Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 paramecium said: Sucuk için ise bizimkiler senede 2 kez Bigadiç/Balıkesir'e gidiyorlar kaplıca için; oradaki kasap sucuğundan alıyorlar. Adam kasap ama bildiğin mezbaha gibi dev gibi bir işletme. Külbastısı muhteşem! Ya bu şekilde Burhaniye'den falan eski kasaplardan aldığımız oldu bizimde, işte özel yaptık kendimiz için falan diye satıyorlar kasaba kasapları, ama o kadar yağlı o kadar yağlı yapıyorlar ki bir sefer tongaya gelip çöp yerine lavaboya döktüm yağını ve lavabo tıkandı içerde kiloyla yağ donunca lol edit: hatta bi sefer mangalı söndürüyordu sucuktan akan yağlar, o derece yağdan bahsediyorum asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 reyou said: bu devirde sosis yiyen adam kaldimi lan, bildigin horoz ibibik, tirnak, gaga ezmesi yiyolar dsfdsfsdf sunu diyecektim tam sdfksgk bütün tavuk kremasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Pewpew said: reyou said: bu devirde sosis yiyen adam kaldimi lan, bildigin horoz ibibik, tirnak, gaga ezmesi yiyolar dsfdsfsdf sunu diyecektim tam sdfksgk bütün tavuk kremasi İnek memesi ana malzeme, o unutulmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kendin kestireceksin atacaksın derin dondurucuya. en temizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Ne marka almak lazım o zaman? Kasabın verdiğinin yenebilir olduğunu nereden bileceğiz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kasap sanki mükemmel etlerden yapıyor sucuğu zaten öyle çok üzerine düşersen de lezzetli olmaz yağdan zarar gelmez, eti taze olsun yeter çok yaptıracaksanız sucuk yapan yerler var, etini kendin götürüp baharat ve yağı oraya bırakırsan en azından saağlıklı bişey çıkar da sucuk nedir ya nesini yiyiorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kendin kestirsen bile neye kadar, kesilen hayvanı ne ile beslemişler ne şırınga etmişler belli değil----deli dana mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 olay bu na bööle çevirecen süt kuzusunu kestirip ohhhhhh http://4.bp.blogspot.com/_-G4-v-jGyH0/TQzVBEm8jfI/AAAAAAAACHU/z8xhPTUBSWU/s1600/IMG_0222_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 offf kokusu geldi bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Direk eşimi aradım buz takviyesi yapıyor akşama çok rakı yanı kuzu yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ben hafta sonu gidiyorum oğlak yemeye, kuzuya 10 basar ekek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 http://galeri.uludagsozluk.com/13/sucuklu-yumurta_11318.jpg http://thefanoftastyfoods.files.wordpress.com/2010/05/salcali-sosis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 niye yemicekmişim ya alırım pınar maret vs. yerim nası olsa aynı gün içinde vücuttan atılıyor öldürmedikçe problem yok max. gıda zehirlenmesi falan olur ne olcak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Oğlak bulabilsem bu saatte ben de tercih ederim ama elde kuzu var. huun said: ben hafta sonu gidiyorum oğlak yemeye, kuzuya 10 basar ekek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 evde sucuğumu kendim yapıyorum. makinasını aldım, barsak alıyorum, baharatını 9 çeşit baharattan kendim karıyorum. etini en güzelinden gidip kasaptan çektiriyorum, sarmısağını kafama göre eziyorum. bir seferde 3kg etten yapıyorum 1 ay yetiyor. bikaç hafta ara veriyorum sonra tekrar bi parti yapıyorum. kafam rahat B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 sucugu direk kayseriden alıyorum bu maret apikoglu felan baharatlı et cunku sucuk dediğin yerken hungur hbungur aglıcan bu arada katkı madde korkunuz varsa pastırmaya abanın bisi karıstırma sansı yok icine parca et oldugundan ha komple essekten yaptılarsa onuda siz anlıocanız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 tek tırnaklı dan yapıyorlare pastrımaaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Abim bi silo işi için tukaş'a gitmişti zamanında. Tukaş marka birşey gördü mü kaçıyor. Sizin de haberiniz olsun sfdgsdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 tarladan tabaga herseyini kendiniz yapmadiginiz hersey icin ayni durum, su marka bu marka diye ayirmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 o marka şu marka diye ayırınca az biraz oluyormuş galiba abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 hepiniz illa fiskobirlik fındıklarını yediniz yerli malı haftasında. o fındıkların alayı radyasyonluydu merak etmeyin. at eti, eşek eti zararı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 reyou said: bu devirde sosis yiyen adam kaldimi lan, bildigin horoz ibibik, tirnak, gaga ezmesi yiyolar dsfdsfsdf vitamini ibibiğinde keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 tek tırnak ne ya direk at eşşek deselerya.Tek tırnak evrim geçirmiş bi hayvan ismi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Sufi said: evde sucuğumu kendim yapıyorum. makinasını aldım, barsak alıyorum, baharatını 9 çeşit baharattan kendim karıyorum. etini en güzelinden gidip kasaptan çektiriyorum, sarmısağını kafama göre eziyorum. bir seferde 3kg etten yapıyorum 1 ay yetiyor. bikaç hafta ara veriyorum sonra tekrar bi parti yapıyorum. kafam rahat B)-cidden merak ettiğimden soruyorum. makinesi kaçadır bunun :) 1 kg eti alıp (neresinden tabi ?) kıyma yaptırıp, sonra baharatını katıp senin makineye mi atıyorsun ? yani ortalama 1 kiloya 1.1 kilo falan çıkar baharatsa sadece, yamuluyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kurban bayramında yaptırıyorum 15-20 tane kangal sucuk yetio zaten 7-8 ay. Yazın da yenmiyo havalar sıcak olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar