Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonra neden bize nigger diyorlar


tomkat

Öne çıkan mesajlar

"youtube yorumu" said:

I dont even feel like those people are the same species as me. All I hear are animals howling, devoid of any empathy or soul. I dont care if they are white or black. They are not human beings anymore. I would probably have no problem turning off their switches if I had that kind of power. Its hard to see them as human individuals when they can take such pleassure in someone elses fear, confusion and pain.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğitimle falan alakası yok bu işlerin. insanları taciz etmemeyi, soymamayı, insan olmayı öğretmiyorlar okulda.
ama olay genelde yapanlar tarafından biz cahilik aga şeklinde kolayına kaçarak savunuluyor. veya kendini daha güzel bir dünyanın varlığına inandırmak isteyen insanlarca bunlar eğitimsiz, eğitsek iyi olur diyerek kendini avutuyor. insanoğlu pis, vahşi, acımasız. eğitsende birşey farketmez. zira en cahil köylü bile senden benden daha çok doğaya, insana, hayvan merhamet edebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Turist, elini cebine atan elemana önce bi atarlanıp üstüne yürüyor ama heralde dur lan ben ne yapıyorum diyor içinden ve hiç bişey yapmadan son veriyo hareketine, mazlumca dursa büyük ihtimal sadece cebindeki paradan olacaktı, ama plansız bi hareket yapınca dayak da yemiş oldu ekstradan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...