Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu markalari yediyseniz gg


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
paramecium said:

Sucuk için ise bizimkiler senede 2 kez Bigadiç/Balıkesir'e gidiyorlar kaplıca için; oradaki kasap sucuğundan alıyorlar. Adam kasap ama bildiğin mezbaha gibi dev gibi bir işletme. Külbastısı muhteşem!

Ya bu şekilde Burhaniye'den falan eski kasaplardan aldığımız oldu bizimde, işte özel yaptık kendimiz için falan diye satıyorlar kasaba kasapları, ama o kadar yağlı o kadar yağlı yapıyorlar ki bir sefer tongaya gelip çöp yerine lavaboya döktüm yağını ve lavabo tıkandı içerde kiloyla yağ donunca lol
edit: hatta bi sefer mangalı söndürüyordu sucuktan akan yağlar, o derece yağdan bahsediyorum asdasdas
Mesaj tarihi:
reyou said:

bu devirde sosis yiyen adam kaldimi lan,
bildigin horoz ibibik, tirnak, gaga ezmesi yiyolar dsfdsfsdf

sunu diyecektim tam sdfksgk
bütün tavuk kremasi
Mesaj tarihi:
Pewpew said:

reyou said:

bu devirde sosis yiyen adam kaldimi lan,
bildigin horoz ibibik, tirnak, gaga ezmesi yiyolar dsfdsfsdf

sunu diyecektim tam sdfksgk
bütün tavuk kremasi

İnek memesi ana malzeme, o unutulmuş =)
Mesaj tarihi:
kasap sanki mükemmel etlerden yapıyor sucuğu
zaten öyle çok üzerine düşersen de lezzetli olmaz
yağdan zarar gelmez, eti taze olsun yeter

çok yaptıracaksanız sucuk yapan yerler var, etini kendin götürüp baharat ve yağı oraya bırakırsan en azından saağlıklı bişey çıkar da

sucuk nedir ya nesini yiyiorsunuz
Mesaj tarihi:
niye yemicekmişim ya

alırım pınar maret vs. yerim

nası olsa aynı gün içinde vücuttan atılıyor

öldürmedikçe problem yok max. gıda zehirlenmesi falan olur ne olcak ki
Mesaj tarihi:
evde sucuğumu kendim yapıyorum. makinasını aldım, barsak alıyorum, baharatını 9 çeşit baharattan kendim karıyorum. etini en güzelinden gidip kasaptan çektiriyorum, sarmısağını kafama göre eziyorum. bir seferde 3kg etten yapıyorum 1 ay yetiyor. bikaç hafta ara veriyorum sonra tekrar bi parti yapıyorum.

kafam rahat B)-
Mesaj tarihi:
sucugu direk kayseriden alıyorum
bu maret apikoglu felan baharatlı et cunku
sucuk dediğin yerken hungur hbungur aglıcan

bu arada katkı madde korkunuz varsa pastırmaya abanın
bisi karıstırma sansı yok icine parca et oldugundan
ha komple essekten yaptılarsa onuda siz anlıocanız artık
Mesaj tarihi:
hepiniz illa fiskobirlik fındıklarını yediniz yerli malı haftasında. o fındıkların alayı radyasyonluydu merak etmeyin. at eti, eşek eti zararı yoktur.
Mesaj tarihi:
Sufi said:

evde sucuğumu kendim yapıyorum. makinasını aldım, barsak alıyorum, baharatını 9 çeşit baharattan kendim karıyorum. etini en güzelinden gidip kasaptan çektiriyorum, sarmısağını kafama göre eziyorum. bir seferde 3kg etten yapıyorum 1 ay yetiyor. bikaç hafta ara veriyorum sonra tekrar bi parti yapıyorum.

kafam rahat B)-
cidden merak ettiğimden soruyorum. makinesi kaçadır bunun :) 1 kg eti alıp (neresinden tabi ?) kıyma yaptırıp, sonra baharatını katıp senin makineye mi atıyorsun ? yani ortalama 1 kiloya 1.1 kilo falan çıkar baharatsa sadece, yamuluyor muyum ?
×
×
  • Yeni Oluştur...