Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Selam patiler rekor denemesi başladı var mı aranızda takip edenler (:P) Ekleme : Daha önce İngilizler tarafından kırılan 51 saatlik canlı muhabbet rekorunu kıracaklar.Program başladıktan 2 saat sonra her saat başı 18 dakika ara verilecek.O kadar çok boş konuşup saçmalıyoruz ki neden rekor kıramayalım diyerek bu işe girişiyorlar 52 saat olunca bitirecekler http://www.muhabbetrekoru.com/index.php/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 http://worldtutorials.net/images/smilies/topic_closed.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 En çok onlie falan mı kalıcaklar yayında yoksa hiç muzik olmadan susmadan konuşma falan mı ne dir biraz daha bilgi plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Patiler erdemle cenki sever diyordum tüh Düzeltme : O zaman ilk mesajı editleyeyim bekleyin siz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Ya eskiden arada sırada takip ediyordum ama rekor için yapcakları gevezeliği dinleyecek kadar vaktim yok bu ara :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 lisede apandisit ameliyatı olmuştum karnıma dikiş atmışlardı, gülmemen lazım dikişlerin patlar demişti doktor. akşam eve gittim bi kanalda program yapıyordu o zamanlar cenk&erdem, kardeşim açtıydı da gülmeyeyim diye nasıl sıkmıştım kendimi sonunda tutamadım kendimi gülmekten dikişlerim patlamıştı... bu da böyle bir anımdır... bu aralar ise ne yazık ki hemen hemen hiç takip edemiyorum.akşam eve gidince bir bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 takip edicem de ses doğru düzgün gelmiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Oha aynısı benim başıma da geldi.Cenk ve Erdem değildi ama korkunç saatlerdi ya kapatın diyorum kapatmıyorlar da... Birde kıl dönmesi ameliyatıydı kalkıp gidemiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ben severim baya cenk erdem hergün 1-2 potcast ini dinlerim böyle ara ara bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 hangisi cenk hangisi erdem bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kel dişlek erdem çok saçlı cenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ne zaman olcakmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Şuanda kırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 aynen ben de her gece yattıktan sonra 1-2 podcast dinliyorum. severim kendilerini. ama 52 saat çekilmeyebilirler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Ajdar - şahdamarımı söyleyin dedim bilgisayar mavi ekran hatası verdi nerde hata yaptım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 şah şah şah DAM DAM DAM şahdamar şahdamar ajdar AJDAR AJDAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 İlerleyen saatlerde okan bayülgende katılacakmış sevenine sevmeyenine bilgi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yayın gitti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 incisözlüğe ağır laf soktu, hem ince hem ağır adamlar uyanamadı hala lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bulmaca çözüyolar ilk soruyu bildim adımı zebraya verdiler (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 son 30 saatir deniyorum, bi giremedim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 cenk ve erdem kendilerine nasıl 52 saat tahammül edicekler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar