanet olsun bitane ls crit dmg strli yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Aluriel said: orasına karışmam ben. alalım dedi, aldık. 3m verip act2 yapacak iste rahat rahat 60 olur olmaz. cüzel o zaman 5 m olsun senle irtibata geçek ağam üstüme başıma yapak ha bu arada Aluriel said: eve online tunuvaları başlamak üzere http://community.eveonline.com/en/tournament/evetv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://i47.tinypic.com/2exok91.jpg act 3'te akmam için ne gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… phenol Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 hiçbir şey gear yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 eşyaları topladım bir deneyeyim dedim de ağzımı yüzümü kırdılar, skillerde falan bi sorun var heralde. pasifler weapons master-ruthless-nerves of steel diğerleri standart gibi, frenzy-sidearm revenge-provocation insanity war cry-impunity battle rage-marauder's rage sonuncu olarak da dayak yedim diye ignore pain aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 sanki azıcık daha armor lazım gibi geldi bana, yani bence sorun aldığın dmg o da physical resist ve armor eksiğine işaret ediyor 50-100 arası daha physical resist, 1k daha armor olsa sorun yaşamazsın bence, dps gayet yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 _ILuVaTaR_ said: http://i47.tinypic.com/2exok91.jpg act 3'te akmam için ne gerekli? aynen yeterli herşey. belki battle rage yerine bi mobility skill alinabilir leap ve charge tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 34k dps nasıl yaptın be? Ben daha bugün bitirdim act3'ü ama anca 13k dps ile ilerliyorum ve acaip uzun sürüyor elite kapışmaları. Gerçi ben 1handed+shield gidiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 armor iyi ya yeterli 7k. 5750 benim armor mesela enchantress buffi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 şimdi baktım da benim armor da 6500 şu anda, hatta dmg reduction sende %70 benim %68.50, dps de 30k sadece, rahat yapıyorum act 3'ü en azından chapter 4 e kadar gelebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 hmm yetoluk bende mi acaba, hiç oynamadım barbarla normal/nightmare dışında belki o yüzdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 elazulruby said: 34k dps nasıl yaptın be? Ben daha bugün bitirdim act3'ü ama anca 13k dps ile ilerliyorum ve acaip uzun sürüyor elite kapışmaları. Gerçi ben 1handed+shield gidiyorum ama. silahlar 700 dps aslında çok yüksek değil, muhtemelen crit damage sayesinde o kadar dps var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 crit dmg cok iyiymis yalniz. birazını crit dmg yapsan daha iyi olur aslinda sanki. benim statlar su sekilde full fury ile. zaten fury spenderim yok armor passive birakip berserker rage aldim 12k dmg artti normalda 45.5k falandi dmg http://i.imgur.com/GewLa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Abi ne yaptınız siz ya? Benim resistler iyi ama bu kadar damage hiç hayal bile etmemiştim barbarda. Ben tekrardan bir gözden geçireyim en iyisi karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… destur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 bizim durum şu aluriel kardeşim de accık omuz attı sağ olsun,şimdi para topluyoruz daha iyi itemler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Aluriel said: crit dmg cok iyiymis yalniz. birazını crit dmg yapsan daha iyi olur aslinda sanki. ... birazını crit chance yapsan demek istemiş şair burada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 eheh evet anladım, biraz elimdeki eşyalar yüzünden öyle oldu aslında, eldiven/yüzük/kolye hiç crit chance vermiyolar, fırsat bulunca değiştiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Ben de koyayım bari de ne yanlış var, nereyi düzelteyim bilgi alalım biraz. Resim eklemeyi beceremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Regalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Benim vurduğumun yarısı boşa gidiyo act 3/4 de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… destur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 off paraya bak hizaya cel :)/cözü olanın cözü çıksın :)/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://g1206.hizliresim.com/y/y/91p2k.jpg Ben de koyayım bari :P Durum bu, hiç bir buff yok (warcry, follower vs.vs.) En ucuz yollu nasıl upgrade ederim ben bu gearı? Bakıyorum AH'ta aradığım gibi bir şey bulamıyorum. Act 2'yi falan çok rahat farmlıyorum bu gearla ama Act 3'te düz moblar kesecek neredeyse (bkz. 0 loh xD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Regalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 macede str yokmuş senin silah alırken strli almaya dikkat et bi tane bulkatos yüzük bide adam gibi strli crit dmg ve critli eldiven bide ya silahdan yada kemerden ls mis gibi olur iyice hizaya gelir seninki(kemerde frenzy % 10 felan olursa tadından yenmez) Ben loh eksiğini gidermek için biraz life regen gittim ats düşük diye bide toparlaması kolay çoğu slotta çıkıyor millet önemini çözemediğinden çok da pahalı değil loh gibin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://i.imgur.com/8oCfg.jpg benin kullandıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Regalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Şeker gibi ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Sonraki 35.sayfa (Toplam 78 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://i47.tinypic.com/2exok91.jpg act 3'te akmam için ne gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phenol Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 hiçbir şey gear yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 eşyaları topladım bir deneyeyim dedim de ağzımı yüzümü kırdılar, skillerde falan bi sorun var heralde. pasifler weapons master-ruthless-nerves of steel diğerleri standart gibi, frenzy-sidearm revenge-provocation insanity war cry-impunity battle rage-marauder's rage sonuncu olarak da dayak yedim diye ignore pain aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 sanki azıcık daha armor lazım gibi geldi bana, yani bence sorun aldığın dmg o da physical resist ve armor eksiğine işaret ediyor 50-100 arası daha physical resist, 1k daha armor olsa sorun yaşamazsın bence, dps gayet yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 _ILuVaTaR_ said: http://i47.tinypic.com/2exok91.jpg act 3'te akmam için ne gerekli? aynen yeterli herşey. belki battle rage yerine bi mobility skill alinabilir leap ve charge tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 34k dps nasıl yaptın be? Ben daha bugün bitirdim act3'ü ama anca 13k dps ile ilerliyorum ve acaip uzun sürüyor elite kapışmaları. Gerçi ben 1handed+shield gidiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 armor iyi ya yeterli 7k. 5750 benim armor mesela enchantress buffi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 şimdi baktım da benim armor da 6500 şu anda, hatta dmg reduction sende %70 benim %68.50, dps de 30k sadece, rahat yapıyorum act 3'ü en azından chapter 4 e kadar gelebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 hmm yetoluk bende mi acaba, hiç oynamadım barbarla normal/nightmare dışında belki o yüzdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 elazulruby said: 34k dps nasıl yaptın be? Ben daha bugün bitirdim act3'ü ama anca 13k dps ile ilerliyorum ve acaip uzun sürüyor elite kapışmaları. Gerçi ben 1handed+shield gidiyorum ama. silahlar 700 dps aslında çok yüksek değil, muhtemelen crit damage sayesinde o kadar dps var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 crit dmg cok iyiymis yalniz. birazını crit dmg yapsan daha iyi olur aslinda sanki. benim statlar su sekilde full fury ile. zaten fury spenderim yok armor passive birakip berserker rage aldim 12k dmg artti normalda 45.5k falandi dmg http://i.imgur.com/GewLa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Abi ne yaptınız siz ya? Benim resistler iyi ama bu kadar damage hiç hayal bile etmemiştim barbarda. Ben tekrardan bir gözden geçireyim en iyisi karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 bizim durum şu aluriel kardeşim de accık omuz attı sağ olsun,şimdi para topluyoruz daha iyi itemler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Aluriel said: crit dmg cok iyiymis yalniz. birazını crit dmg yapsan daha iyi olur aslinda sanki. ... birazını crit chance yapsan demek istemiş şair burada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 eheh evet anladım, biraz elimdeki eşyalar yüzünden öyle oldu aslında, eldiven/yüzük/kolye hiç crit chance vermiyolar, fırsat bulunca değiştiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Ben de koyayım bari de ne yanlış var, nereyi düzelteyim bilgi alalım biraz. Resim eklemeyi beceremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Benim vurduğumun yarısı boşa gidiyo act 3/4 de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 off paraya bak hizaya cel :)/cözü olanın cözü çıksın :)/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://g1206.hizliresim.com/y/y/91p2k.jpg Ben de koyayım bari :P Durum bu, hiç bir buff yok (warcry, follower vs.vs.) En ucuz yollu nasıl upgrade ederim ben bu gearı? Bakıyorum AH'ta aradığım gibi bir şey bulamıyorum. Act 2'yi falan çok rahat farmlıyorum bu gearla ama Act 3'te düz moblar kesecek neredeyse (bkz. 0 loh xD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 macede str yokmuş senin silah alırken strli almaya dikkat et bi tane bulkatos yüzük bide adam gibi strli crit dmg ve critli eldiven bide ya silahdan yada kemerden ls mis gibi olur iyice hizaya gelir seninki(kemerde frenzy % 10 felan olursa tadından yenmez) Ben loh eksiğini gidermek için biraz life regen gittim ats düşük diye bide toparlaması kolay çoğu slotta çıkıyor millet önemini çözemediğinden çok da pahalı değil loh gibin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://i.imgur.com/8oCfg.jpg benin kullandıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Şeker gibi ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar